Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
vagy szerintetek szandekosan alltak be es huztak magukra a spanyolokat, mert tudtak, hogy 100%-osan kihagyjak az ordito helyzeteket?
mert ugye a bunkerfoci arrol szolna, hogy vedekezes 100%-ban, de itt a spanyolok az en monitoromon eleg gyakran helyzetbe kerultek es sokszor nem a vedekezesnek, hanem a zsenialis kapusteljesitmenynek es sajat benazasuknak koszonhettek, hogy nem lett gol az adott tamadasbol...
mondom ugy, hogy nem ertek a focihoz, es klubszinten nem is erdekel (Emirates Cup-on tavaly nyaron pl. elaludtam a nezoteren az Atletico vs. Arsenal meccs alatt 😄 )
http://gaborszantai.co.uk/
Másik azt te minek mondanád h Xavi,Iniesta,Puyol,Torres,Villa..stbstb , játszik az eggyik oldalon.Inler,Zigler,Fernandes játzsik a másikon persze tudom h a svájci nevek akkora cselgáncsok és olyan klubbokba játszanak meg eggyértelmû világsztárok és a spanyolok hozzájuk képest gyengék...
Mondjuk lehet h te svájc helyébe elveretted volna magad mert te spanyol drukker vagy de ez nem így mûködik.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Normális érveket nem hinném h tudnátok mondani.
Mert a bunkerfoci,antifoci meg effélék azok nem azok....
egyébként igazad van
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ennyi , villa csak esni tudott de gólt lõni nem 😄
megérdemelték volna a gyõzelmet? a faszt! svájctól azért az is szép volt h probált támadásokat végrehajtani egy egy szerzett labdából! csinálhatták volna azt is h a szögletzászlónál trükköznek az mindig szögletr visszik a labdát...
lõttek 1 kapufat is! meg copatták spanyolországot 😄
azért az mindent elmond h spanyolok nemtudtak gólt lõni mig a csapatom igen.
remélem továbbjutnak ^^
Azoknak meg, akiket lenyûgözött Svájc "labdarúgóképessége" csak gratulálni tudok. Hogy a fenébe lehet ezt a játékstílust favorizálni? Komolyan mondom aki ezzel elégedett, szereti egyáltalán ezt a sportágat? Vagy ennyire divat manapság azt a csapatot isteníteni amelyik csak arra törekszik hogy kinyírja a focit?? Mi lett azzal például hogy a fél világ a legszebb focit játszó Brazíliának szurkol? Kiment a divatból? Ja tudom, most az lett a menõ hogy az az istenkirály csapat amelyik ilyen antifutballal pofára ejt egy nagy csapatot. Mert hogy ezek milyen fú de jó meccsek, ugye?
Ez most a divat?? Mert más épkézláb magyarázatot erre nem találok.
a hosszabítás nem azért van, hogy támogassa a jobban játszó csapatot, hanem azért, hogy pótolja azt az idõt, amikor állt a játék a 45 perc alatt -.- szóval bíró ajándékba adott pár percet a spanyoloknak, de a FIFA helyében hivatalosan is nyomnék neki egy ejnyebejnyét indokolatlanul hosszú hosszabbítás miatt, mert a bírónak pártatlannak kell lennie, vagy lehet a spanyolokra fogadott, az mindent megmagyarázna
South Africa 4ever!!!444négynégynégy
Svájc oldaláról igen..nem volt idõhúzás,mindössze 1 gól volt, nem kellett volna 5 perc hosszabbítás.
Spanyolo. oldaláról viszont- nem érdemelték meg hogy kikapjanak,fõleg úgy ahogy Svájc játszott,szóval ha innen nézzük akkor igenis jogos a +5perc hogy legyen még lehetõségük.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Jaj, meg Iniesta mekkora sárgalapos, Oscar-díjas mûesét mutatott be. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bennem is van egy kis hiányérzet a spanyol játékot látva, amit még nem tudok hova tenni, talán még kreatívabb, gyorsabb támadó játékot vártam tõlük, talán pontosabb játékot, gólokat, hogy találják el a kaput többször. Nem tudom. A várt labdajáratás megvolt náluk, meg szerintem nem sokat jelet ez a vereség, még simán várom az elõdöntõbe õket.
Piqué azért sziporkázott, meg a 'legjobb nem-válogatott játékos' (nem ugrik be a neve) is nagyon durván kente. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sokmindenben meg lehet engem gyõzni de abban h egy Busquetsnek helye van a kezdõben abban tuti nem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.