Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kinyírta a focit? A lényeg, hogy nyertek és megsz.patták a nagyképû spanyolokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

viszont most Uruguay meccs van, Forlan gólban bízok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

logikus ember vagy ennek ellenére, az F1 topikban találkozunk😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
Én megértem a spanyol szimpatizánsokat is, kellemetlen vereség, de nem dõlt össze a világ. Ilyen a foci, ezért is szeretjük.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bunkerfoci a vesztes csapat szurkoloinak szemszogebol, elkeseredett vedekezes a masik oldalrol - nem biztos, hogy a svajciak nagyon ugy terveztek, hogy 80 percet a sajat kapujuk elott toltenek, egyszeruen oda voltak szoritva...

vagy szerintetek szandekosan alltak be es huztak magukra a spanyolokat, mert tudtak, hogy 100%-osan kihagyjak az ordito helyzeteket?
mert ugye a bunkerfoci arrol szolna, hogy vedekezes 100%-ban, de itt a spanyolok az en monitoromon eleg gyakran helyzetbe kerultek es sokszor nem a vedekezesnek, hanem a zsenialis kapusteljesitmenynek es sajat benazasuknak koszonhettek, hogy nem lett gol az adott tamadasbol...

mondom ugy, hogy nem ertek a focihoz, es klubszinten nem is erdekel (Emirates Cup-on tavaly nyaron pl. elaludtam a nezoteren az Atletico vs. Arsenal meccs alatt 😄 )

http://gaborszantai.co.uk/

Murder3
játék képébe nem volt 5 perc.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Csabalala😊

Murder3
alig volt náluk a labda és amikor náluk volt próbáltak támadást építeni..rosszul.
Másik azt te minek mondanád h Xavi,Iniesta,Puyol,Torres,Villa..stbstb , játszik az eggyik oldalon.Inler,Zigler,Fernandes játzsik a másikon persze tudom h a svájci nevek akkora cselgáncsok és olyan klubbokba játszanak meg eggyértelmû világsztárok és a spanyolok hozzájuk képest gyengék...

Mondjuk lehet h te svájc helyébe elveretted volna magad mert te spanyol drukker vagy de ez nem így mûködik.

Zenszkij
Ezt a vuvuzelára <#idiota>:

már elmondtam h idegességból mondtam azt a szót...akkor is jobbak voltak a Spanyolok mégha Svájc nyert is...teljesen mind1, bukta a 3 pont, had örüljenek a Helvétek végül is nincs velük bajom, csak ne fikázzák a Spanyol válogatottat, ha kikap..elõfordulhat a legnagyobbakkal is...Az meg megint milyen belekötés, hogy 5 perc? a hosszabbítás annyi, amennyit a bíró megállapít...biztos élvezte a bíró a meccset, amit mellesleg remekül vezetett Webb

Vesszen a Vuvuzela nemzet.Uru gyõzelmet akarok...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Murder3
Na majd Tchalalala vagy kicsoda szétgyalázza az uruk-haiok védelmét😄

Tyler1
de jól csinálták, a védelmet nagyon kitalálták, ha a kontrákat is jobban gyakorolnák, akk veszélyes lenne az a taktika 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Burdi
akkor te minek mondanád a 11emberes védekezést. 3passzt nem tudtak megtenni, és rohantak is vissza a 16ig.. mert ennyit tudtak

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Murder3
Jó az elfogult spanyol drukkereknek hát persze h igazságtalan h svájc nyert ilyen játékkal.
Normális érveket nem hinném h tudnátok mondani.
Mert a bunkerfoci,antifoci meg effélék azok nem azok....

van amúgy "bunkerfoci" tegnap láttuk is a csíkszemûektõl 😄 de én azt kifejezetten élveztem...

egyébként igazad van
arsnl
Bafana Bafana!!!
El lesznek picsázva az uruk😄 Mphela és Modise gólokat akarok!

Zenszkij
Olvasgattam itt a legújabb hozzászólásokat. Le vagyok döbbenve. Ettõl a bunkerfoci szótól rosszul vagyok. A legfontosabb a fociban a védekezés. A legnagyobb mûvészet 1-0-ra nyerni. A spanyol védelem gyengébb volt, mint a svájci. Ez a bunkerfoci meg marhaság!!! Iniesta helyzete, a svájciak kapufája...Persze, ha ezt a magyar válogatott érte volna el, most a "bunkerfoci" gyûlölõk magasztalnák a csapatot. Javaslom a "bunkerfoci" anti híveknek írjanak egy petíciót a FIFA-nak, hogy a gyengébb csapatok ne állíthassanak ki védõt, sõt lehetõleg kapust se nevezzenek a meccsre. Nevetséges. TAKTIKAI gyõzelem volt, nem bunkerfoci. 1-0-ás taktikai gyõzelem. Nagyon örülök neki, hogy pofára esett Spanyolország. Nehogy már mindig a nagy csapatok nyerjenek! Unalmas lenne a sportág. Ezért szép a futball. Ez az öt perces hosszabbítás meg gusztustalan volt. Szégyelljék magukat. De még így se talált be a magasztolt spanyol csodacsapat!

WuFraZselic
szerintem senki sem isteníti Svájc válogatottját, csupán elismerik. mert kellett egy kiváló kapusteljesítmény, és néhány jól felépített kontra is. az meg hogy pique, meg még istentudja ki nem használja ki a ziccereit, megbosszulta magát.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
jaaa azt én se vágtam h mire adott 5 percet. az biztos h nincs teljes pártatlanság a bírók részérõl és ez nagyon látszik is.

Burdi
valahol azt írják hogy a Svájci gól le volt... nekem nem igazán esett le visszajátszásból sem..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

de az 5 perc nem 😄
WuFraZselic
de nem az a +30mp-el van a gond, hanem magával az 5 perc hosszabbítással. mire fel?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

az egy dolog de nem a hosszabbításban hoszabbítanak hanem rendes játékidõben! szóval még a 88.percig eltelt idõt kellett néznie a sporinak és nem elõrekalkulálnia hogy a ho-ban majd tuti 2 percet elkurnak ezért ho-k 5öt 😄
ááá akkor befujt volna legalább 1 büntetõt.
ennyi , villa csak esni tudott de gólt lõni nem 😄
megérdemelték volna a gyõzelmet? a faszt! svájctól azért az is szép volt h probált támadásokat végrehajtani egy egy szerzett labdából! csinálhatták volna azt is h a szögletzászlónál trükköznek az mindig szögletr visszik a labdát...
lõttek 1 kapufat is! meg copatták spanyolországot 😄
azért az mindent elmond h spanyolok nemtudtak gólt lõni mig a csapatom igen.
remélem továbbjutnak ^^
Tyler1
jó de a hosszabításból 1,5 perc elment idõhúzással és cserével. jogos volt a +30 mp még.

Camelia
A színvonalas labdarúgás érdekében baromi gyorsan meg kéne találni a bunkerfoci ellenszerét..

Azoknak meg, akiket lenyûgözött Svájc "labdarúgóképessége" csak gratulálni tudok. Hogy a fenébe lehet ezt a játékstílust favorizálni? Komolyan mondom aki ezzel elégedett, szereti egyáltalán ezt a sportágat? Vagy ennyire divat manapság azt a csapatot isteníteni amelyik csak arra törekszik hogy kinyírja a focit?? Mi lett azzal például hogy a fél világ a legszebb focit játszó Brazíliának szurkol? Kiment a divatból? Ja tudom, most az lett a menõ hogy az az istenkirály csapat amelyik ilyen antifutballal pofára ejt egy nagy csapatot. Mert hogy ezek milyen fú de jó meccsek, ugye?
Ez most a divat?? Mert más épkézláb magyarázatot erre nem találok.

éééédesf*szom 😄
a hosszabítás nem azért van, hogy támogassa a jobban játszó csapatot, hanem azért, hogy pótolja azt az idõt, amikor állt a játék a 45 perc alatt -.- szóval bíró ajándékba adott pár percet a spanyoloknak, de a FIFA helyében hivatalosan is nyomnék neki egy ejnyebejnyét indokolatlanul hosszú hosszabbítás miatt, mert a bírónak pártatlannak kell lennie, vagy lehet a spanyolokra fogadott, az mindent megmagyarázna
Ellenkezõleg!
South Africa 4ever!!!444négynégynégy

WuFraZselic
lol. ez nem így megy, hogy "megérdemelik, hogy kiegyenlítsenek, húzzunk rá még 23 percet"

Amadeus
dél-amerikai foci powa! szal urugay gyõzelmét várom

Tyler1
xavikám a focit gólra játszák, és svájc szépen oldotta meg a védekezést. az meg már a ti hibátok h nem tudtátok áttörni a védelmet 😊 puszi

Banano
Attól függ melyik oldalról nézed.
Svájc oldaláról igen..nem volt idõhúzás,mindössze 1 gól volt, nem kellett volna 5 perc hosszabbítás.
Spanyolo. oldaláról viszont- nem érdemelték meg hogy kikapjanak,fõleg úgy ahogy Svájc játszott,szóval ha innen nézzük akkor igenis jogos a +5perc hogy legyen még lehetõségük.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

A svájci kapus azért megoldotta a helyzetet...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

szerintem az 5 és fél perces hosszabbítás volt leginkább igazságtalan

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kora, osan, vagy vuvuzela.hu
Amadeus
attól függetlenül hogy a spanyolok ma kikaptak, sztem simán hozzák a köv 2 meccsüket és könnyen továbbmennek. Chile erõsebb csapat mint svácj, viszont ma látva Chile fociját, hasonló támadófocit játszanak, szal ott nem lesz betömörülés, és a spanyolok is jobban fognak tudni kontrázni, jo kis gólzáporos meccset várok tõlük.😊

tudja vki hol lehet Magyarországon vuvuzelát venni? nagyon szükségem lenne rá
bakkerman
jah,azért nem fog játszani következõ meccsen mert szinészkedett! ez az fiam!! végülis két embert támasztott,úgy jött le a pályáról...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jesus Navas?

oké nekem még mindig más a véleményem, lehet másik meccset néztünk, vagy nagyon elfogult vagyok...sztem, ha a Spanyolok találtak volna 2 gólt, nem ezt mondtad volna...

sz4bolcs
Engem az USA-Spanyol konf. meccsre emlékeztetett. 😊

Jaj, meg Iniesta mekkora sárgalapos, Oscar-díjas mûesét mutatott be. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Én nem is azt mondom, hogy svájc olyan jól játszott, hogy eldugta a spanyolok elõl a labdát, csak annyit, hogy a ritka lehetõséget, mikor hozzájuk került a labda, azt megbecsülték, és teljesen kreatív (talán még a spanyol ma látott játékánál is kreatívabb) támadásokat építettek belõle.
Bennem is van egy kis hiányérzet a spanyol játékot látva, amit még nem tudok hova tenni, talán még kreatívabb, gyorsabb támadó játékot vártam tõlük, talán pontosabb játékot, gólokat, hogy találják el a kaput többször. Nem tudom. A várt labdajáratás megvolt náluk, meg szerintem nem sokat jelet ez a vereség, még simán várom az elõdöntõbe õket.

Piqué azért sziporkázott, meg a 'legjobb nem-válogatott játékos' (nem ugrik be a neve) is nagyon durván kente. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Oziris666
Hát még arra se volt jó😄
Sokmindenben meg lehet engem gyõzni de abban h egy Busquetsnek helye van a kezdõben abban tuti nem!

gabber_saviola
ezt a stílust itt ne, köszi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

stonesour
? -.-

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.