Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
★ 汤姆 李
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
★ 汤姆 李
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De attól még senkinek se kellene "szaroznai" õket mert remek csapat,
és mindenkivel, még velük is elõfordulhat ilyen.
Van lehetõségük a javításra és remélem hogy élnek is vele!
Hajra Spanyolok!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FORLAN<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
Korulnezhetne neha, baloldalon jott egy ures jatekos...
http://gaborszantai.co.uk/
★ 汤姆 李
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mindenkinek 1 pontja van az elso fordulo utan, szoval innentol ver folyhat😊
http://gaborszantai.co.uk/
A "bunkerfoci" ellen meg nem kell tenni semmit,ha elég jó az ellenfél,elõbb utóbb feltörik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy meg elõfordulhat,hogy kövi meccseket hozzák mind,svájc meg nagy fail lesz.Gólt nem rugott ma Spain viszont sokkal jobban tetszett a játékuk nekem,jó meccs volt
★ 汤姆 李
amúgy amikor villa kicselezte a védõt, és egy akármilyen kapufelé tartó lövést megeresztheett volna, inkább megpróbálta 5 méterrõl átemelni a kapust...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
HAJRÁ Uruguay.
Visca el Barca! Visca Catalunya!