Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
REAL MADRID
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ott kellett lenni mind2x.
A golszerzo amugy meg o. Es igy megvan a dupla.
Sot mostmar a tripla is.
Hajrá Argetína
góóól
😄DD
What about the forests?
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
vmint pálinka, erõspaprika és 9 lyukú híd 😄😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amugy akkor innentol senki ne szurkoljon Brazilianak, Hamiltonnak vagy Rossinak?
Csak mert semmi kozunk hozza?
Oke, akkor en mostantol Anglia drukker vagyok es mivel az Arsenal stadion is es a Chelsea stadion is kb. 1 orara van, mindket klub a kedvencem...<#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ez a két csapat mindig is a két egyedüli kedvencem volt, amióta az eszemet tudom. Mindkét csapat nagyon szimpatikus, sportszerû és rohadt jól játszanak. Képtelen vagyok közöttük dönteni 😄
Akiket eddig utáltam, azok a németek meg a franciák voltak, a németeket azért mert mindig kurva nagy szerencséjük volt mindenben (persze jól is játszottak mellé), meg sportszerûtlenek voltak, a franciákat meg azért mert köcsögök, és szintén sportszerûtlenek az esetek nagyrészében. Emlékszek, hogy talán valamelyik VB-n volt, hogy az egyik francia játékos lefejelte az ellenfél kapust? Azt utána még vigyorgott is mellé.
A németeket ezen a VB-n már kevésbé utálom, egyrészt mert Ballackot szeretem, és jó lenne ha Ghánát porig alázná. Az olaszokat meg most utáltam meg igazán... ezt gondolom nem kell részleteznem.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
en az Ajax 90-es evekbeli szarnyalasa ota a Hollandoknak szoritok, igaz utolso kedvencem, Bergkamp visszavonulasa utan mar kevesbe, de akkor sem cserelgetem a kedvenceimet...
http://gaborszantai.co.uk/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
persze
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lol, kapus picit mellényúlt 😄
REAL MADRID
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
REAL MADRID