Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem hiszem el :D

REAL MADRID

színvonal bazdmeg megint megvan
Voyager5
na gól <#eljen> Amolyan 2010-es VB-s.
DeerHunter01
öngól :D

\"Errõl van szó!\"

kaposi1
Látom azért a vér nem válik vízzé!<#nevetes1><#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Oziris666
hát eddig nem ugy néz ki ,megint tûzel ki a stadionból:D

Voyager5
Higuain akaszt ma egy duplat.<#awink>
Argentína-Dél Korea hajrá foci mostantól:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lol honnan szerzik ezeket a kommentátorokat?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

IMYke2.0.0.0
Az engem is érdekelne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

legalább szorosak a meccsek ahhoz kétség nem fér, csak legyenek élvezetesek és támadásokkal teli, mint a Chile-Honduras, Spanyol-Svájc esetleg a Német-Ausztrál meccs, ne pedig helyzet nélkül a közzéppályán labdázgatás..

Hali!

Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit a meccsek félidejében szoktak adni, amikor lassítva mutatják az elsõ félidõ eseményeit?

tenkenorman
így van, szép játék volt. az idei vb nekem nagyon tetszik.

http://www.tenke.hu

dragon11
ok kösz:d

kaposi1
Megnéztem már párszor!
Telitalálat!<#taps>

Banano
Én,mert nagyon valószínû hogy nyerni fog..és usenka továbbjut a csoportból,ez nem kérdés.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

monkeymajom
ez komoly kérdés?:D

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

ez nagyon ott van xDDD

dragon11
Ki mondja azt, hogy USA nyerni fog?

kaposi1
Errõl van szó!<#eljen><#wave>

bakkerman
ehhe :DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Revenge of '54
(drama, sport, documentary)
starring: Germany, Switzerland
director: Victor Kassai
writer: The Hungarian Football Federation

IMDB: 8.3/10

<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

kaposi1
Ideje lenne törleszteni 1954-ért!

2010 VB döntõ: Svájc - Németország <#mf2>
Játékvezetõ:Kassai Viktor

lesz ez még így se
monkeymajom
írhattam volna más hasonlatot is...de ha egyszer ez az igazság...ez az igazság...
csak azt nem tudom,hogy ki volt a nem normális aki elhitte,hogy ha a vb Afrikában van akkor az jó lesz!?
Én a focit csak a világbajnokság ideje alatt nézem...CSAK....erre várok 4 évet egy ilyenre!?köszi FIFA<#falbav>

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Szép lenne ez a válogatott...:D Megteremtenék a piroslapos potyaöngól fogalmát
Voyager5
Green, Poulsen, Ghezzal <#idiota>
a.carkey
Ha Bráner bukik, már megérte.

A medve nem játék.

hát azért ha az elsõ meccsen ennyire gyenge szereplést nyújtanak akkor nem fûznék hozzájuk nagy reményt. Tény hogy volt már olyan aki ennek ellenére megnyerte, de azért ne feledjük, hogy többen vesztették el a VB-t mint akik megnyerték.
monkeymajom
ez a göndör hajú csávó nem a stohl buci!? próbál külföldön új életet kialakítani<#vigyor3>

amúgy ez az üres lelátók....ez is az idei vb-t tükrözi....ez amit eddig láttunk és ami eddig történt a stadionban a pályán és a pályán kívül felháborítóan [email protected] eddigi idõk legpocsékabb
világbajnoksága...komolyan mondom semmi kedvem nincs nézni...

...

szórakoztatóbb...
csalódtam az afrikai vb-ben.....

- moderálva -
- következõ burkolt reklámnál repülsz a haverjaiddal együtt -

Oziris666
Sztem meg Higuain,Govou meg Heskey :P

bakkerman
eddig ha játékosokra bontjuk le,akkor Messi,Forlán,Schweinsteiger hármas játszott véleményem szerint eddig a legjobban a tornán.

hát azért én erre nem építenék, hogy majd az utolsó pillanatban... Nem túl esélyesek, lássuk be, bármilyen tippelõs, statisztikás oldalt nézek, az olaszok eléggé a végén kullognak, viszont poén, hogy csomóan lionel messi-t tippelik a legjobb játékosnak és a gólkirálynak is.. csak azért mert most ö az aranylabdás?
nem tudom, de nekem ebben a videoben gyanusan sok a narancssarga mez - nem tudom megkulonboztetni a nemetet a hollandtol, de lehet...:)

http://gaborszantai.co.uk/

Nézd meg az Inter idei szereplését a BL-ben, a csoportból is az utolsó pillanatba lõtte tovább magát,kinkeservesen,aztán megnyerték a BL-t

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gercse
egy meccs alapján azért még ne ítéljünk

Mondjuk ha a Spanyolok így folytatják akkor nem tudom hogy nyerik meg a VB-t. Pedig vannak szavazások ahol az emberek legalább 21% pl õket jelölik meg esélyesnek.
bakkerman
jó volt a tegnap esti meccs,Dél Afrika full színvonaltalan játékot mutatott be,Algéria játékában több fantázia mint ezekben...Uruguay lehet csoportelsõ lesz,szerintem ma nyer Mexikó,két Giovanni góllal :P

kaposi1
Na akkor ezt még olvasd el mennyire igaz az amit leírtál!!<#nevetes1>

"Elkészült például a Vuvuzela Song címû alkotás a La Vida Loca tánccsoport feldolgozásában, bár ebben csak körülugrálják a dél-afrikai trombitákat, szerencsére nem szólaltatják meg azokat. Nem úgy a holland Gebroeders Ko: a testvérpár 80-as évekbeli David Hasselhoff-gagyislágerekre emlékeztetõ nótát hozott össze „profi” videoklippel, és ebben már nem ússzuk meg a vuvuzela-parádét sem!"

Rudi Völler <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Tyler1
bazmeg de ez a zene hozzá :D tipikus ilyen német bundeszliga hajú énekesnek való a 80-as években :D nameg Balázs Palit :D:D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1
Szerintem Shakira száma helyett inkább ez legyen a VB hivatalos dala!!!<#nyes><#fogmosas>
http://www.youtube.com/v/81Gxbi-Xyig&hl

gercse
<#idiota><#vigyor>

limperatore
.ASD:ASD:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ez nagyon jó:D:D

sz4bolcs
bááááz xDDDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Voyager5
Itt egy Anglia-USA osszefoglalo ha valaki esetleg nemlatta :):)

http://www.youtube.com/v/gXo2nm2ODF0
sz4bolcs
Humorosból: :D:D:D:D

sz4bolcs
Teljesen igazad van, a svájciak nerm maguktól játszottak védekezõ focit, hanem mert a spanyol cspat ennyire hagyta õket. Az viszont mindenképp a svájciak érdeme, hogy ilyen beszorított helyzetben, mikor kétszer-háromszor hozzájuk került a labda, nem rúgdosták el, hanem képesek voltak eredményes és látványos támadást indítani.