Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit a meccsek félidejében szoktak adni, amikor lassítva mutatják az elsõ félidõ eseményeit?
Telitalálat!<#taps>#taps>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
(drama, sport, documentary)
starring: Germany, Switzerland
director: Victor Kassai
writer: The Hungarian Football Federation
IMDB: 8.3/10
<#zavart1>#zavart1>
http://gaborszantai.co.uk/
2010 VB döntõ: Svájc - Németország <#mf2>#mf2>
csak azt nem tudom,hogy ki volt a nem normális aki elhitte,hogy ha a vb Afrikában van akkor az jó lesz!?
Én a focit csak a világbajnokság ideje alatt nézem...CSAK....erre várok 4 évet egy ilyenre!?köszi FIFA<#falbav>#falbav>
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
amúgy ez az üres lelátók....ez is az idei vb-t tükrözi....ez amit eddig láttunk és ami eddig történt a stadionban a pályán és a pályán kívül felháborítóan [email protected] eddigi idõk legpocsékabb
világbajnoksága...komolyan mondom semmi kedvem nincs nézni...
...
szórakoztatóbb...
csalódtam az afrikai vb-ben.....
- moderálva -
- következõ burkolt reklámnál repülsz a haverjaiddal együtt -
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
http://gaborszantai.co.uk/
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Elkészült például a Vuvuzela Song címû alkotás a La Vida Loca tánccsoport feldolgozásában, bár ebben csak körülugrálják a dél-afrikai trombitákat, szerencsére nem szólaltatják meg azokat. Nem úgy a holland Gebroeders Ko: a testvérpár 80-as évekbeli David Hasselhoff-gagyislágerekre emlékeztetõ nótát hozott össze „profi” videoklippel, és ebben már nem ússzuk meg a vuvuzela-parádét sem!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.