Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
http://www.youtube.com/v/RDFktHIERVI&hl=en_GB&fs=1&

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az a szégyen meg a szánalmas ami itt megy. Egyszer az a bajotok hogy vuvuzela így meg úgy, aztán meg szarok a meccsek, kevés a gól. Erre jön egy jó meccs és abba is bele tudtok kötni. Gratulálok.

REAL MADRID

2. csoportkörben eddig 8 gól esett:D:D lool 2 meccs alatt majdnem elérték a 25-ös álomhatárt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
majd Odemwingie betalál

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

se Martins, se Kanu nincs a kezdõben:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hát igen és az, pedig hogy olyan könnyed góljai voltak, kis gyenge spanyol csapatok ellen, de amikor nagycsapatnak kellett volna gólt lõni vagy akár a BL-ben a Lyonnak sehol nem volt Higuainka...Militó a Barcának is és a BL döntõben is betalált az én szemembe õ egy igazi csatár...

AntiHero
Szerintem Nigéria beszenved 1-et.

hát én egy 0-0-ra fogadtam ezt a meccset...bár ki tudja...lehet neked lesz igazad

WuFraZselic
én most nem akarom senki pártját se fogni, mert elfogult lennék, de azért nem elég bátor dolog összehasonlítani, hogy Milito 22évesen hány gólt lõtt argentínában, vagy hogy egy kész, pontrekordot beállító realba hány gólt lõtt Higuain

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
az kéne még, :D most tolok rá 20.000-t nigériára :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

köszönöm hogy egyetértetek:) nagy hõsnek úgy látom nagyon tetszik az isteni Higany:) se baj most jöjjön egy kis Nigéria-Görög meccs ami X lesz:)

WuFraZselic
aha, csak nézzük meg hogy a genoában és a zaragozában hány gólt szerzett, neki 22 évesen nem toltak a segge alá egy real madridot

limperatore
az Isteni Milito idén 30 gólt lõtt, megnyerte az Inter neki köszönhetõen a bl-t a kupát és a scudettot, 3 meccs alatt 4 gólt lõtt
simán övé lehetne az aranylabda idén ha maradona megadná neki a lehetõséget, nem szerencsétlenkedné el a helyzeteket

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Tyler1
bazki lemaradtam :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mflex
arról meg miért nem beszél senki, hogy messi hány lehetõséget töketlenkedik el? :D

Én, errõl tépem a szám! :D

What about the forests?

zaki
most volt az m1en

az isteni milito 22 évesen 35 meccsen lõtt két gólt, igen kettõt. Higuain idén 32 meccsen 27-et szintén 22 évesen. a többit meg majd meglátjuk ki mire viszi ugye.
arról meg miért nem beszél senki, hogy messi hány lehetõséget töketlenkedik el? :D

Tyler1
olyan is van? :O

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
jaja, sztem poén :)
remélem youtubeon vagy vhol meg lehet majd nézni

AntiHero
Nem is lett szar a magyar Waving Flag:)

nem hülyeség, tényleg agyon van sztárolva, de befejeztem pont õt nem akartam, hogy ennyit lõjön amiket meg Nigéria ellen is kihagyott áá...Ha õ lesz a gólkirály az a vb szégyene lesz...

mflex
Bocs, de nem akarom ezzel offolni a topikot.
kép, amely a nick (név) helyett jelenik meg

Ez nem azt jelenti, hogy nick kép.

On
Messi gólt akarunk látni! :D Ha végre sikerül neki, az Isten sem állítja meg utána! :)

What about the forests?

csak azért mert utálod ne írj hülyeségeket :D

Az igaz, hogy nálam is a legutolsó a csatárok sorában. Még Palermot is elé helyezem :D
De mint Argentína szurkoló és örülök neki, hogy 3 gólt lõtt. Felõlem lehetett volna 3 gólt a bíró is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

a tényen nem változtat hogy túl van sztárolva:) Aguerö és Militó is jobb nála nem érdemelte meg a mesterhármast

Hagyd rajuk ugy sem ertik.

REAL MADRID

Fabio Capello
Most nézem gyerekek, a spanyolok komolyan úgy akarják terelni a cikis vereséget hogy megpróbálják bebizonyítani, hogy a gólszerzõ egyik hajszála négy miliméterrel elõrébb volt? :D:D::DD

Voyager5
Eddig az volt a baj, hogy rossz a helyzetkihasznalasa.
Ma az a baj, hogy milyen golokat rugott.
:DDDDDDDDDDDDDD
sztakurv@ emberek...
kaposi1
Értem én,de miért konkrétan nekem címzed ezt a hozzászólást?<#wilting><#nemtudom><#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

és még les volt a 2. gólja:D:D

limperatore
aranylabda?:ASD?:ASD:ASD?DAS?SDFASD:ASD__ASD:ASD:ASD most beszartam ?ASD:ASD:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

milito majd a 3 meccsen tuti kezdeni fog mert már a csoportot megnyerték.

igen aki általában 5 méterrõl lövi a góljait...én nem tartom az olyat csatárnak aki bepöcköl meg gyengéden fejel egyet és bepattan, tudom, hogy ott kell lenni, de ehhez hozzátársul h ki nem állhatom Higanyt:)

Dél-Korea és Nigéria között ki-ki meccs lesz az utsó fordulóban...a Görögök maximum akkor reménykedhetnek, ha nyernek Nigéria ellen és esetleg leixelnek Argentínával...amúgy pedig elég gyér a helyzetük

ProGabe
gondolom rengetegszer láttad már játszani, azért mondod, hogy RvN-típusú csatár^^

megjegyzem RvN-ekbõl 5 évente születik 1 az egész világon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

higuan még egy gól rúg és gólkirály lesz:D amúgy meg nagy lépést tett szerintem az aranylabda megnyerésére.

kaposi1
Nem is vitatom, csak erre emlékeztem és ezért néztem meg!

sorry, mérges vagyok erre a tipikus Van Nistelrooy féle csatárra...röhejes

[HUN]FaTaL
Ami totál értelmetlen, a becenévnek hogy lehetne már képe :D

http://goo.gl/gd6Zi5

kaposi1
<#ejnye1>Megnéztem a beállításokba, SG esetében ezt bizony Nick képnek hívják!!!<#nevetes1>

Vegyél már vissza a stílusból.

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Aszondja végzi el a szögletet :ADS:ASD:DA:SD_

pff, sejtettem és örülök az Argentín gyõzelemnek, csakhogy pont ez a buzi Higany lõ mesterhármast, amiket kihagyott rohadtul nem érdemelte meg fõleg ilyen közeli gólok után amiket énis belövök, Forlan sokkal jobb csatár ennél

ezt is csak az érti meg igazán aki valaha focizott :D

[HUN]FaTaL

kaposi1
Mike!
én úgy tudtam hogy Nick képnek hívják ,de akkor legyen logó!<#nevetes1><#wave>

kaposi1
Szerintetek gyõz Argentína?
Mert akkor ma már van egy pontom!<#nyes>

Ez a kapus nagyon low :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

limperatore
istenem így milito sose lesz kezdõ áááááááááááááááááááá
befosok komolyan ien mákokat:D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco