Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
keci rohadt görögök :@ 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
GYÁÁÁ

de ez is milyen gól volt már 😄😄😄😄

WuFraZselic
1-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
"a Nigéria meg rátalpal a Görög combjára."

Azér ettõl nagyon messze voltunk... Sárgát kellett volna adni, de pirosat nem ért ez az eset, akkorsem... ennyi erõvel ha egy szabálytalanság után kicsit koccannak a mellek és megy a szembepofázás, az is piros lap...

WuFraZselic
milyen zsugát adott a görög tag 😄 ezt bekúrja, még a fordítás is meglehetne

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ProGabe
nem láttam a kiállítást

mivót? mivót?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Annál inkább piros,mert nem játék szituáció...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fabio Capello
ühümm, ha a pályán vannak. de baromira nem ott voltak, és baromira nem játékban.

olyan szintû kakaskodás volt ez, mint amikor megpróbálják megakadályozni azt, hogy az ellenfél bedobja a labdát.

IMYke2.0.0.0
Miközben a görög ugye játéktéren kívül...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A szabály nem arról szól hogy csak akkor piros lap ha keze-lába törik az ellenfélnek,hanem a sportszerûtlen szándékot bünteti.Az meg teljesen megvolt,mivel a labda már régen játékon kivûl,a Nigéria meg rátalpal a Görög combjára.

Fabio Capello
LOL XD

Juhiii
kakaskodott a nigériai 😄

GO GUNNERS!

Fabio Capello
Hol? hozzá nem ért, a combját súrolta a lába épphogy...

maximum sárga, de inkább csak figyelmeztetés...

AntiHero
Na jó akkor innen döntetlen lesz...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Teljesen mindegy mekkora színész,jogos piros lap.

IMYke2.0.0.0
Bíró bekaphatja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
bah, elsõre durvának tûnt. Másodjára kapja be a görög a brét 😄

WuFraZselic
mekkora mûesés volt bazz

limperatore
ezt a színészt úristen, remélem kikapnak :S

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
na ennek most mi értelme volt tisztelt nigériai sporttárs???

Fabio Capello
kabalacsirkék BMEG 😄:AS_FASD:AS_F:AS_D

limperatore
martins jól küldte múltkor, nem értem miért nem kezdõ

IMYke2.0.0.0
<#eplus2><#nyes>

Én pl. a Real-t is gyûlölöm,meg az Argentinokat is Maradonástól.
De ha valaki egy VB meccsen 3 gólt lõ,három akciógóllal,azon nem hinném hogy magyarázni kéne bármit is...

Camelia
Nekem már röhögnöm kell azon ami itt megy. Szerencsétlen Higuain lõ 3 gólt, erre úgy szidják itt néhányan mint a bokrot. Ha nem lõtt volna egyet sem akkor meg az lett volna a baj. Mégis mit csináljon akkor a szerencsétlen? 😊 Érdemeit nem elismerni meg hülyeség, a bajnokságban közel annyi gólt lõtt mint az agyondícsért Messi. A focit meg úgy tudom gólra játszák, és az említett csatárok pont erre törekszenek. Ja, mondhatom ezt olyanoknak, akiket lenyûgözött tegnap Svájc futballtudása.. 😛

limperatore
aha, 2xorra 😄 egyszer már 64 bejött, találni kell egy embert aki nem ért hozzá és a kártyáját használhatod 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

OMG 😊 Jól van akkor 😊

REAL MADRID

mflex
Sokan nem is tudják, hány 80-as alapú sláger zenébõl "lopnak", hogy sikere is legyen! <#nevetes2>

What about the forests?

kaposi1
Nem lenne ahhoz már egy kicsit késõn fogadni??<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Hangulatos, de én maradok az eredetinél:

bõven elég ha 1 ember egyetértett a HSZ-emmel Monoton szavára azért nem adok, mert tudom, hogy Real Madridos😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

betclic akciód vetted igénybe?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Elképesztõen gyenge a Görög csapat...

kaposi1
Sok alkalmad már nem is lesz rá,max egyszer még!<#nevetes1>

Voyager5
<#eljen>
kaposi1
Ezt én sem értettem!<#wilting>

jézusom megint pontrúgásból kapitulált Görögország😞 hát többet nem szabad rájuk vagy a döntetlenjükre fogadni vb-n😊

kaposi1
Köszi a videót!
Most már én is láttam!<#nevetes1>

Ez az eredmény tökéletes nekem!<#taps>

limperatore
igen, higuain is jó játékos, csak militonak nem kell annyi helyzet és az idei teljesítmény alapján megérdemelné h a kezdõbe legyen, akár higuain mellet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
a görög kapus lepkét látott, vagy mér ugrott a másik irányba? 😄😄😄

AntiHero
Mondtam😊

limperatore
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!! 😄

IMYke2.0.0.0
Ugye nem csak nekem tûnt fel, hogy a szakértõink enyhén "meleg" ruházatban virítottak a képernyõn?

Voyager5
Szerintem te ossze-vissza beszelsz 😊
Mondjuk nemertek annyira a focihoz mint itt egyesek, de szerintem Milito es Higuain kb ugyanazt jatsszak, kb ugyanolyan golokat rugnak, es kb ugyanannyit 😄
Ez a különbség köztünk, mert ha Messi-nél van hasonló szituáció és megemelem elõtte a kalapom. 😊

REAL MADRID

akkor nyiss egy Higuain utálók klubja topikot, én meg igenis örülni fogok a mesterhármasának akár elismered a játékos akár nem. gondolom ha heinze lõtte volna mind a hármat most nem lenne pampogás.
arról meg hogy milito 30 évesen került elõször normális klubba, pláne nem õ tehet. az egyetlen korrekt hsz ForzaIntertõl jött az inter topikban ezzel kapcsolatban, még úgyis hogy milito felé húz a szíve.
én befejeztem ezt, hajrá nigéria.

kaposi1
Nem láttam még a végeredményt de így készült!

itt lehet fogadni, hogy az esti szabadtéri meccs nézést elmossa-e az esõ ? 😄
AntiHero
De mivel Angliának szurkolok ezért:

én nem panaszkodtam, csak nem bírom Higuain pofáját ennyi😊 vuvuzela tetszik is, a góloknak örülök h beindultak szval nincs itt gond