Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen nincsen argentinokat eltalálom urukat is teniszben meg h clijsters kikap és ez megy el ááááá nem igaz

[HUN]FaTaL
De játékon kívül, szerintem teljesen jogos volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

egyébként sztem kicsit túlzás volt a piros lap, szinte alig rúgta meg a görögöt... sõt...

ha nincs a kiállítás Görögország nem lõ 2 gólt😊 tényleg nem szabad fogadni rájuk😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zvaragabor
Nem ez az elsõ ilyen hiba, szerintem ez a labda tényleg el van átkozva. 😄 Kell egy nekem! 😄 Vagy lõjenek vele nekem, én is kapus vagyok. 😊

Chaos Anno Domini

nahtessék, az agyondícsért Enyeama... sokan röhögtek Green-en, hogy mekkorát bakizott, erre tessék... most akkor mivel van a gond? a kapusokkal vagy a labdával?

sajnálom a kapust, amúgy ez a labda érdekes dolgokra képes nem véletlen, hogy nem bírta megfogni😮 már megint a jedi erõ mûködött? Görögöknél az erõ?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
HAHAHA!!!!! Mégse vagyok fasz, hogy a görögökre fogadtam 😄D Nyerjenek csak

Just B
De gyönyörûek ezek a lassítások.... Áhhhhhhhhh görög kecik 😞 X-en van a zsém

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

iksz kéne
😞 bukta, pedig milyen jókat védett Enyeama

ajjaj... 😄
franc 😞

REAL MADRID

WuFraZselic
na és most meg mit ejtett ki

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mit védett 😮

REAL MADRID

WuFraZselic
mit véd ez az ember

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
aki még mindig sír a Vuvuzela miatt az meleg!

Fabio Capello
de mit rinyál bazdmeg, nyertek, vagy nem?

hihetetlen mennyire megérzi Nigéria hogy emberhátrányban van😮

a két kapus zseniális volt😊

Mind1 mi az eredmeny csak a Görögök ne nyerjenek 😄

REAL MADRID

Fabio Capello
OMG EZT HOGY LEHETETT KIHAGYNI BÁRMELYIKÜKNEK IS????? :ASGF:_SAF😄asg

egyelõre Isten bácsi már ha létezik velünk van xD

[HUN]FaTaL
Két ilyen ziccer 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LOOL😄

MIEEEEEEEEEEZ perszebundaaa <#zavart1><#zavart1>

REAL MADRID

WuFraZselic
aztapicsa

Jó ez az X pénzem van rajta 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na kezdõdik, hajrá niggák!
Ezen még így nem is gondolkodtam(de a forma 1ben Schumi nyert😄).
2004 egy õrült év volt, Porto-Monaco BL döntõ, Görög EB gyõzelem, Görögországban volt az olimpia, nálunk volt kapásból 2 doppingbotrány ááá olyan események amik szinte egyszer történnek meg, pl az Arsenal, Werder Bremen, Valencia bajnoki címe azóta sincs...ez volt 2004 kb

nigéria nyerjen...

Hát én nem szeretem az ilyesfajta meglepetéseket.
igazából nekem tetszett, meglepiként, hogy egy új gyõztes van, az a görög válogatott egy az egybe most tegnap Svájc volt, csak pirosban😊 De talán a cseheken esetleg a házigazda portugálokon kívûl nem nagyon érdemelte volna meg más azt a tornát...Anglia még, de õket, mint mindig a 11-sek állítottak meg és Portugália...

igen volt szó róla, Avram Grant az új edzõjük és rögtön kinézte magának a Nigériai kapust hozzáteszem a torna legjobbja eddig

LOL, Greent váltaná😄
Zenszkij
Nah a feketékre sem szabad fogadni. Tök egyértelmû....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Már amikor elõrejönnek, mert az nem sokszor van, a piros lap elõtt semmit sem mûveltek. Felkúrja az agyam, hogy 2004ben nyertek véletlenül egy bekkelõs eb-t, vagy esetleg bunda folytán, azóta pedig a FIFA elõrébb rangsorolja õket, így kedvezõbb sorsolásokat kapnak, így azóta ebbõl élnek. Majd kijutnak a nagytornákra, ahol az anti focijukat porba alázzák. Remélem ma is ez lesz, meg Argentína ellen is.
Enyeama megint védett egy nagyot a kényszerítõ után (kinézte máris a West Ham United), a gólról nem tehetett...

Hát ez az.
Lényeg hogy félidõbe le kell vágni egy kabala csirkét mert ebbõl se lesz afrikai gyõzelem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

azért van egy félidõ még😊, de azt hogy lehet, hogy másodszorra teszel 20000-et? ha veszítesz most akkor visszautalják neked a pénzt? nehogy már

SLICK
kapus szopni ment be a kör közepébe? 😄

Fabio Capello
ne veszekedjünk ezen, kiállították, kiállították. evvan

de lol a legnagyobb hangulatemberek a görögök, akkor megy a foci nekik, ha történik valami váratlan😊 múltkor is, mintha nem akartak volna Dél-Korea ellen nem ment valamikor, ha meg jönnek elõre akkor meg megállíthatatlanok😄

ProGabe
ha mindig így játszanának a görögök, vagyis alkalmaznánk a támadásnak nevezett csodafegyvert (dokumentálva van, hogy ebbõl születik a legtöbb gól <#idiota>), akkor nem utálnám õket, mint a szrt^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát ugy nézem alapvetõen másképp értelmezzük a dolgokat.Szerintem teljesen jó ítélet volt.Stoplival combot talpalni az ellenfelet (még ha nem is találta telibe) ,mikor a labda játékon kívül van,az nálam nem az a szint mint mint egy kis lökdösõdés...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

persze a piros sem volt feltétlen jogos, csak szimplán elvesztette Kaita a fejét, de a kivitelezése nem volt maximális.
Kaita nagy faszságot csinált, a görögök így sem érnek szart se, nem nagy tornákra való csapat.
kiállítás jót tett Greece-nek...jó meccs lett