Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://gaborszantai.co.uk/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://gaborszantai.co.uk/
What about the forests?
A hab a tortán, hogy a franciákat megruházták. <#hehe>#hehe>
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szlovénia - USA 2-1(majd meglássátok,szlovénok mindenkit aláznak majd😄)
Anglia - Algéria 2-1(green majd megint mutat vmit)
reális eredmények:
Németország - Szerbia 3-0
Szlovénia - USA 1-2
Anglia - Algéria 4-0
Kitudja lehet nagyon élvezte a meccset....(Fõlge a gólokat)<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szlovénia - USA 1-2
Anglia - Algéria 2-0
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sokkal több értelme lenne...
Kezdenek feljönni a Görögök ? Habár a niggók balfaszok voltak, az egyik szándékosan jól megtalpalta az egyik Görögöt, jogos a piros mert ez a játék másról szól ... nameg a fekák a kifutásos helyzetet hogy elbaszták már, ilyenbõl egy jobb csapat állt. gólt lõ...
A Koreaiakat meg elkalapálták az Argentínok ?? <#vigyor5>#vigyor5> Azt hittem hogy mivel a Görögök kikaptak tõlük 2 - 0 -ra (azt a meccset én is láttam), egy jó csapatról van szó, de ez a 4 - 1 erõs vereség. Habár ehhez a ferdeszemûek is hozzájárultak, ha jól láttam egy öngól, és egy gólpassz szól a javukra. Igaz a 2 -ik becsületgólt megszerezhették volna ha nem fujják le.
A Franciák, pedig no comment, az idáig bemutatott teljesítményük egy nagy zéró ! (Videó összefoglalót dobhatna valaki, 😊 mert a fifa.com -on nincs.)
A holnapi meccseket meg szerintem 100 hogy nézem. Hajrá USA !!!
de legalább elvállalták

..::IBM X32::..
Németország - Szerbia 1-1
Szlovénia - USA 1-2
Anglia - Algéria 3-0
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amúgy mik a mai fejlemények ? Unalmas meccsek voltak, végeredmények, stb... ?
<#hehe>#hehe>