Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
1. Nem Domenech-rõl és a francia válogatottról írtam - utálom õket, még szép, hogy eszemben sincs védeni egyiket sem, a hibáikat pedig még annyira sem méltatom.
2. A vitatott hozzászólásom volt annyira általános, hogy ne lehessen félreérteni - tévedtem.
Még egyszer: nem az edzõ, hanem a játékosok döntik el egy meccs végeredményét.
A béna edzõ döntései jó játékos állománnyal nem azonosak a jó edzõ béna játékosállománnyal végeredményével...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amúgy kaptam infót a játékrészlegrõl, hogy nem árt figyelni rá, mert ott sok rajongója van. <#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ugyanis 3 db ebbõl 10 éves gyermekemé itt már bukott is ugye a méret!<#nevetes1>#nevetes1>
Kettõ fehér van ami egyforma ( majdnem), kettõ fekete pedig teljesen más mintával van nyomva!
Szóval sajna nincs eladó!<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
így film után egyértelmû lenne már, hogy egy Argentína-Anglia meccsen, már a dél-amerikaiaknak szurkolnék, pedig rendesen "csipázom" az angolokat, fociban(!)... de akár jöhet egy újabb Isten Keze is akár 😊
A lényeget báttyó leírta.
Sorry ha félreértelmeztem.
REAL MADRID
Manu Chao canta "La vida tombola" per Maradona
Én NEM Domenech-rõl és a francia válogatottról írtam, hanem arról a tényrõl, amit hajlamos mindenki elfelejteni...
http://gaborszantai.co.uk/
What about the forests?
domenech egyszerüen nem tud normális stratégiát összerakni, kezdõcsapatról,cserékrõl már nemis beszélve
az hogy 11 ilyen játékos,akik a klubbjukban évrõl évre mindent megnyernek itt a vb-n ilyen ötlettelenül,elképzelés nélkül játsszanak az pontosan az edzõ hibája
teljesen egyértelmû hogy domenech egy idióta,most õszintén csak egy példa, ki tette volna be mondjuk govou-t akár a vb keretbe is? nemhogy a kezdõbe,mikor a hülye is látja hogy nem illik a csapatba/semmi haszna nincs...de domenech betette,pedig helyette ottlenne malouda-ribéry a két szélre,és még jópár ilyen van
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De lényegtelen. Amikor még Platini volt akkor szurkoltam nekik. Aztán amikor Zidane volt akkor szerettem õket.
Azóta leszarom.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
REAL MADRID
Csak a béna játékosok fogják az edzõre a sikertelenséget. Az edzõ a stratégiát, és a pozíciókat határozza meg, dönt a cserékrõl, de az eredményt a játékosok hozzák, a pályán õk improvizálnak - ha hülyék, bénák, ötlettelenek, akkor maga az Edzõ Pápa
Viszont az, hogy ilyen játékos kerettel...csak ennyit tudnak az már edzõ kérdés.
REAL MADRID
A teljes Budapesti Média Központban újságíró képzésen résztvevõ branccsal - néhány eretnek mellett - a braziloknak drukkoltunk, és anyáztunk minden komolyabb francia megmozdulásnál, küldtük vissza embrió állapotba Zidane-t stb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ