Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
bár hozzá teszem, lõhettek volna egyet a franciák, hogy eltaláljam a pontos eredményt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Bár nem csodálnám ha holnap bejelentené platini, hogy a vuvuzela tehet mindenrõl, ezért 9 pont a franciáknak automatikusan -.-
elsõ féldiõbe még jók voltak a francok, de a 2.ba már eggyértelmû volt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
http://gaborszantai.co.uk/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
esküszöm én jobb eredménnyel zárnám a vb-t a franciák padján
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Fél Németország szerb, török, lengyel, horvát, olasz. Ezek SMSben megszavazzák az ikszet. 😄
A medve nem játék.