Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aragorn10
Én is rajtad fõleg amikor kiesik a nulla csapatod😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Te jó isten...ezt kihagyni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mor3llo
Poldi basszus, szép lett volna:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Aragorn10
Ne nekem mond nem én kötözködök hanem ezek a sváb idióták.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Bercy
Köszi a bókot anya nevében is.
Komolyan feldobod a kedvem, olyan jókat nevetek rajtad 😊)))
Podolski mellé😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyugi van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

En inkabb a nemeteknek drukkolok, de ezzel a hozzaallassal nemhogy nyerni nem, de dontetlent sem tudnak hozni...
Lehet kicsit elbiztak magukat a kenguruk utan, az europai csapatok nem annyira luzerek.

http://gaborszantai.co.uk/

Juhiii
Mi az a kék Schweinsteiger nyakán?
Priskin Tominak is volt, de nem tudtam rájönni azóta se.. 😄

GO GUNNERS!

Aragorn10
-moderálva-

Mor3llo
<#ejnye1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Aragorn10
-moderálva-

Mor3llo
-moderálva-

Bercy
Te tipikusan csak utálatból írod a hülyeségeidet...annyira tudtam, hogy felhozod a Bayern-t...

Menj inkább kardozz le pár orkot Aragorn 😊
Mor3llo
"Lahm Khedira felé...ja nem bocsánat Müller felé...végülis Friedrich a megoldás"

Kész ez a kommentátor😄

most kell talpraállni Szerbia ne mondjátok h jobb volt mert tökönszúrom magam😊

a.carkey
Hehe 😊

A medve nem játék.

Aragorn10
Micsoda beszólások én mikor is fikáztam a németeket ??
Fáj az igazság, hogy 10-emberrel kell játszani és a bíró jól vezeti a meccset ? Vagy megszoktátok a német lesgólokat mint a München-nél ?

[HUN]FaTaL
Én meg remélem hogy ilyen 0 játékkal nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

amelyik meccset nem pubban nezem, Guinness-szel a kezemben, azon majdnem elalszok... geci oreg vagyok😞

http://gaborszantai.co.uk/

Mor3llo
sic!<#idiota>

ForzaInter
Remélem nyernek a szerbek😊

Yo, Bitch!

Mor3llo
maradj már csöndben(mondhatni: kuss!), és nézd inkább a meccset!

Ha ennyire utálod a németeket, nyiss külön fórumot a fikázásnak, ez a topic a vbrõl és a meccsekrõl szól.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Na a második félidõre pont megérkeztem ! 😄
Vezet Szerbia ??? 😮 😄 😄

Ez Klose butasága volt nem a bíróé...teljesen jól vezeti a meccset, minek rúgdosódnak annyit idejét kéne venni ezeknek, végre egy vb ahol a bíráskodás megfelelõ!! idáig az Olasz-Paraguay meccsen láttam szar bírót...

3:1 re nyernek a Németek. <#vigyor4>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Murder3
De te láttad az elsõ félidõt?
kb amikor a szerbek labdához jutottak és próbáltak támadást építeni már a félpályán bebukták kb.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Aragorn10
Láttad a spanyol meccset ?
Na annyit ér a labdatartás meg a sok helyzet !

Hegi90
lol most nézem az összefoglalót, ez a bíró nagyon szánalmas...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

desigo
A németek ha összekapják magukat akkor simán fordíthatnak
de ha csak szabálytalankodni fognak bukni fogják a mait...
Murder3
ahha csak h a szerbek miért nem bírtak a kapuig se eljutni????
Igen a németek nem jól játszottak emrt beáltak és szép lassan akarták elintézni, de h a szerbek nem igen jutottak labdához úgy emg nehéz gólt lõni...

Aragorn10
Miért a németeknek volt helyzetük vagy a labdatartás annak számít ?

AntiHero
Pontosan😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Murder3
Pont h a szerbeknek nem volt közük a meccshez és a kiálítás után is csak abba a pár percbe mikor még zavar volt a csapatba...

Aragorn10
Érdekes most mindenki a bírót szidja de amikor a németeknek kedveznek akkor jó a bíró vicces.

[HUN]FaTaL
Aki ideges a hülye bíró miatt az inkább röhögjön:

http://goo.gl/gd6Zi5

Tyler1
lényeg h a németek összekerüljenek az angolokkal, aztán kiessenek gyorsan 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Murder3
Hehh amúgy a szerbeknek szerencséje volt mert pont abba a szakaszba szerezték a gól amikor még megvolt zavarodva a kiálítás miat a német csapat.
Amúgy meg köszönjük meg Klose-nak.Meg a szerbek si.
a bíró hát spanyol nem tehet róla õ neki ez van a vérébe azt tudjuk h milyenek is a spanyol bírók.

A spanyol bíró eldöntötte hogy az egyik riválist amíg lehet még õ maga eltünteti.
Ettõl még nem tudom minek kellett ebbe az alvó fociba belemenni az eleje óta,mikor pont hogy a gyors játékkal lehetett volna a szerbek nagydarab védõit megbontani.
Innen most már az x is csoda lenne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sz4bolcs
Ezzel a labdával nem lehet felsõkapufás gólt lõni, mindig kifele pattan. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aragorn10
Akkor ne szidd a bírót mert jól döntött úgyhogy a "ha" szót te is kerüld oké ?

Hegi90
Nah most keltem, mi volt eddig?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hát most annyira nem pörögnek, de várjuk meg a meccs végét. Nem magyarázok semmit, csak nem bírom a fikázást.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Aragorn10
Érdekes a mai meccsen se volt semmi helyzet a kiállításig.

LasCar16
na gurítsanak még egyet a Szerbek és marad izgalom a kövi körre

#acm

Marci0115
de nem azt kell megmagyarázni ami volt😊 hanem ami most van, és most vesztésre áll a német

A "mi lett volna, ha" - t írd meg könyvben és add ki, senkit nem fog érdekelni.

Y

De sok lett a szakértõ. Nem fejeznétek be?

REAL MADRID