Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
3-4 fok körüli hõmérséklet lesz,száraz talajon ha Spanyolok beindulnak és csatársoruk ésszel focizik akkor látni fogunk szép gólokat.
Casillas-nak nagyon figyelni kell a sneijder féle bombákra és nem szabad hülyeséget csinálni Spanyol részrõl mert minden Holland szabadrugásban ott van benne a gól.
Jó meccs lesz amit írtam abból ki is derül kinek drukkolok😛
★ 汤姆 李
A hollandok ugyanezt a csodálatos játékot játszották az elõzõ nagy tornán, aztán jött Arsavin. 😊
De most eredményesebbek, és mivel a focit gólra játsszák, nekem egy holland gyõzelem sincs ellenemre.
Csak lenne olyan jó meccs, mint a tegnapi...
Csak hogy mire képes ez a technika:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Brit tudosok. LOL
Egy egyszeru hangtechnikus is tobbet tudna rola elmondani.
A szuroszoftvert pedig jo lassan irtak meg, mellesleg hardveresen profibb megoldas lenne egy komoly EQ, egy FFT-s faziseltolassal.. ami hangstudioban megvalosithato.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Majdnem ket evtizede a hollandoknak drukkolok, akkor engedtessek mar meg, hogy en is irjak valamit, ami nekem - es a tobbi holland drukkernek - tetszik.
Vagy itt csak a spanyolok kommentelhetnek, mert akkor nyitok a egy masik VB topicot...
(Alonsot sem azert utalom, mert spanyol, hanem mert egy hisztis 3.14csa...)
http://gaborszantai.co.uk/
spanyol-holland 2-0
s: xavi,villa
2010 aranylabda szavazás 1. helyezett Cavi Hernandez
köszipuszi
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
😊))))))))))))))))))
amúgy 2 szimpatikus csapat játszik ma, de Hollandiának drukkolok, már ideje lenne nyerniük valamit 😊 szóval... hup holland hup! 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
szóval marad a kis tulipánoknak rúgott gólja, amivel nyernek a spanyolok és kész. nem kell ezt túlragozni 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
(s:Xavi - h:Villa (OG), Robben)
<#eljen>#eljen>
http://gaborszantai.co.uk/
(s:Villa, Xavi - h:Robben)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A németeknek nem szurkolok (1954 miatt), de bevallom elég szépen és eredményesen játszottak. Érthetetlen, hogy miért feküdtek le a spanyoloknak... 😞
Aminek viszont tényleg nagyon örültem, hogy kihullottak a franciák és az olaszok, éppen a megfelelõ idõben. 😊
Hattyú? Hol?
Semleges nézõként a végén azért drukkoltam, hogy Forlan lõje be a szabadrúgást, akkor láthattunk volna még 30 percet ebbõl a remek meccsbõl. 😊
Ez is utolsó volt a sorban, mikor az agyat osztották... 😄D "Mit jelente a piros lap ? >>> Kiállítanak valakit. >>> Hol, múzeumban ?" ---> Fail.