Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
WTF? akkor ki? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IMYke2.0.0.0
Elméletben... a végén nem õ volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bakkerman
aztarohadt 😮 nem semmi a gyerek 😄 Mutu mivel csinálná,1 tabletta speed-el??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Biztos,hogy lesz gól Holland részrõl is de Spain vezetni fog 1-el mindig.Spanyoloknál több a jó játékos akik ha a maximumot hozzák akkor esély nem lesz,hogy kikapjanak.
3-4 fok körüli hõmérséklet lesz,száraz talajon ha Spanyolok beindulnak és csatársoruk ésszel focizik akkor látni fogunk szép gólokat.
Casillas-nak nagyon figyelni kell a sneijder féle bombákra és nem szabad hülyeséget csinálni Spanyol részrõl mert minden Holland szabadrugásban ott van benne a gól.
Jó meccs lesz amit írtam abból ki is derül kinek drukkolok😛

★ 汤姆 李

sz4bolcs
A frászt unalmas. A Barca és a Spanyol válogatott játssza a világ legszebb játékát.
A hollandok ugyanezt a csodálatos játékot játszották az elõzõ nagy tornán, aztán jött Arsavin. 😊
De most eredményesebbek, és mivel a focit gólra játsszák, nekem egy holland gyõzelem sincs ellenemre.
Csak lenne olyan jó meccs, mint a tegnapi...

IMYke2.0.0.0
És házilag sem nehéz: fázis invertálásra már majd' minden fapados hangszerkesztõ

Csak hogy mire képes ez a technika:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<...> mert egy hisztis 3.14csa..." - de még mennyire!

Barcelona féle passzjátékra elég sok Forumozó mondta már, hogy unalmas és sajnos elvault is ezt beismerem. Ennek ellenére nekem tetszik, mert, amellett, hogy a focit gólra játszák akkor már játszák szépen is, nyílegyenes rövidpasszok nekem nagyon bejönnek, na de a beindulások, keresztpasszok, meg a résekbeindítás is bejön egyedül az utolsó passzokon, illetve az eredményességen (helyzetkihasználás) ezekben kellett volna a Spanyoloknak javulni és akkor talán ugyanúgy lõhettek volna 16 gólt, mint a Németek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tetsuo
Ugyanott a vuvuzelarol is van cikk, ami durvan banalis.
Brit tudosok. LOL
Egy egyszeru hangtechnikus is tobbet tudna rola elmondani.
A szuroszoftvert pedig jo lassan irtak meg, mellesleg hardveresen profibb megoldas lenne egy komoly EQ, egy FFT-s faziseltolassal.. ami hangstudioban megvalosithato.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

jaja, de Alonsot ne keverd a válogatottal😉 nyugi én se bírom az "autósportban" a Spanyolokat, de itt akkor is ez a generáció a legjobbjuk ez már biztos...Hollandoknál nem érzem azt, hogy ez egy igazi nyerõ generáció, röhej, hogy a sokkal jobb Holland válogatottak nem tudtak nyerni a múltban. ja csak tessék😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt mar megint milyen hangok sugtak meg Neked?

Majdnem ket evtizede a hollandoknak drukkolok, akkor engedtessek mar meg, hogy en is irjak valamit, ami nekem - es a tobbi holland drukkernek - tetszik.
Vagy itt csak a spanyolok kommentelhetnek, mert akkor nyitok a egy masik VB topicot...

(Alonsot sem azert utalom, mert spanyol, hanem mert egy hisztis 3.14csa...)

http://gaborszantai.co.uk/

nagggyon laza😄

Alonso miatt utálja a Spanyolokat...jól játszottak az egy dolog, hogy 7 gólt lõttek a tornán, mindenki beáll ellenük bunkerbe szinte!!! tudom, hogy unalmas a "Barcelona" féle passzjáték, de sztem a Spanyolok ennek ellenére szépen játszottak, õk lõttek a legtöbbször kapura, egyik legsportszerûbb csapat is, ha megnyerik a vb-t nem lesz mirõl beszélni. Mindig hozták a kötelezõt, de az is biztos, hogy Németország játszotta a leggólerõsebb játékot az újhullám, fiataljai miatt a Spanyolok már rutinból tolják, ugyanúgy ahogyan a Hollandok, és tulajdonképpen ez döntött, hogy õk ketten ott vannak a döntõben. Mindkét válogatottban hemzsegnek a Nemzetközileg is rutinos játékosok.

sz4bolcs
Ez a gülüszemû Özil gyerek olyan laza, hogy majd' szétesik. 😄

IMYke2.0.0.0
Jó, hát nem akarta összenyálazni a kezét... <#hehe>

sz4bolcs
<#idiota><#idiota><#idiota>

bakkerman
*Xavi

bakkerman
mondok jobbat
spanyol-holland 2-0
s: xavi,villa
2010 aranylabda szavazás 1. helyezett Cavi Hernandez

köszipuszi

bakkerman
húúúúú,spanyolok nyerik...EHHEZ MIÉRT KELLETTEK TUDÓSOK??? 😄DD omg,nagy megállapítás

WuFraZselic
a polip eddig 100%os a vb-n, az EB-t is csak 80%osan hozta, ergo most is hibázni fog, és mivel már csak 1 meccs van hátra ... <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A focit nem passzra játszák...

sz4bolcs
<#idiota> Brit tudósok... 😊

Tinka123
Polip is megmondta, a tudomány is megmondta, mikell még?😄(C.Ronaldo xD)

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

IMYke2.0.0.0
Tudományosan bizonyított, hogy nekem lesz igazam:

😊))))))))))))))))))

sztem ha nem rúg gólt akkor is õ a legnagyobb esélyes..😊

WuFraZselic
Sneijder is vállajon egyet, legyen gólkirály, és akkor már egy karnyújtásnyira az Aranylabda 😊

amúgy 2 szimpatikus csapat játszik ma, de Hollandiának drukkolok, már ideje lenne nyerniük valamit 😊 szóval... hup holland hup! 😄

gercse
Puyol akkorát bikáz a labdába felszabadítás gyanánt, hogy eltalálja Villát, és Cassilast becsapva a labda a jobb felsõben landol <#idiota>

Tinka123
Ezigyvan

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tyler1
kérdés h Villa h rúg öngólt, mert alapból sem híres h nagy védekezõ lenne, szögleteknél meg kivül helyezkedik egy esetleges kontra inditáshoz...

szóval marad a kis tulipánoknak rúgott gólja, amivel nyernek a spanyolok és kész. nem kell ezt túlragozni 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gabi89
<#eljen><#eljen>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Falkon
<#eljen><#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

gercse
+1, lõje azt a gólt inkább Van Persie Villa helyett (amúgy nem csippantom annyira hollandokat, Bergkamp, Davids, F. De Boer, Kluivert, és még sorolhatnám korszakban szerettem õket, de azóta csak Van Persiet bírom, de a spanyolokat meg soha nem szerettem, és nem is fogom)

desigo
korrekt <#eljen>
Tinka123
pff xD<#levele>

spanyol-holland 1:2
(s:Xavi - h:Villa (OG), Robben)

<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Tinka123
+1

Tyler1
spanyol-holland 2:1
(s:Villa, Xavi - h:Robben)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

+1

Falkon
+1

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

na akkor ma hajrá Hollandia!

A hollandusoknak szurkolok, de jóval fontosabb, hogy új világbajnok legyen.

A németeknek nem szurkolok (1954 miatt), de bevallom elég szépen és eredményesen játszottak. Érthetetlen, hogy miért feküdtek le a spanyoloknak... 😞

Aminek viszont tényleg nagyon örültem, hogy kihullottak a franciák és az olaszok, éppen a megfelelõ idõben. 😊

Hattyú? Hol?

sz4bolcs
Ha a döntõ fele ilyen izgalmas lesz, mint a tegnapi bronzmeccs az már jó...

Semleges nézõként a végén azért drukkoltam, hogy Forlan lõje be a szabadrúgást, akkor láthattunk volna még 30 percet ebbõl a remek meccsbõl. 😊

Picit késve, de van néhány fail vélemény... 😄
Ez is utolsó volt a sorban, mikor az agyat osztották... 😄D "Mit jelente a piros lap ? >>> Kiállítanak valakit. >>> Hol, múzeumban ?" ---> Fail.

Suárez egyébként mi a tökömet keresett a pályán??? Szánalmas...
Azt hogy a Spanyolok úgy lefocizzák majd a narancsokat a pályáról hogy még az ezüstöt is megkapják, oranje meg kulloghat át a szavannákon hazafelé. <#alien>

ááá, paella lesz a polipból, a hollandok nyernek. <#ravasz1>
[HUN]FaTaL
spanyol

http://goo.gl/gd6Zi5

Tetsuo
Mit josolt a polip a holnapira?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8