Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
a VLC-sek szoktak szakadozni. De neked ott a csatornán túl a hivatalos stream ajánlott. Egyébként van/lesz IP korláttól független m1 stream. Ezt nem csak neked hanem minden határon túl élõnek írom.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

megértem, ha elfogult vagy hisz a Manchesternek szorítasz, de bezzeg nem sorolsz egy érvet se

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mikor játszott CR jól a Chelsea ellen? Arsenal odavissza verte a Unitedet 2009-ben is...talán 1 Liverpool meccsen, ha jól játszott akkor is 11-esbõl talált be...BL elõdöntõ 2008-ban a Barca ellen kihagyta a 11-est az 1. percben és a döntõben simán õ volt a negatív hõs szintén kihagyta a 11-est csak utána Terry elcsúszott az esõben😞...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
xDDDD
néztél te valaha is Man Utd meccset mikor még CR ott játszott? sztem nem nagyon, ha ezt komolyan is gondoltad.

off vége
Hajrá Spain!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tetsuo
Nem minden sved szoke, de azert mondhatjuk, hogy a svedek szokek, a nemetek visszafogottak, a spanyolok hevesek, stb.. ezek szterotipiak, ami nem mindenkire igaz, de altalanossagban nepcsoportokat jellemeznek, nem veletlenul alakultak ki..

De ez nem olyan fontos, mert a focit jatszani kell v nezni, pont az emberek es nepek sokszinusege az, ami szeppe teszi..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
pl raklikkelek a vlc-s linkre es le akarja tolteni folyamatosan, de nem jon ossze neki.. lehet, h csak nalam van igy? :S
De elleszek a BBC-vel is. 😉

na baz rossz topic 😄

ja futam utan visszanezve tenyleg jogos volt alonso buntetese, bar azert eleg necces, de weber leirta szepen a helyzetet.

IMYke2.0.0.0
Nem minden cigány pofázik, rinyál, "cigánykodik"... <#ejnye1>
Nem kéne ám szuper-általánosítani.

Exem Madridban él - német/sváb gyökerekkel - és az elmúlt közel 6 év alatt több árnyalatnyit barnult, és hangosabban beszél, mint tette itthon.
Akkor már cigány?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
Quaresma az egyedüli jobb nevû focista,akirõl köztudott,hogy 100%-ig roma származású,mindkét szülõje roma,és ha nem ismerném,azt mondanám,hogy borsodban lazán megállná a helyét

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pont jó negatív példát hoztál fel😄😄 de mondjuk Nani se piskóta, sõt én még a Manchesterbõl azt a Valenciát se nagyon bírom, ezek tényleg állandóan pofáznak és hisztiznek😄 na õk tényleg cigány mentalitás😄

banok
pl. melyik nem mûködik?

jézus, mi vagy te??
Tetsuo
Hat van ra pelda, pl. CR.
Mellesleg nem nem a femlopasra kell erteni, hanem a vermersekletre, egyszeru emocionalis megnyilvanulasra, hozzavetoleges ertekrendre, stb.. amit nem feltetlenul negativ ertelemben ertek.
Hozzateve azt, hogy kivetelek mindig vannak, nem mindenki egyforma, csupan altalanos nepi jellemzokrol, sztereotipiakrol van szo, nem pedig rasszizmusrol.

Termeszetesen nem kell teljesen komolyan venni, ha pedig szarmazasilag neznenk, akkor max az indiaiak es a romanok es del-spanyolok lennenek veluk kapcsolatban, meg mar bizony a magyarok is..

mondom, ha hasonlóságot kéne venni alapul még inkább a Románok, Ciprusiak, Görögök, Bulgárok, Olaszok tartoznának oda...Spanyoloknál több a fehér bõrû azért fel is soroltam a neveket akik még véletlenül se sötétbõrûek és nyugodtabbak is😄

Xavi, Pedro, Capdevila, Jesús Navas még talán rajtuk látszik a sötét bõrûség, de akkor se cigányok😄😄😄

háát állítólag az Olaszok pofáznak a Spanyolok ordíbálósabbak,de sztem mindkettõre igaz😄😄, dehát akkor már a Törökök, Görögök, Ciprusiak is olyanok lennének...cigány akkor s egy külön nép, vándormadarak nem nagyon van "állandó" otthonuk...de ez nem etnikai topik😄

Spanyol - Holland döntõ lesz,

ha meg mondjuk Német - Uruguay döntõ lett volna arra meg azt mondják, hogy a nácik - latincigányok ellen😄 most melyik a jobb logikusan

Casillas
tök jó lehet ilyen hülyének lenni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Tinka123
Ezen hangosan szakadok 😄 A mediterrán népek cigányok xD
Nem tom hogy a Román, Bulgár és ezeket a balkáni népeket, hogy a fenébe lehet összekeverni pl a Spanyolokkal...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tetsuo
Angliaban a BBC One honlapjan erdemes kovetni, az iTV nezhetetlen.
Sok stream-link meg egyszeruen nem mukodik.

bakkerman
szerinted egy profi sportoló,aki mellesleg futballista,úgy fog viselkedni,mint egy roma? aha,oké

Tetsuo
Minden mediterran cigany, nem feltetlenul kineztre, hanem viselkedesre.
A drogos/buzi kultura meg alapbol kartekony..

De azert nezni lehet a meccset. 😊

bakkerman
hidd el,aki ért a focihoz,annak 1-2 teljes meccs,felvételrõl,bõven elég ahhoz,hogy felfedezze a régi kor sajátosságait. Amúgy,ha láttam volna élõben az Aranycsapatot,most nem itt fórumoznék,hanem egy nyúgdíjas otthonban enném a krumplipürét,és vakarnám a seggem a fogammal

hogy lehet ilyen nevet adni vkinek, hogy Socrates?😄 mint a görög filozofus lool

jaja nagy a rakás😊

banok
ha valaki neten nézné a mai Spanyolország-Hollandia labdarúgó-vb döntõt...
streamek a mérkõzéshez minden mennyiségben

bakkerman
igen,Barcásként nekem is az a szívem csücske,de én a régmúltról beszéltem 😊

#13537: meleg van,mi? feküdj le,igyál valami hideget,klíma on,és hidd el lenyugszol 😊

Elég nehéz megállapítani, hogy melyik a valaha volt legjobb csapat, úgy hogy egyetlen mérkõzésüket se láttad élõben, de még felvételrõl is csak 1-2-t láthattál. Nem is érdemes összehasonlítani a mai top csapatokat a régi nagyokkal.

sajnos bár utálom õket, de a 99-es Manchesteri csapat, és a Francia válogatott 1998 és 2000-es generáció jó volt, ami még 2006-ban is vb döntõt játszott...és még a listába belevenném a 70-es évekbeli NSZK és Holland válogatottját...

Spanyolok hol cigányok neked?😄😄

Iniesta, Llorente, Casillas, Ramos, Pique, Puyol, Xabi Alonso, Silva, akár Torres és Villa neked hol néz ki cigánynak?😄😄😄

<#eljen>

cesc fábregas

jaja

1. 2009-es Barca
2. 1954-es Aranycsapat (bár nem láttam)
3. ha világbajnokok lesznek akkor a 2008-2010-ben nyerõ Spanyol válogatott

te bolond vagy, mindenkinek szíve joga kinek szurkol..."hazaáruló" ezen nevettem egy jót😄😄

Tinka123
Vagy csak nézzük a Spanyol-Portugál meccset itt a vb-n megpróbált egy darab cselt, az sem jött be...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Nálam pedig a 2009-es Barca a világ valaha volt legjobb csapata 😊 (lehet mondani, hogy elfogult vagyok, de 6 kupából 6-ot begyûjtöttünk, ami eddig csak nekünk sikerült a labdarúgás történelmében, ráadásul emellé szórakoztató, látványos támadójáték párosult. Azt pedig csak zárójelben, hogy több topcsapatot (Real Madrid, Manchester United stb.) is lefociztunk)

cesc fábregas

egyetértek a zselézett hajú trükkjeit nem sokan eszik már meg, Ronaldinho emlékszem 2x úgy megszivatta a Real védelmét, mint a pinty még 2006-ban. Ronaldotol még nagycsapat ellen nem láttam jó teljesítményt, akár Chelsea, akár Arsenal, akár Liverpool ellen. ez a különbség kettejük közt jócskán...

Szerintem neked megártott már ez a nagy meleg...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ronaldinhot sose...

FSpofon
szánalmas hogy ebbe a topicba írva van a tegnapi meccs után még

drogosok vs. cigányok a döntõben, gratulálok minden rohadt hazaárulónak! aki bármelyiknek is szurkol és támogatja az ilyeneket azzal hogy növeli a nézettséget

Arab money

ne nekem mond, hanem a többi Fórumozónak akik utálják a Spanyolokat pont emiatt...(nem ezen a Fórumon)

bakkerman
minden kornak vannak nagyszerû egyéniségei,csapatai,edzõi. Nekem 3 top csapat van,amibe szerintem MÉG egyetlen csapat sem fér bele:
1.az Aranycsapat
2.a Maradona féle argentín válogatott
3. a Pelé,Socratis féle brazil válogatott

kluboknál szerintem a Puskás féle Real Madrid volt a világ valaha volt legjobb csapata(mondom ezt "õs" Barcásként)

Tetsuo
Na ja. Meg siman lehet, h vhol masodosztalyban vannak latvanyosabb cselezesek, csakhat az nem minden..
CR egy jo focista, de hogy ki a legjobb, foleg mindenidok legjobbja 😊, az nagyon szubjektiv.
En meg mindig az angol-magyar 3:6-ot (A hires 6:3-at) tartom a legnagyobb leiskolazasnak, az Aranycsapatot meg a legjobb csapatnak, pedig egy mai top-csapattal nehezen vennek fel a versenyt..

na nekem meg forditva 😄 nekik szurkolok sok vb/eb ota gulitek, illetve casillas ota. szoval most nehez lesz eldonteni kinek is kene jobban szurkolni 😄

bakkerman
jah xd magyar-portugálról nincs valakinek linkje? ott Juhász kb 3x szerelte úgy CR,mintha a grundon lennének

A hollandok elõtt ott a tökéletes recept.Úgy játszva mint Paraguay jó esélyük van (sok zavarás,nem hagyni õket nyugodtan passzolgatni),úgy játszva mint Németország (túlzott védekezés,kapkodó támadások,rengeteg vesztett labda) valószínû kikapnak.
Robben,Sneijder mint kulcsemberek jó formában vannak,ha végre Van Persie is úgy játszana ahogy tud,meglehetne a hollandoknak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

limperatore
ja csak sokszor nem ér vele semmit csak látványos 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

IMYke2.0.0.0
A klip jó, a zene szar.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem trükkök-cselek tekintetében senki sem veri Ronaldinhot.

cesc fábregas

bakkerman
az biztos,hogy trükkök-cselek terén CR mindenkit üt,van stílusa az tuti

Nem rossz:

banok
nekem az a bajom ezzel a döntõvel, hogy mindkét csapatot utálom ezért senkinek sem fogok szurkolni így csak abban reménykedem, hogy kiba... jó meccs lesz. Egyébként szvsz a spanyolok nyernek.