Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muslera szegény nem élete meccse volt, azért 2 gólban vastagon benne volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azt azert jegyezzuk meg, hogy a korai nagy karogas ellenere az elso harom helyen most mar biztos, hogy europai csapat fog vegezni😊

http://gaborszantai.co.uk/

jaja szép volt😊 és az már biztos, hogy a Németek lõtték a legtöbb gólt a vb-n😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem volt rossz meccs.Még gondolom semlegesként sem.Én mondjuk jobban örültem volna ha simább ugyanezzel a kimenetellel... <#whatever>
De az Uruk nem adták könnyen magukat.2-2 után szerencsére egyre növelték a németek a nyomás,és a Spanyol meccstõl eltérõen most Lõw jó érzékkel cserélt.Kießling behozatala jó döntés volt.
Ki gondolta volna hogy Khedira gólja fogja végül az érmet hozni...
Müller meg a jövõ nagy német játékosa lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem Uruguay megérdemelte volna a bronzot, az utolsó fûszálba kapaszkodva jutottak el idáig.
Azt remélem holnap hiteles lesz Paul tippje, akkor nagyon jófej lesz a szememben. 😄

Vegig mutattak a Richardot?

Azt mondtak, hogy a VB-n nyujtott jatekuk miatt erdemlik meg.
Amugy a meccs elejen Suarez-t kezilabda jatekosnak hivtak - szerintem nem egyhamar fogja lemosni ezt a Ghana elleni kezezest magarol😊

5w0rdf15h
úgy legyen 😄😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Különc
Vajon hány százalékban állapodott meg önrészül Paul a polip a fogadóirodákkal?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Na igen, ez most a nagy kérdés.
Félelmetes, hogy az összes német meccset eltalálta.
Az index jósai közül bezzeg van, amelyik 12-bõl 3 meccset talált csak el. 😄
Fabio Capello
amúgy én tudom a cselt. A polip eddig mindent pontosan megjósolt, ezért mindenki bátran megtolja sportfogadásban, amit a polip mond. Most a döntõben pont az ELLENKEZÕJE fog történni, és mivel mindenki hitt a polipnak, a fogadóirodák egy rakat pénzt nyernek, a fogadók meg cumiznak 😄

a.carkey
Minden meccsén mebotlott. 😊

A medve nem játék.

desigo
nagyon remélem,hogy csak a német meccseket vágja...
Molnibalage
Miért is? Mert a nagy izgalomban néha megbotlott a nyelve? Olyan unalmas és szar meccsek után amiket láthattunk nem is csoda az izgalom...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hehe ha tudná szegény hogy pengeélen táncol nem örülne annyira annak a kajának 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

a.carkey
Mikor Köpkérõl azt mondta, hogy "cserekapus", hangosan felröhögtem. Még a gyerek is felébredt ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Egy biztos: Faragu Ríhárdot ilyen szarul közvetíteni, mint ezen a vébén még nem láttam. 😊

A medve nem játék.

Casillas
sõt, még a gólokat is 😄
ráment a németekre (1-0), átmászott uruguayra (1-2), aztán vissza a németekre (3-2), és akkor ette meg a kajáját 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Molnibalage
A VB összes gólgazdag és jó meccsérõl lemaradtam. Végre egyrõl nem. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mephike
NEm igaz, hogy az éremátadást nem lehet megnézni a stúdióban látható sok okoskodás miatt... A döntõ után se lehet majd látni majd? :S

Már csak ez maradt:

FSpofon
nyertek a törökök yeye

Arab money

Solten
Allat volt, golzaporos... 😊

Saor Alba

zaki
wtf, éremátadás? az már minek... <#shakehead>

danikarate
Paul megint megmondta <#idiota><#mf2>

Solten
Hallottad? Azt fejtegettek a kommentatorok lefujas elott hogy a nemetek "jobban megerdemlik" a gyozelmet... Haaaat...

Saor Alba

Falkon
A haza útra a jegyet! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mephike
Nagyon jó meccs volt, gratula mindkét csapatnak! A holnapi döntõ is ilyen jó legyen!😊

Kár pedig megérdemelték volna az Uruk

Falkon
Nyert Németország!!!!!!!!!! Aki azt mondta nem fog, bújjon el messze!!!!!!!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

desigo
báááz kapufa
Falkon
JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄

Solten
URISTEN!!!! Mekkora kapufa.

Saor Alba

Solten
Megette Suarez mueseset a biro...

Saor Alba

desigo
nah ezt be kell lõni...
Falkon
Hoppá, ez nem jó!

Solten
Nagyon jo jatekos.

Saor Alba

Angoloknal kozben Forlan lett megszavazva a meccs emberenek<#eljen>

Solten
Kiebling miket hagy ki... 😄

Az uruknak ugy tunik elfogyott a nafta.

Saor Alba

Falkon
Ember, az teljes profizmus!

Én is nézném még ezt a meccset, ha nem a németekre fogadtam volna. <#eljen>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Mephike
Mekkora meccs!!!

Solten
Na, csak osszeszerencsetlenkedik a nemeteknek...

Saor Alba

<#szomoru2>

desigo
nemár
még hosszabbítást akartam nézni...
JEEEEEEEEEEEEEEE
Solten
Na az tenyleg egy tre donto volt... 😊 Bar jo volt latni ahogy Baggio kis hijan kirugta a stadionbol a labdat a 11-eseknel.

Saor Alba

a.carkey
Mint 1994-ben ... 😄

A medve nem játék.

majd inkább a Hollandok😄

Falkon
Holnap vagy polip vagy papagáj pörköltet eszünk! 😄