Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
legalább abban sosem csalódok :|
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Vamos Argentina!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Vamos Argentina!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Nem tiltják el David Villat
Kérdem én,mi a szándékos ütés,ha nem ez?Mert amiért tegnap a fraciát kiállították,az nem volt szándékos.Na de ez?Agyrém ahogy ebben a mai futballban a szabályokat alkalmazzák,és ahogy ezzel egyes csapatokat elõre,másokat hátra "löknek"...
a szövetségi kapitány semmit nem tett a csapatért egy benzemát meg egy mexest kihagyni a keretbõl...:(
szégyen meg az is ahogyan kijutottak.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ettõl függetlenül mégse a hála az amit érzek iránta,hanem valami egész más... <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hanem hogy három számmal nagyobb mint ami kellene neki!<#falbav>#falbav>
És mellesleg ronda is!<#shakehead>#shakehead>
A focitudásáról meg inkább nem is írnék semmit!<#wow1>#wow1><#worship>#worship><#wow3>#wow3>
Szerintem az a gáz amikor az edzõ melegítõben jelenik meg.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
What about the forests?
eddig nem ismertem el mint edzõ, de látszik rajta h imádja a focit és a játékosait is
tnap konkréta nmajdnem lesmárolta Maxi Rodriguezt amikor lecserélte....
nagyon nagy arc,és egész jól öszerakta ezt a csapatot
min 4be várom õket
Nem is olyan régen Messi "lemásolta" ezt a gólt!
Kísértetiesen hasonló találatot ért el!
Hihetetlen hogy ennyire hasonlít a két gól!<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
What about the forests?
What about the forests?
Az utolsó nagy szóló és gól, emlékeim szerint, Mexikóvárosban volt. Élõben <és nem a helyszínen, hanem fekete-fehér tévén>és nem a helyszínen, hanem fekete-fehér tévén> láttam :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végig ott van a csapatával a pályán, él a játékkal. Nem sok ilyen szövetségi kapitány van. Úgy szereti a játékosait, mintha a fiai lennének. És EZ nem színészkedés.
Persze mindez csak egyéni vélemény.
Vamos Argentina!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
meg a németek is:)
szerbek,amcsik is nyernek
What about the forests?
Vamos Argentina!
What about the forests?
- Amerika nekem szimpatikus csapat, jol jatszanak, kepesek lehetnek elverni ezt a harmatgyenge Alger valogatottat.
- Angolok szerintem felszivjak vegre magukat, Capello rendet tesz a fejekben, a jatekosok meg bizonyitani akarjak majd a szurkoloknak, hogy jo csapatuk van. Ugy gondolom lehozzak a meccset, de elegge neccesen 0-1, 1-2 ilyesmi eredmennyel.
- AUS-SRB fogalmam sincs miert, de ezt X-nek erzem :)
- Nemetek megcsapjak Ghanat, ebben majdnem biztos vagyok. Jol jatszottak meg emberhatranyban is. Ha nyernek akkor meg mennek tovabb.