Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Ghána-Német meccs nagyon komoly eddig <#eljen>
Ausztráliának szúrkolok, de inkább a Ghána - Német meccset nézem. Nem szeretnék unatkozni. 😄

asamoah és boeting? vagy ki?😄 de am pár éve asamoah a német válogatottban játszott nem?
Mit csinálnak a németek ? Az 1. meccs óta elfelejtettek focizni ? Mi ez a sok fals passz ?

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Szerbek mi hagytak ki 😮

REAL MADRID

bakkerman
van benne valami 😊) Ballack már a Chelseat is lassítja,lassította! irány Katar Michael <#wave>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A Ghánában játszó ghánainémet nyírta ki Ballackot a VB elõtt.
Matthaus szerint Ballack már idõs és csak lassítaná az interNATIONELF-et, s ezzel csak nyertek a németek...

a.carkey
<#nyes>

A medve nem játék.

Brolly
Ebben igazad van, hogy végig ezt nyomta. Szerintem egyáltalán nem volt objektív, ez meg egy kommentátortól nem kis hiba. Fabiano gólja se volt szabályos, ez egyértelmû.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

bakkerman
hátha legyepálják egymást 😊) mai blikk(xddd)-ben olvastam,hogy amióta nem játszanak egy csapatban,csak akkor beszélnek egymással,ha nagyon muszáj! 😮

történelmi pillanat !!!!
egy testvérpár a futball VB-én egymás ellen játszik

ilyen még soha sem volt

tényleg😄 ez eszembe se jutott 😞 köszi 😄
SAIDFOOT-on már megy, öltözõbõl jönnek ki a ghánaiak...
(bár lehet hogy a németek, mert ott is van bõven török,tunéziai,brazil 😛 ok, ez most getz poén volt de igaz) .... akkor is

Vorwärts Deutschland!!!!

Jacek
Az volt a lol hogy tenyleg nem azt aki pofazott😄😄😄

ezt szinte nem akarom elhinni, hogy ezen
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=197&mforum=stream
található linkek közül egy sem jó??
a SAIDFOOT.COM-on jó lesz arabul is vagy franciául
még ugye nem megy a közvetítés, addig spotok mennek.
vagy az IRAQGOALS.TV angolul

sok sör legyen, búzasör 😊)) s no gááz

de durva, most néztem mivel a meccsek mádosik félidejére értem haza, hogy a két meccsen 3 kapufa volt😄 azért durva mennyire nem akar az a Jabulani engedelmeskedni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát sajna, az alábbi linkek nem jók, egyiken se találtam, az Eurovisionsport.tv-t meg nem lehet nézni. 😊

És a TV-m meg pont ma ment gallyra, gyorsan kihívtam a szervízest, de nem ígérte biztosra, hogy ma meglesz, a kollégák meg jönnek hozzám este meccset nézni, úgyhogy egyelõre szarban vagyok. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

mazsolázz, több stream link is van
link
txh banok

chalezlopez
Jó bazz, de nem ezt kell szajkózni meccs végéig, mert kicsit uncsi. Luis Fabiano gólja volt a szabályos, az...

Vamos Argentina!

[HUN]FaTaL
A vicc ebben hogy ez meg belföldrõl nem megy 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

gercse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rojadirecta.com, atdhe.net, ezeken keresgélj

ProGabe
onnan nem lehet nézni a http://www.eurovisionsports.tv/-t? 😮

A világbajnokság élõ mérkõzéseit és újra megnézhetõ összeállításait - a jogtulajdonos kérésének megfelelõen - csak területi védelemmel (IP-szûréssel) tudjuk közvetíteni. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Televízió kommentátorainak hangjával ellátott meccsek csak és kizárólag Magyarország területén láthatók.

Az Európai Köztelevíziók Szövetsége (EBU) azonban lehetõséget biztosított arra, hogy kiküldjünk egy magyar hanggal ellátott videójelet, amelyen keresztül a külföldrõl érdeklõdõ felhasználók is megnézhetik a mérkõzéseket.

Erre a linkre kattintva jutnak el az EBU honlapjára, ott pedig a bal alsó menüben a "TV Channels 01-12 OFF" résznél az MTV logójára kell kattintani.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Srácok, nem tudtok olyan linket, ahol élõben tudnám nézni a ma esti meccset? A fenti link nekem nem jó, mert Németországban lakom, és az pont nincs benne a listában.
Köszi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

bakkerman
az tény,hogy ezen a vb-n minden szarért lapot adnak,így nem csoda,hogy egy-egy meccs késõbbi periódusába elszakadnak a cérnák! az,meg hogy több 2-3 meccsen is már az elsõ félórában pirosat adni...hááát

chalezlopez
Majd nézd meg, hogy melyik fejelõ megy fel zsebretett kézzel...meg a többiek addig kockást olvasnak nem? Ne röhögtessetek már. Úgy kell felmenni fejelni, hogy a bíró még ne fújhasson, amúgy meg feküdjön mindenki, mint a görögök is tették.<#eplus2>

Vamos Argentina!

hogy kiállította a végén az Algériait a bíró😄 szinte azonnal ahogy pofázott le is küldte, elég könnyedén osztják a piros lapokat, de ez benne van a játékban, 1-2 ítélet nem volt jogos, amúgy sztem jól teszik, aki szabálytalan, durva, vagy nagy a pofája az mehet zuhanyozni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
én sem értem,mi a faszért kell szidni Heinze-t,Demichelist,csak mert gólt szereztek...no meg Villat...jah,hogy õ kettõt is,értem...bazze ott provokálta a hondurasi...kb olyan vicces ez az ügy,mint Kakáé,vagy Gourcuffé!

Brolly
Eldönti? Szerinte szabálytalan volt, ennyi.
Amúgy tényleg az volt 😛

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

nem osztott nem szorzott , hogy most Argentína nyert vagy ikszelt volna...tény és való mindkét szöglet gól amit megadtak nekik (Heinze és Demichelis gólja is szerintem is szabálytalan volt) mivel így sincs jelentõsége az Argentínok kiemelkedtek a csoportból és lesz egy kemény meccsük az Amigossal😊

jaj el ne sírjad már magad <#banplz> ráadásul tényleg szabálytalan volt

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Banano
- Mi tetszett eddig a legjobban a vb-n?
- A fazék alakú stadion.

- Mi tetszett eddig a legkevésbé a vb-n?
- A dudálás, mert olyan mintha egy csomó légy zúgna.

origo.xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

xDD

USA megérdemelte a továbbjutást😊 Algéria elég undorító egy csapat...Szlovénia pont azért nem érdemelt továbbjutást amiért az USA ellen elvettek egy gólt...Anglia-Németország sanszos😊, érdekes gyerekek van egy olyan érzésem hogy Ausztrália megveri Szerbiát akkor Ghána megy tovább😊

chalezlopez
Remélem Egri Viktor soha többet nem vezet meccset az Argentínoknak! Milyen már, hogy eldönti õ, hogy Demichelis gólja szabálytalan volt? Hogy jön õ ehhez, hogy a meccs végéig ezt szajkózza?
A buta poénjaival meg menjen inkább a víz alá száradni. A szakállas télapós tökömet már bele...

Vamos Argentina!

ProGabe
biztos vótmá

"A francia, az angol és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
"Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget"-nyilatkozta a 6 éves Dzsamal."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
vattacukoj

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Voyager5
kaposi1
Úgy, hogy a gólszerzõhöz az Aiyegbeni nevet írd be!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
nyerjenek a németek 2:1-re, a szerbek meg x-eljenek és akk én is boldog leszek 😊 ghána megérdemelné a továbbjutást, és így, ahogy alább írtam még izgalmas nyolcadot is hozhatnának.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Voyager5
Na eddig 4/2 😄

Raadasul azok jutottak tovabb akiknek drukkoltam 😊
Grove4
Capello marad még egy darabig akkor.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

[HUN]FaTaL
"anglia-germán vs. yankee-ghána nyolcad "

Nem hinném, ha Szerbia nyer ma akkor USA-Germán

desigo
te ezt a szurkoloi füzetbe a yakubu gólt,hogy vitted be?😄 mert nincs a lehetõségek közt 😞
[HUN]FaTaL
OLÉ! ENGLAND! ENGLAND! 😄

Az majd este kiderul😊
Voltak mar csodak ezen a VB-n, egyelore a nemetek sem jutottak tovabb... (nekik drukkolok ma legjobban, szoval remelem behuzzak a kotelezot)

Amugy asszony feltett 4 GBP-t egy lehetetlen kombinaltra, de bukta az angol gyozelem miatt - ha angolok, nemetek kiestek volna, akkor az 1200 GBP...)

http://gaborszantai.co.uk/

Tyler1
anglia-germán vs. yankee-ghána nyolcad 😊 na ez így pont izgalmas lenne.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem hogy továbbjutott, csoportelsõ, Anglia a második. <#eljen> El se hiszem, qrwa jó ! 😊

Domenechnek nem volt nagy arca<#bee1>??Szerintem egyedül vagy ezzel a véleményeddel,arról a parasztról megformázhatnák a gõgösség szobrát<#vigyor3>.Nem tartom kizártnak,hogy a játékosok is ellene játszottak valamelyest.

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

SötétBarom
Hej amcsiknak nagyon örülök. A szlovének elleni gyõzelmet elvették tõlük, de most visszakapták 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zaki
szlovének jobb is hogy kiestek, amcsik legalább látványos jó focit játszanak