Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ghána nem tud akciógólt rúgni, Uruguay nem tud gólt kapni, és messze a Forlan, Suarez, Cavani csatársor a legveszélyesebb amit láttam ezen a vb-n!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ott Ghana lesz a befutó a négyig
[HUN]FaTaL
Nem, akkor sorsolás.

http://goo.gl/gd6Zi5

Uruguay és USA helyzete kedvezõ, ha még Mexikó is kiveri Argentínát akor ez az amerikai csapatok vb-je lesz ám...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
és csak atzután az egymás elleni eredmény.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ja gk ha az azonos akkor a több lõtt gól.
Murder3
a gólkülönbség számít nem az egymás elleni eredmény.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

és egy a nagy hír

Uruguay a legjobb 4 között 😄😄

mivel lesz akkor URU-KOR, felteszem nyernek az uruk,
s aztán az USA-GHA gyõztesével a 8 között

hát errõl lemaradtam😊 Pedig régóta követem
amúgy Cahill nem kezezett szándékosan a szerbek ezért reklamáltak még azok után ahogyan õk direkt kezeztek...ki merik nyitni a pofájukat pff örüljenek hogy gólt találtak Ausztrália ellen...

Nem azért, hanem mert ha szerbia 2-2-t játszik, akkor õ jut tovább, pontegyenlõséggel Ghánával, holott, anno Ghána legyõzte õket.
régóta😊

1-1 lett a Ghana - Ausztralia

REAL MADRID

ez az Német-Angol nyolcaddöntõ😊

Mióta van az, hogy nem az egymás elleni eredmény, hanem a gólkülönbség számít egyenlõ pontszám esetén?
AntiHero
GER - ENG \o/

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Megsérült Schweini?? Asszem errõl lemaradtam.

Tyler1
ez az! bejött amit akartam 😄 Ghána tovább jutott és izgalmas nyolcadok lesznek itt a 4 csapat között 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
Németország török góllal nyert
lol
[HUN]FaTaL
URU - KOR
MEX - ARG
USA - GHA
GER - ENG

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
AUS-SRB: 2-1

Saor Alba

Ausztrália - Szerbia (2 - 1)

na a Disznóhágató ...szép név
megsérült 😞

akkor jelenleg
1. GER
2. GHA
mivel Ghánának jobb a gólaránya mint az ozziknak

WuFraZselic
szerbek bazzeg O.o

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trochowski nyitásból jobban illik a csapatba mint Ballack

kaposi1
Nocsak már 2: 0!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ausztrália megint betalált !!! Hatalmas góóól vóólt !!!!

AntiHero
Német - Anglia
Nagyon jó lenne😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Brolly
Én is 😊 Ghana játéka sokkal jobban tetszik, kár, hogy eddig nem figyeltem, nem tudtam, hogy ilyen spílerek 😮

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Vezet Ausztrália ! <#eljen>

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Voyager5
Uh mekkora gol Oziltol..
desigo
nem mennek...
Ausztrál meccsen repkednek a sárgák, mindkét oldalon.

thx vagyis #7379 😄
ghánai édesapa
német édesanya
mindketten Nyugat-Berlinben születtek

Boateng

Aragorn10
Az Asamoah testvérek 😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

és ki ez a testvérpár?
chalezlopez
Remélem németek mennek haza!<#idiota>

Vamos Argentina!

kilátástalan tûnik hogy Olaszország megverje Szlovákiát??? ez hülye MTV spot....

Tyler1
ghána-német nagyon jó, most az egyszer örülnék a német gyõzelemnek, de csak ha a szerbek nem nyernek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LordVenom
Nekem mindegy kivel meccsel németország,csak ne õ nyerjen. Egyébként Ghána eddig nem rossz...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Na dohányzik az osztott képernyõ. Nem unalmas az Ausztrál meccse se, de egyelöre ott is 0 - 0.

DaniX14
HAJRÁ GHÁNA !!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Kandurex
Nem hiszem el...egyszerûen mindig van ott egy bantu aki felfogja, vagy fogja, vagy odaáll, vagy csak legelészik, ...komolyan, mintha 22 ghánai lenne a pályán..!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hajrá NÉMETORSZÁG!!!