Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
thx.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Dánia-Japán 2:1 inkabb..

Tetsuo
"Minél szegényebb a terület annál rosszab a közbiztonság" Ez nem igaz. Honnan veszel ilyen baromsagot?
Angliaban rosszabb a kozbiztonsag mint Magyarorszagon, ahol rosszabb a kozbiztonsag mint pl Tibetben (ha eppen nem tisztogat a kinai hadsereg).
De nem ez a lenyeg, hanem hogy vigyazni kell azert annak, aki odautazik. 😉

bakkerman
aztabüdösbeadtaakötõtishozzá

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

x
1
x
2
[HUN]FaTaL
2
1
1
2

http://goo.gl/gd6Zi5

WuFraZselic
2
1
x
x

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IMYke2.0.0.0
Ja, és azt a bizonyos pelenkát kicseréltem... <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

én a telesport oldalán szoktam nézni, az elég jóó sztem, de az nb1.hu-n szöveggel írják le az eseményeket, a meccs végén meg felteszik a legjobb pillanatokat<#alien2><#alien2><#alien2>
IMYke2.0.0.0
2, x, 2, 2

Banano
Én is nagyon örülök h Afrikában van,csak azt sajnálom hogy nagy valószínûséggel ez az utolsó afrikai vb a mi életünkben.😞

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

mflex
tippjeim..

2
1
1
x

What about the forests?

azért az jó "ajánló levél" hogy meg ezzel a szar labdával se tudták egyszer se bevenni a kapujukat

Azért még lesz beleszólása abba az elõdöntõbe Dél-Koreának is: ) Uruguay nem rossz, de azért ne túlozzunk, hogy annyira kiemelkedõk ebbõl a 4-esbõl (Ghána, USA, Dél-Korea + Uru)
sz4bolcs
Jeeee, görög télapó, görög télapó!!! Köszipuszi.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

dave9004
Bizony én is örülök ennek a nyolcaddöntõ párosításnak. Uruguay elõdöntõs lesz, és kb azt várták tõlük hogy simán kiesnek, mivel elvileg a leggyengébb dél-amerikából. Hát nem úgy tûnik. Vagy ha õk a leggyengébbek, akkor mi lesz még itt?
IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

bakkerman
szerintem mindenképpen megérte elhozni Afrikába a VB-t,az ottani emberek,akiknek sikerült bejutniuk akár egy meccsre is,vagy testközelben szurkolhattak egy német,vagy egy angol,vagy egy brazil szurkolóval egy meccset,azoknak ez óriási élmény lesz egész életükre! gondoljatok bele,nekünk majdhogynem elérhetõ szinte akármelyik itthoni bajnoki meccs,minden csak pénz kérdése,sõt,hála Schengen-nek,már nem elérhetetlen egy hétvégi kiruccanás egy Red Bull Salzburg-Austria Wien rangadóra,de nekik ez nem adatik meg normál körülmények közt! És az a rengeteg háttér munka,ami 2005 óta,amióta kihirdették hogy ott lesz a VB,azóta a kontinensen sorra jönnek létre akadémiák,iskolák,ahol tanulhatnak a szegény gyerekek is,és sport lehetõséget is kapnak! Persze,biztonságosabb elvinni egy ekkora eseményt egy Angliába,vagy egy nyugat eruópai országba,de egyszer ennek is el kellett jönnie!! Van Dél Afrikai,távoli rokonom,akik '56 óta élnek kint,és nekik bizony volt részük minden jóban,és rosszban is,így tudhatom milyen állapotok vannak egész afrikában! És a sztoriaik alapján mondhatom,2005 óta nagyot lendült,és fejlõdött az egész kontinens,ÉLHETÕBB lett,pláne Dél Afrika! Õk egyébként Cape Town-ban élnek,de bejárták már az egész országot. Nos,ennyit akartam mondani,köszi hogy elolvastátok

Murder3
Ilyen alapon majdhogynem minden amerikai nagyvárosra ráfoghatod, vagy dél ameriaki favella városokra.
Csupán annyi a különbség h ott rendeznek msot nagy világeseményt.
Illetve az ország sokkal szegényebb, fõleg h afrika.
Minél szegényebb a terület annál rosszab a közbiztonság, afrikába iylen szempontból ne csodálkozzunk, pár éve még dikattúrák uralkodtak a kontinesen.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

mflex
Jó tippek!

What about the forests?

bakkerman
mára tippmjeim:

Paraguay-Új Zéland 2-0
Szlovákia-Olaszország 0-1
Dánia-Japán 3-0
Kamerun-Hollandia 0-0

szal szerintem ma se lesz meglepetés,egyedül a szlovák-olasz meccs lehet necces,de ott valahogy találnak egy gólt a digók

matyi0323
M1 illetve M2. De ezeket csak a meccsek erejéig tudod nézni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

A youtubeon a videó opciók közt van vuvuzela hang. Micsoda baromság... 😄

Tetsuo
Orulok neki, de az teny, hogy a vilag egyik legveszelyesebb varosa Cape Town v Johannesburg pl. A turistaknak pedig nem is ajanlatos elhagyni a nagyvarosokat..
A legmagasabb a nemi-eroszak aranya. Minden 5. ember HIV fertozott az orszagban.
Piros lampanal nem mindig ajanlatos megallni.. siman kiszednek a kocsibol.
Ritualis gyilkossagok, embercsonkitasok, alap.

Banano
Eddig az mtv-s blogon semmi ilyet nem lehetett felfedezni..még a legveszélyesebb negyedben is barátságosak az emberek.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Tetsuo

Tetsuo
A meccseket interneton hol lehet eloben kovetni? Lehetoleg jo minosegu videoval?
Tudtok ilyen oldalt? Fontos lenne..

Banano
<#nevetes2><#nevetes2>

M1-en kész ez a riporteres téma.Szõke nõ(az angolok belövik a vezetõ gólt):

-Most nem értem mikor van ismétlés és mikor nem.Nálam már 4-0 van...<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
hát Puskás sem véletlenül diszidált anno 😊 és a kormány népárulót csinált belõle...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Banano
Én meg olyat aki kb 5 gólt tudott volna rúgni a németeknek,amibõl aztán végül is 0 lett.<#buck>

eléggé kétarcúak a kommunisták, hatalmas elvárásokkal...a játékosokat sajnálom ilyenkor😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
linkeltem még délután Vujity Tvrtko által készített cikket ezzel kapcsolatban. elõször volt náluk élõben tv közvetítés, asszem a 4. gól után a kommentátor kiszállt a játékból. ez, egy olyan kommunista országban hatalmas lebõgés, és a megkérdezett szakértõk szerint is lehet következménye. nem biztos h kényszermunka, de nem is egy vigasztaló fejsimogatás.

Én egy olyan Gáhnát láttam,aki 3 meccs alatt 2 11-es gólt tudott lõni,ebbõl egyszer vagy 65 percet emberelõnyben játszva,és ezzel továbbment.

holnap kiváncsi leszek a hollandokra remélem behúzzák😄
Teljesen mindegy ki, mit csinal, Hollandok meg pihennek egyet Kamerun ellen, aztan Robben is elkezd jatszni, onnantol meg a tobbi orszag csak statiszta lesz<#gonosz2>

http://gaborszantai.co.uk/

http://gaborszantai.co.uk/

áhh ez kamu szvsz csak azért mert észak korea még nem kellene minden balfaszságot kitalálni az újságíróknak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
aha, akk nem tudom te milyen ghánát láttál, de a németek játéka sem volt egy diadalmenet. a kis török lõtt egy szépet, de az angolok majd megmutatják, hogy ilyet Lampard is tud 😊

chalezlopez
Nagyon szépen játszott Ghana, és gólok is jöhettek volna össze, kuva nagy balszerencséjük volt ma... Olyan ziccerek maradtak ki, hogy a fejemet fogtam. Mindig odaért egy sváb testrész... Ghana csodaszépen tudna focizni, ha kicsit alázatosabbak lennének. Ez az Ayew gyerek meg félelmetesen megy.

Vamos Argentina!

Ja,nagyon megy a trükközés néha,aztán meg a sima indítást nem bírják levenni,a legegyszerûbb passzt elrontják a kulcs szituációban.
Ezért nem lesz belõlük semmi,itt már a meccsek nagy részén eredmény kell meg gólok,a mezõnybeli varázslat semmit se ér.

csak a gól nem megy nekik😊 láttam amúgy...Ausztrálok ellen mindent ellõttek és örülhettek még a félidõ közepén, hogy ott kihagyták a nagy helyzetet az Ausztrálok...amúgy szépen játszanak, csak akkor ne szidják a Spanyol válogatottat, ha nem lõ gólt csak szépen játszik én is ezt mondom😄

Tyler1
ezt úgy mondod, mintha Ghána csak vmi védekezõ csapat lenne. pedig ha láttad volna kicicázták néha a német 16-ost, sõt az ausztrálokét meg a szerbekét is. olyan támadásokat építenek h afrikai megirigyelhetné jópár nagy válogatott is.

inkább mondjuk úgy h a bíró megadja nekik a szabályos gólt 😄
Kell találnom valami Amerikai csapatot akinek majd szurkolhatok, mert az USA - GHA meccs vége szerintem egyértelmû hogy fog alakulni. Jónak jók a jenkik, de annyira nem hogy már egy fokkal nehezebb sorozatot is kiálljanak. Valjuk be ha az Angolok hozzák a kötelezõt, akkor másképpen alakult volna a C csoport, habár a 2 -ik hely szerintem akkor is meglett volna. Innentõl kezdve csak azok maradnak talpon, akik tényleg tudnak. De azért hajrá USA !!!

Hát ha minden meccsen kapnak egy 11-est akkor lehet.Amúgy ezek akciógólt nem tudom mikor lõnek.
Sajnálom hogy az Ausztráloknak kevés volt.Szépen felálltak az elsõ meccs kiütésébõl,10 emberrel hozták a pontot Gáhna ellen,a nagymenõ Szerbeket meg ütötték.Jobban megérdemelték volna a továbbjutást mint az afrikaiak...

jjajjj bocsi😄 fáradt vok...

szval USA az ellenfél, kemény meccs lesz, de sztem az amerikaiak belõnek egyet és avval be is mennek a 8 közé