Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjukezért kaphatnál egy bant...
ez nem semmi volt
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
mikor lesz ilyen a magyar foci mint a szlovák???? SOHA!!!!!
nézd csak meg a bennert, ott villog valami pirossal
na ezért nem nevezném lenyûgözõnek, de 80 percig még ennyit sem csináltak és az elõzõ két meccsen sem mutattak semmit
Az olasz csapat meglatogatott egy arvahazat:
"Szivszorito volt azokat a szomoru, remenyvesztett arcokat latni." mondta a 6 eves Jamal...
😄DDD
"Szivszorito volt azokat a szomoru, remenyvesztett arcokat latni." mondta a 6 eves Jamal...
😄DDD
http://gaborszantai.co.uk/
Az olaszok kemény munkában megszerezték a 4. helyet a VB talán leggyengébb csoportjában...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amit a végén produkáltak az lenyûgözõ volt.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
és szerinted az olaszok, most fényévekkel jobban fociztak? mert akkor nem ezt a meccset nézted
Senkinek nem kéne az a lényeg.
Amúgy topik színvonala tényleg béka segge alatt.
Amúgy topik színvonala tényleg béka segge alatt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ezaz Lippi,oda se ment a kollégához gratulálni,ez a digó mentalitás,szép volt!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mert telekúrtad a topikot az igénytelen trágár mocskolódásoddal
Oscar-díjas meccs!
ha az olaszoknak szabad volt egész meccsen színészkedni a végén hagy színészkedjenek már a szlovákok is...
lippi,lippi,indul a repcsi,ott ne hagyd a fogkeféd,meg a szappanod 😊)
Valahogy azért büntetni kellene ezeket a sérüléses idõhúzásokat. Egyszerûen nem sportemberhez méltó viselkedés. Amúgy riszpekt a szlovákoknak, azért ez nagy gyõzelem volt.
(Off: Gundel a legviccesebb kommentátor, a Mucha halálos betegségeitõl meg a "Cannavaróból csak egy dolog hiányzik nagyon: Neste" beszólásától borultam😄)
(Off: Gundel a legviccesebb kommentátor, a Mucha halálos betegségeitõl meg a "Cannavaróból csak egy dolog hiányzik nagyon: Neste" beszólásától borultam😄)
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
VISZLÁT OLASZORSZÁG!
HAJRÁ SZLOVÁKIA!
HAJRÁ SZLOVÁKIA!
Szégyen amit a szlovákok összeszinészkednek... Kieshetnének a francba, nem érdemlik meg a továbbjutást. Az olaszok sem amúgy.
csere volt bõven és ápolás, most jogos, félpercekre áll a játék...
Miért nem fújja már be? mivan nem szabad az olaszoknak kiesniük?
csak 1-2 user nem bír magával
plusz bírói segédlet ugye,4 perc hosszabitás...
meccs vége van szlovákok már elkönyvelték a gyõzelmet -> innentõl kezdve nem hajtanak annyira ->olaszok faszmákolnak