Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szlovákok meg az elsõ vb-jükön nyolcadosok.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
UEFA csapatból szintén 3 jutott eddig tovább, elõreláthatólag felmegy 6-ra, de akár 8-ra is felkúszhat.
Persze a kvalifikált csapatok számához képest egyértelmû, amit mondasz, de azért lesz még beleszólása az UEFA-nak a dolgok alakulásába.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Cannavaro, Pirlo, Gattuso (még ha bírom is), Iaquinta, Camoranesi ezeket az "öregeket" el kellene zavarni
holland, brazil nálam a favorit jó ideje, remélem egyik eljut a döntõbe 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
(Gazzetta)
Lippi bocsánatot kért az Olasz szövetségtõl (mondjuk szerintem az egész országtól kéne), "a felelõsség az enyém, én állítottam össze ezt a rossz csapatot"
"Érthetõ ha Paraguay, Szlovákia és Új-Zéland közül egyet sem tudtunk legyõzni akkor haza kell menünk a VB-rõl." Buffon aki csak Paraguay ellen védett.
halkan megjegyzem mennyi primitív van itt xD, azon meg végképp nevettem, aki szerint a Franciák szimpatikusabbak, mint az Olaszok...mindketten mehetnek haza, talán ez egy jó lecke lesz, mindkét országnak.
részvétem Mono, van/volt/lesz dolgod itt rendesen
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ha én szájba verek valakit, akkor illetõ nem fetreng a földön, ha nem "pihen" egy darabig. <#eplus2>#eplus2>,
What about the forests?
REAL MADRID
What about the forests?
Ha meg ez az idõhúzás a menõ, akkor elbaxva az egész! 😊
What about the forests?
Olaszok rohadt késõn kezdtek focizni <65. perctõl tudtam csak nézni a meccset>65. perctõl tudtam csak nézni a meccset>.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Mekkora királyság 😊)))
What about the forests?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ezt úgy mondod mintha ez lenne a legaljább komment a topikban. Butaságokat ne mondj azért htx bai ^^
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem gyûlölöm az olasz embereket
szal no problem 😊)
amúgy írd be,digó szó jelentése,ha csúnyát találsz,emelem kalapom