Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
lemaradtam a végérõl az olasz meccsnek, de mi durva már h mindkét legutóbbi döntõs kiesik a csoportkörökben az uccsó helyen.
szlovákok meg az elsõ vb-jükön nyolcadosok.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Eddig 3 dél-amerikai csapat a legjobb 16 között, ez a szám elõreláthatólag felmegy 5re.
UEFA csapatból szintén 3 jutott eddig tovább, elõreláthatólag felmegy 6-ra, de akár 8-ra is felkúszhat.
Persze a kvalifikált csapatok számához képest egyértelmû, amit mondasz, de azért lesz még beleszólása az UEFA-nak a dolgok alakulásába.
de ez nem volt piroslap, mivel nem volt szándékos a rúgás sem...még Gattuso ment oda a Szlovákhoz és érdeklõdött, hogy jól van...igazi sportembernek tartom, õ belõle kéne mégtöbb, csak fiatalon mivel már mindent elért, amit játékos elérhetett😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kontrakcio
de durva h a szlovákok jutottak tovább 😮 ez a vb tartogat durva meglepetéseket.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

ja egy õszinte futballista...én nagyon szerettem azt az Olasz válogatottat melyben Totti, Del Piero, Inzaghi, Nesta, és egy jobb formában levõ Cannavaro, Gattuso, Maldini és még, ha szintén jó formában lenne bár már õ is kifelé megy Toni is jól jött volna azért...középpályán régen Conte volt az egyik kedvencem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jAsOn VoOrHeEs
Gattuso hogyne játszott volna. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

esetleg (!!) továbbjutnak, de ez már dél-amerikai vb lesz 😊)))

Banano
Spanyolokról mi a véleményetek ? X-el továbbjutnak úgy mint az olaszok ?😄D

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Kandurex
gátnyuzó játszott? hm...õt én is kedvelem...legalább nem színész

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

limperatore
hát lippi a kedvenc vesztes csapatára építette a csapatot akit a bajnokságbai s mindenki rommá vert, majd pont a vb-n fognak alakítani

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

A védelem az kegyetlen béna volt.... ha rossz a Juve rossz a válogatott? ...hmm

[HUN]FaTaL
Ezért két bünti? Vicces...

http://goo.gl/gd6Zi5

és majd elfelejtettem, a már régóta nem balhés játékost Cassanot vissza kellene hívni, mert idén 4. lett a Samp-al...talán többet tudott volna segíteni a csapaton, mint hinnénk

Montolivo, Marchisio, Criscito, Gilardino engem nem gyõzött meg

Cannavaro, Pirlo, Gattuso (még ha bírom is), Iaquinta, Camoranesi ezeket az "öregeket" el kellene zavarni

WuFraZselic
én nem drukkoltam nekik 😄 csak nem utálom õket 😄 inkább Lippivel van bajom, hogy tudott ilyen gyenge keretet összeszedni

holland, brazil nálam a favorit jó ideje, remélem egyik eljut a döntõbe 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát, fiatalítani kéne, ez a Quiaia ez ügyes, Di Natale is, Pazzini maradhatna, Pepe esetleg, Giovincot, Palladinot, Guiseppe Rossit, De Rossi, Chiellini (hibája ellenére) természetesen Buffont õket bent hagynám, de mindenképpen a védelmet, közzéppálya bal és jobb oldalát fiatalítani kell, legfõképp a védelmet...csatáruk van az Olaszoknak avval végül is nem volt gond

limperatore
te hogy tudsz drukkolni egy juve milan roma mixnek? hánynom kéne ha ezeknek kéne drukkolni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Meccs után sajtótájékoztató:
(Gazzetta)

Lippi bocsánatot kért az Olasz szövetségtõl (mondjuk szerintem az egész országtól kéne), "a felelõsség az enyém, én állítottam össze ezt a rossz csapatot"

"Érthetõ ha Paraguay, Szlovákia és Új-Zéland közül egyet sem tudtunk legyõzni akkor haza kell menünk a VB-rõl." Buffon aki csak Paraguay ellen védett.

sajnálom az Olaszokat, azért a vb legszeb gólja eddig Quiaiqrelláé...egyébként pedig, inkább akkor már Új-Zéland ment volna tovább, lol veretlenül estek ki😊

halkan megjegyzem mennyi primitív van itt xD, azon meg végképp nevettem, aki szerint a Franciák szimpatikusabbak, mint az Olaszok...mindketten mehetnek haza, talán ez egy jó lecke lesz, mindkét országnak.

WuFraZselic
juj, hirtelen mennyien éltetik szlovákiát, pár napja meg ... van itt színvonal 😊

részvétem Mono, van/volt/lesz dolgod itt rendesen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mflex
A második félidõtõl láttam csak én is :/

What about the forests?

mflex
Én, nem is arra írtam, hogy a bírónak azonnal kell döntenie, hanem arra, hogy Neked, nekem, a szurkolóknak teljesen ellenszenvesek lesznek, és úgy fog bennünk megmaradni, hogy focizni nem nagyon tud, csak eljátszotta a hattyúk halálát.

Ha én szájba verek valakit, akkor illetõ nem fetreng a földön, ha nem "pihen" egy darabig. <#eplus2>,

What about the forests?

desigo
hiába van szuper lassítás ha a bíró azonnal dönt...
Na akkor most takarítok.

REAL MADRID

mflex
Így azok szoktak focizni, akik már biztos tovább mentek, hát most mehetnek haza 😊

What about the forests?

[HUN]FaTaL
Látom te is a tvbõl tájékozódsz..

[HUN]FaTaL
- moderálva -

mflex
Akarom mondani az összes "színészt", nem is értem, tudják nagyon jól, hogy olyan lassítások vannak manapság, hogy szinte mindent látni, csak ellenszenvesek lesznek vele.

Ha meg ez az idõhúzás a menõ, akkor elbaxva az egész! 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Olaszok rohadt késõn kezdtek focizni <65. perctõl tudtam csak nézni a meccset>.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

edios
Grat Szlovákia!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

A digózás csak udvariatlanság (és butaság), de lecigányozni a népet irgalmatlan parasztságról tesz tanúbizonyságot.
bakkerman
neki nem szabad?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Hát, a tippem eddig bejött és nem jött 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Az olaszok megérdemelték, de a szlovák kapust is felrúgnám a tetves színészkedéseiért!

What about the forests?

franciák haza, olaszok haza, én is megyek mindjárt😄
IMYke2.0.0.0
Néztétek a meccset?
Mekkora királyság 😊)))

az antifoci meg a semmi az nem ugyanaz
mflex
Talán nem az utolsó 10-15 percben kellene hajtani, nem értem az Olasz hozzáállást!

What about the forests?

DONGUBA
ennyit az egesz olasz focirol.....pirlo ugyanazt csinalta mint iden a Milanban.....allofocit azaz semmit.......tek volt😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

a szlovák kapus nem adta oda a gól után a labdát, az olaszok meg nekiugrottak
SLICK
FAIL 😄
Ezt úgy mondod mintha ez lenne a legaljább komment a topikban. Butaságokat ne mondj azért htx bai ^^

desigo
butaság általánosítani...
Ha sok gólt akarsz látni, akkor Hollandia-Kamerun, ha tétmeccset, akkor Dánia-Japán.
bakkerman
nézd csak meg a bennert, ott villog valami pirossal 😊)

csak az elõbbinek lesz tétje, úgyhogy azt
nyugi, már mehetsz is vissza drukkolni a dirt2 topikba, nincs több olasz meccs
bakkerman
Marcellora? <#ravasz1>

arsnl
Még továbbra is ez egy FOCI meccs.....

bakkerman
nem politizáltam
nem gyûlölöm az olasz embereket
szal no problem 😊)
amúgy írd be,digó szó jelentése,ha csúnyát találsz,emelem kalapom

Mr_no_NaMe
Az a bunyó mi a franc volt a kapuban? Miért mentek neki az olaszok a szlovák kapusnak?