Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
volt olyan, hogy szólt a játékos a bírónak, szabálytalanul szerezte a gólt, aki semlegesített a találatot

angliában olyan meg már többször is volt, hogy visszaadott labdából (sérült játékos miatt kirúgták) gól született. ilyenkor a gólt rúgó csapat megállt és szépen végignézte, ahogy az ellenfél berúgta a sajátját

sajnos ilyen "fair-player"-ekbõl egyre kevesebb van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

S4sa
Látom te még olvasni se tudsz meg értelmezni amit más ír -.-

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Nem, több a Német csak te égeted magad azzal hogy nem tudod a szabályokat, még büszke is vagy rá, és még meg is magyarázod a hülyeséget.

5c0rp330n
ez is mekkora baromsag. eloben, egyertelmuen lattam, innen, 3 meterre a tv-mtol, hogy bent volt.

WuFraZselic
nem, õ a foci alapszabályaival sincs tisztába 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A közönség hangal jelezte elégedetlenségét, csak nem láttak valamit ? Az asszisztens meg vak ?

Bandee1987
Ja, persze...és ha emiatt esnének ki, akkor a szurkolók agyon is vernék õt a reptéren...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

S4sa
Látom félreértessz.. Én ezzel a Dél-Afrikai VB-t meg az egész kócerájt minõsítem. Az oké, hogy gól lett volna de a vaksi bíró nem látta.

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Brolly
Te meg olyan elfogult vagy, hogy nem tudsz normális objektív véleményt írni, és azért írsz be ilyen faszságokat.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Solten
Azt en is bennt lattam...

Saor Alba

Solten
nincs mit

Saor Alba

AntiHero
Az a baj az hibás lenne. Nem lehetne jól megcsinálni. Videó Biró kell..ennyi

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Egy két veréb mindig akad, morálisan igazad van, amúgy meg feleslegesen erõlködsz, az angol kapus se nyavalygott volna.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nearo
S4sa kösz, ezzel feldobtad a napom 😄
Ez kb olyan, mint ami bátyámmal történt áltsuliban tesiórán. A kapus úgy védett ki egy lövést, hogy a gólvonalon feküdt, erre a tanár ilyet szól, hogy ha a kapusnak legalább az 50%-a bent van a kapuban, akkor gól 😄

Amúgy apu megmondta a frankót: chipet vagy valami nyavalyát a labdába, az alapvonalra meg érzékelõt. Ha átmegy a labda a gólvonalon, akkor elkezd világítani a kapu 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jagumo
mind a 2 csapatot szeretem az a baj :S 😄 tehát nem haragszom senkire, 1 jó meccset akaro nézni 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
mi gólt lõtt Lamps... és nem adták meg ... ááh 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

komolyan mondom iylet hogy lehet csinálni??
nagyon felbaszta az agyamat a partjelzõ meg a bíró........

5c0rp330n
na ja, az meg a masik, ezt csak ott helyben, vagy kozvetlenul utana lehetett volna korrigalni.. dehat nem lehet, mert ilyen a mai foci. ha lehetne, akkor meg elkerulhetoek lennenek a bundak es folyamatos szineszkedesek is, meg ugy alapvetoen igazsagosabb lenne a foci, de ilyet yilvan nem akarna senki.. D:

desigo
partjelzõ sántikálva meg bekötözve jönne be mekkora lenne xD
Zenszkij
Hmm, én emlékszek egy Robbie Fowlerre, meg egy 11-esre.....Te hol voltál akkor?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

AntiHero
Hát ez az. A kapuson is látszott, hogy ez bent van. De nem el kell csalni/baszni a VB-t ilyenekkel.

WuFraZselic
hát nem tudom, én már az élõ kép idején üvöltöztem a haverokkal és örültünk 😄 lehet csak az én látóképességeim más dimenzióbeliek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
jobbak a dojcsok csak bealudtak 3 percre, ha angolok átmentik ezt a lendületet a 2 félidõre akkor lesznek még nagyobb izgalmak, de szerintem németek egy gólt mínimum szereznek még, és akkor nincs mirõl beszélni

#acm

Kandurex
jaj, sírámka, nincs a világon olyan játékos aki maga ellen ítél...hol láttál labdarúgást eddig?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Angol kapus sem mondaná.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
hopp egy focit csak startlapjátékokról ismerõ fórumtag xD
<#wow3>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Csirke4
Ma már kb 3D-ben lehetne a HD-nál bõven sokkal jobb minõségben elemezni miliméter pontosan, hogy hol volt a labda, ki kihez ért hozzá, de nem lehet mert akkor a színészkedõ nagy csapatok nem jutnának sehova...<#szomoru2>
desigo
nem mert NGA-nak van rövidítve...
Tetsuo
Koszi a linket!!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

S4sa
miért is?

Cabell
Ne beszéljünk már férre, ezt elsõre látta a világon mindenki, Capello sem véletlenül örült, Gundi sem véletlen mondta, hogy 2-2.

Kár, hogy itt nincs szabályzatban, hogy ne írjunk sablonos dolgokat...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Voyager5
de ez nem igy mukodik, hogy ott se adjak meg akkor itt se kell 😄
Zenszkij
Fair play. A német kapus látta bent volt, szólhatott volna, de nem. Fair play...na ez az amit a németek nem ismernek, ezért utálom õket.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

WuFraZselic
omfg, most már tényleg #8573, mielõtt hosszútávú lelki sérüléseket okozol a topik látogatóinak

Innen akkor is lehetne reklomálni ha 5-1 lesz,mert 2-2-rõl teljesen más a meccs mint most 2-1-rõl,amikor tovább kell támadni az angoloknak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

S4sa
Tudom hogy gól volt csak felhoztam egy másik helyzetet.. -.-

zaki
semmi, akkor GER-NIG lett volna 😛

AntiHero
Szerintem is😄 Ez le ír mindent😄 2010 BEST VB COMMENT!

S4sa
Dél-Afrika mit vársz? 😄 2006-ban Németországban különbebb felszerelés volt 😊 Már akkor FULL HD volt minden meccs + minden les gól stb közlei lassítással lett levetítve.

Voyager5
lol.
Te most szivatsz minket, vagy tenyleg fogalmad sincs a szabalyokrol?
Solten

Saor Alba

5c0rp330n
szerintem azt aranyozott betukkel tegyuk ki a bannerbe

WuFraZselic
hogy is van ez a win7 felhasználói topikosok kommentjeinek eltüntetése script?! 😄

S4sa
hopp még1 angol szurkoló xD

"Az egy dolog hogy bepattan de kijött" ---> "Gól az, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák és a keresztléc között ... A játékvezetõi síp csak akkor szükséges, ha nem egyértelmûen haladt át a labda a gól vonalon."

"Az egy dolog hogy bepattan de kijött"

A hónap kommentje <#bdead>

REAL MADRID

5c0rp330n
segg vagy. ha egy kulonbseggel nyernek ezekutan, akkor gyakorlatilag csalassal jutnak tovabb. egyebkent egyertelmuen szarabbak.

Csirke4
De miértnemlehetmár videóbíró?
Az istenverjemeg, a 21-ik században élünk minden ember zsebében ott van a lassan HD kamerával ellátott mobil és egy világbajnokságon nem lehet használni...
Nc...
WuFraZselic
vagy csak olyanok, akik nem a call of duty topikban töltik a napjukat

AntiHero
Csak, hogy kicsit lenyugodjunk.:
"A vb legkényesebb kérdése: - Ha Nigéria-Németország mérkõzés lesz, akkor kiírják a képernyõ bal felsõ sarkába, hogy, NIG-GER?"