Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Angol drukkerek kedvéért: 4-2
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
REAL MADRID
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sztem sokan félreértették ezt a mondatomat 😄 Ezt nem konkrétumként irtam hanem fikázásként.
Dehát sokaknak nem esett le hanem jó magyar fórumhoz illõen "F*sz vagy, p*csa vagy..stb." vel oltanak. Hát ja.. Magyar Fórum,
REAL MADRID
Saor Alba
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Ha Hollandiának (javitsatok ki ha más volt :S én igy emlékszek) ugyanilyen gólt nem adtak meg akkor Angliának miért adnák meg?"
Te ezt komolyan gondolod? Csak mond azt, hogy hülyéskedsz, csak mond azt, mert ha a focin kívül más területen is hasonló "okosságokat" mondasz, akkor téged a legnagyobb jóindulattal se lehet komolyan venni.
ezt most csináltam, aki néz simpsont, az tudja igazán értékelni a poént. 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio