Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Van ez így.

A medve nem játék.

Melyik verziót akarod,hogy hány traktort kaptunk a németektõl a VB döntõért,vagy a sima bíró nem adta meg a magyar egyenlítõ gólt a végén?
De a te hozzáállásoddal kb minden nagyobb futball eseményrõl lehet mondani pár meccset ahol "csalt"(ak) valaki(nek).

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

köszi szépen ;)

Aragorn10
Benne van igen és akkor is ugy vennéd ezt ha mondjuk 4-éve erre készülsz és egy -30-as dioptriás partjelzõ ezt elvenné tõled tetszene ???
Akkor is azt mondanád majd, hogy benne van a játékban ?
Vagy azt nem fogadnád el jobban ha kikapsz egy jobb csapattól ugy, hogy nincsen ilyen baki a meccsen ?

Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

ez az Angolok mehetnek haza:) Deutchland über alles:) nem hiába õk a menõk a vb-n:) (egyébként Lampard megérdemelt volna 1 gólt):(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jól van most már fejezd be a flémkeltést mert kapsz még pár pontot a többi mellé.

REAL MADRID

Bogdogege
Dugulj már be .

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Tyler1
igen a németek lefizették a meccset, sõt a fifát is, õk lesznek a világbajnokok. és ez csak 15 opelba és 30 hordó sörbe került nekik. hmm ilyen a világ...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

soccernet.espn.go.com

REAL MADRID

senki?!

Aragorn10
Beszéljük meg akkor az 54-es fritz csalást vagy te tudod, hogy mirõl beszélek, segítsek kicsit !

Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Jah, most vannak egálba. :)

Aragorn10
Látom még mindig nem érted!! Nem az a lényeg, hogy jobb volt a német csapat hanem az, hogy nem tisztán ennyi nekem bõven elég és szerintem még jó sok embernek.

Mért nem beszélgetünk akkor arról hogy a 1966-os VB döntõt hogy "csalták" akkor el az angoloknak...

Az USA-Szerb után is ennyire ki voltál akadva?

5w0rdf15h
Ugyanúgy benne van a játékban a bírói tévedés mind minden más eleme a focinak....amig nem lesz videóbíró bármikor elõfordulhat ugyanez mind ahogyan annyiszor elõfordult már a múltban is. Ha emiatt esnek ki elfogadjuk, nem fogunk hisztizni mind pl te. Nem a németek csaltak, a bíró ill. a partjelzõ tévedett, de ez a mostani angol csapat a csoportból való továbbjutást sem érdemelte meg ilyen játék mellett, megérdemelten jutottak tovább a németek mondom ezt úgy hogy egyik válogatottat sem szeretem ezek közül.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ez a meccs nem egy bírói döntésen ment el szerintem... egy jobb csapat egy hibás bírói döntés ellenére is képes hajtani, hogy megmutassa, hogy ellenszenves bíróval is tudnak nyerni!
persze nagyképû mr. Anglia erre nem hajlandó, mert elvárják hogy kinyalják a picsájukat (ugyanúgy igaz Olaszországra és Franciaország válogatottjára). Nagyképûen álltak ki eddig az összes meccsükön. Szlovákia küzd, Németek küzdenek, és még sorolhatnék kisebb csapatokat és nagyobbakat is, hogy kik küzdenek, de felesleges.

Aragorn10
Ja az évkönyvekbe meg a köztudatba azért kerül bele a meccs mert gyõztek a németek, meg nem alázták meg az angolokat? Értem és a magyar vereség is azért van a köztudatba mert kikaptunk ugye vagy nem azért mert ott is csaltak a fritzeknek ugye ??

Nem tudná valaki linkelni azt az oldalt ahol lehet statisztikákat nézegetni a meccsekrõl pl hogy a játékosok a pálya melyik részén voltak a legtöbbet stb

Aragorn10
Remélem a hollandok egy bírói tévedésbõl fognak kiesni, akkor majd ahhoz mit fogsz szólni?

ideges lennék, viszont tudnám hogy következõ körben úgyis kiesnék hiába nem csalnának ellenem...

De am ja, nem mindegy hogy csak veszítettek az Angolok de felemelt fejjel mennek haza, vagy meg is gyalázták õket. <#eljen>

Aragorn10
De nem ez a lényeg nem érted?? Hanem az, hogy csalás volt érted csalás mert nem adtak meg egy szabályos gólt ennyi ezen nincs mit szépíteni!
Kiváncsi lennék te mit tennél ha te ellened csalnának ekkorát?

5w0rdf15h
Az a gól amit a bíró megad. Ennyi. Kiestek az angolok, elkell fogadni és kész. Kár ezen hisztizni meg spammelni....a németek megérdemelten jutottak tovább, jobban játszottak.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ezen a VB-n több érdekes meccset láthattunk már (sok hibás bírói döntést is) de ezen már kár lovagolni. kiestek, ennyi. ha itt tovább is jutottak volna, következõ körben úgyis kiestek volna ilyen játékkal

Tyler1
ebben nem is kételkedtem.
de tuti találnék itt legalább 10 olyan madridos logós emberkét aki 5 embert nem tudna felsorolni a csapatból.

Aragorn10
Bocsánat nem arról beszélek, hogy mikor születtem!

Capello szerint a meg nem adott gólon ment el a meccs

„A második gólunk nagyon fontos lett volna számunkra – tért ki a mérkõzés egyik kulcsmomentumára Fabio Capello, az angolok szövetségi kapitánya. – Nem is értem, miért csak beszélünk még mindig a technikai vívmányok alkalmazásáról, és nem cselekszünk semmit. Jól játszottunk odáig, egyenlíthettünk volna. Hatalmas csalódást okoztak számomra játékosaim hibái, a németek pedig kiválóan kontráztak. A németek válogatott jól futballozott, mi nagyokat bakiztunk, nálunk nagyobbat viszont a játékvezetõ. De hát ilyen futball."

nso.
Következtetés, nem kell nagy tudás hozzá, fõleg hogy látszott az Angol csapaton hogy morálisan szétesett a meg nem adott gól után. Szerintem abban mindenki egyet ért, hogy az Angolok nem akartak játszani. A Németek kb. mozgó bólyákat kerülgettek a labdával.

Jaja, meg az angolok teljesen feladták. Már 2-1-nél is a második félidõnél. Nem hajtottak egyáltalán. A németek is visszavettek a 70 perc után, amit nem értek, iszonyat megalázhatták volna az angolokat. Pedig az angolok még a 16-os elõtt se támadták le õket a végén, de akkor is inkább gurigáztak visszafele.

nem itt szándékoztam a divatdrukker témát megbeszélni...
sry és mostantól offolom az offot

Aragorn10
Én arról beszélek, hogy mikor születtem!! Hanem arról, hogy a mai világban egy ilyen kis tökös gyerek még csak tiszteletet sem mutat egy idõsebbnek, errõl beszélek !!! Vagy még annyi eszed sincs, hogy ezt is fölfogd ? Nálad hol kezdõdik a csalás ha nem ezen a meccsen ?? Nem szólnék egy szót sem ha megadják azt az angol gólt és azt a németet meg nem! Ha akkor is továbbjutnak a németek!

5c0rp330n
az, pontosan igy fogalmaztam en is. ez a meccs az egesz vb eddigi legmelyebb pontja volt ami a mostani (videobirok nelkuli) labdarugast mint olyat alapjaiban gyalazta meg.

ok,elnézést
Meg abban is hogy ezt nem itt fogjátok megbeszélni.

REAL MADRID

Az a lövés bent volt,ezen kár is vitatkozni.De a meccs összképe alapján nem hinném hogy kérdéses hogy megérdemelt-e a német továbbjutás.És ezt az angolok mondják:

A szakkommentátorok darabokra tépték az angol csapatot

<#wow3>
minden nagyobb csapatnak vannak divatdrukkerei ebben megállapodhatunk...

Tyler1
mirõl beszélsz? Madrid birtokolja a világ legnagyobb divatdrukker szurkolótáborát. odaigazolt pl. CR, egybõl a félvilág reálos lett.
hagyjad már h a Barca 30%-a a divatdrukker. akk madridé 90 baszki.

S4sa
<#eljen>

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Kandurex
szánalom,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát ja de sajnos kiestek az olaszok.. ugye Lázár? :DDD

S4sa
és te ezt honnan tudod? :P

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

LasCar16
nem tudom minek a hiszti, nem azon a gólon múlott a meccs, a 4 kapott gól magáért beszél. úgy h az angoloknak 70 perc is elég volt.

#acm

bocs hogy nem 20 évvel elõbb születtem <#wow3>

gibson9
<#nezze> #8783

#8783 Már volt.

egy igazi csapat sosem adja fel

Annyiban igazat adok Aragornak hogy beindultak az Angolok, összehozták a 2 gólt (egyenlítés), és a második szabályos gólt nem adták meg, szétesett morálisan a csapat. Ez a morális szétesés pedig azt eredményezte hogy végül az Angolok szartak bele, bekaptak még 2 gólt. De lehet hogyha hajtott volna Anglia is, máshogy alakult volna a vége. Látszott az Angolokon hogy nem akarnak játszani.

Aragorn10
Aha és te akarsz engem oltani aki látta Ravanelli-t, Van Baster-t, Gulit-ot, Maradonát játszani, láttam a magyar-oroszt és még sorolhatnám nem kicsit értek a focihoz !!!

és nem is lesz egyszerû...