Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja 2 méterrõl üres kapuba, de olyan nem lesz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#nevetes2>
az a bal hátvéd gyerek a kopasz (asszem Rodriuez) sztem jól tolta😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AntiHero
Higuáin lövi az elsõ gólt😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

chalezlopez
Argentína kezdõje: Romero-Otamendi,Demichelis,Burdisso, Heinze-Maxi Rodriguez,Mascherano,Messi,Di María-Tevez,Higuáin

Vamos Argentina!

nekem csak egy iwiw fogadás xDDD

AntiHero
Ha nem az nyer akire fogadtál akkor nem nyersz😊

Azért kisebb a szorzó mert esélyesebb az a csapat.

Ha meg döntetlen akkor "viszontlátásra"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mivel altalaban a rendes jatekidot nezik, hosszabbitas es 11esek mar nem szamitanak bele.

Kandurex
A faszom...arra nem gondoltam 😄 Egyértelmû...az zavart meg, hogy ugye itt mindenképpen lejátsszák a meccset.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

es mivan ha dontetlen ?😊

chalezlopez
És ha egál?

Vamos Argentina!

Kandurex
Egyébként, hogy vannak ezek a fogadások? Néztem a BWIN -en, hogy Mexikóra -ra 6X szorzó van, Argentínára meg 1,5X...ezt hogy?

Mert pl. ha felrakok az utóbbira 10 ezret, az elõbbire meg a faterommal feltetetek 2000 ezret, akkor ha az argentinok nyernek, nyerek 3 ezret, ha viszont az elõbbiek akkor meg 2 ezret.

Szóval mindenképpen nyerek. Ez most hogy van? Vagy...he? Nem értem 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

chalezlopez
Remélem Argentína szédszedi a sombrerokat...

Vamos Argentina!

Banano
<#nevetes1> Itt fogom akkor behajtani xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Tyler1
sajnállak öcsém de elvesztetted.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Banano
Aha..neked 1000Ft múlik rajta nekem meg 50x több.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

sajnos argentinok fognak nyerni, jobban orulnek egy mexikoi gyozelemnek.

AntiHero
Argentína fog nyerni 3:1-re. Le van zsírozva<#nezze>

nyerjenek csak a zöldek😄 majd Javier Hernandez (remélem tolja majd) benyom nekik 4-et is xDDD, Dos Santos, Franco, Barrera, Vela, és ott van még Marquez is azért meg fogják nehezíteni a dolgukat😛

Banano
Nem nyer mert nem nyerhet.

Kongy
Jók voltak az angolok. <#hehe>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tyler1
ígyvan Mexikó ma nyer 😄 Chicharo is rúg gólt remélem.

Banano
Nem az hogy nem szimpatikus,csak nekem sok múlik ezen a meccsen,és már tökre beleéltem magam h nyerek.. xD

Mexikó már nem is szimpatikus?<#fejvakaras> hirtelen mikor megverték a Franciákat akkor mennyien szurkoltak nekik xDD nekem az egyik üdefolt a vb-n, csak tartok tõle, hogy Aguirre el fogja taktikázni magát, mint Uruguay ellen😞

Banano
Inkább ne most,majd a németek ellen esetleg...

kössz, nem úgy néz ki h felvesznek a Corvira😊 jó messze lesz az mire nekem pénzem lesz xD

nos: várjuk az Argentín-Mexikó meccset, speciel fogadtam Mexikóra, reménykedem benne, hogy elcsititja Maradona száját egy váratlan vereség😊

Falkon
Na igen, szegényke nagyon csúnya! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

chalezlopez
pénz kérdése

Vamos Argentina!

nem rossz😊 az a baj ezek a csajok szóba se állnának a magamfajta balekkal xD

limperatore
jobbról a 3.nak milyen orra van te 😄 még photoshoppal is kemény 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Falkon
Na még ezt!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Svédek?

inkább Benito Juarez xD

sz4bolcs
Özil valamelyiknek még kötényt is adott az egyik gól elõtt. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nagyon bejött hallod-e Müllet és Özil a két kamasz lefutotta a botorkáló Ashley Cole-t és szétszivatták Upsont is xD

Az egy dolog hogy bepattan de kijött " xDDD ezen szakadtam...

zvaragabor
Miért, te honnan tudod, hogy ha megadják a gólt, akkor is négy gólt kapnak az angolok? Nem azt mondom, hogy angolok nyernek 20 : 2-re, de minden másképp alakul. Benne van az is, hogy 4:2 lesz, de az is, hogy az angolok nem esnek ennyire össze, és tartják 2:2-t, vagy akár fordítanak is.

Chaos Anno Domini

Voyager5
Mar eppen kerestem a kepet, hogy:
Tyler1
na majd az esti El Mariachi vs Che Guevara meccs 😊
nagyon remélem h az elõbbi nyer!!!

sz4bolcs
Németest tegyél be. 😊)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

a.carkey
Egy bizonyos Adolf Dassler meg kitalált valamit, amivel az ellenfél fölé került esõben, és ezzel sajna mi nem rendelkeztünk. 😄

A medve nem játék.

Szep volt a nemetek jateka. Szemrevalo labdavaltasok es formas tamadasok.
Angolok tamadojateka sehol nem volt hozzajuk kepest.
A fiatal jatekosok elkepeszto milyen jok. A tapasztalat mar keves ide.
Angoloknal en azert azt vartam volna hogy rooneyra epetik a tamadast/befejezest, ehez kepest o akart assistolni ami lathatoan nagyon nem megy neki.
Ez a nemet csapat megint jo lehet egy dontore.

Mostmár szerintem kár vitázni ezen, Angolok mennek haza, este meg remélem hogy egy jó meccset láthatunk majd !

VS

[center]

Voyager5
navegremar
5w0rdf15h
kösz Mono

már nagyon ideje volt 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Bogdogege
Az Angolok az egész VB alatt nem mutattak semmit . Szarok voltak és kész.<#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

a.carkey
1986. Maradona gólja. Ott tényleg nem csak a bírón múlt az a gól. Ott ráadásul Argentína világbajnok lett. Viszont egyértelmûen az argentínok voltak jobbak azon a meccsen IS.

A medve nem játék.

Aragorn10
- moderálva -

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.