Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Az Argentínok nagyon jók, én is pakoltam rájuk, de azért Mexikót le kell gyõzni.

A medve nem játék.

5c0rp330n
teljesen mas meccs lett volna amirol fogalmad sincs, hulyeseget beszelsz.

Aragorn10
Pontosan de ezt senki nem látja mert mindenki azt hiszi, hogy akkor is gólt lõnek a németek ja persze én is megyek le lépcsõn és megbotlok de ha visszapörgetem az idõt akkor is tuti megbotlok hiába lépek máshogy viccesek vagytok!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Így van 16 vagyok... régebben nem követtem minden egyes mozdulatát a madridnak, lévén akkoriban kevesebb focit néztem, net meg nem volt csak 2003 óta van netem. azóta viszont ahol tudom nyomonkövetem a Real Madrid eredményeit, igazolásait, etc... viszont ezt a személyeskedést inkább hagyjuk nem ide való

Kandurex
jah, kikapnak 7-2 -re...jobb lett volna? Nem? Vagy nem lehet? Hova spekulálsz 4 kapott gólnál? Mégis mennyire kell elverni egy Angol csapatot?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gólvonal elõtt volt <#ravasz1>
<#nezze> #8835
ennyi 😄 anglia nem is lõtt szabályos gólt <#idiota>

zvaragabor
Az a baj, hogy ha azt a gólt megadják, akkor teljesen máshogy alakul a meccs.

Chaos Anno Domini

S4sa
oltson mindenki mindenkit -.-

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Anglia mehet haza <#wave>

a legnagyképûbb csapatok hála istennek kiestek

Bandee1987
Oké, azt mondom: legyen igazad. Akkor 3-2 a végeredmény.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Aragorn10
Igen Cassillas a kedvenced és gyerekkorod óta aha és mennyi idõs is vagy 16? Mintha nem Cassillas védett volna régebben a kapuban !

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

nem 1 éve szurkolok Madridnak, nem csak akkor szurkoltam amikor nyertek, kb gyerekkorom óta õk a kedvenceim, közülük is fõleg Casillas, mivel nagyon jól véd... Nem vagyok olyan mint sajnos a barcások 30%a akik csak azért szurkolnak nekik mert megnyerték a bajnokságot...

Aragorn10
Számomra sem lenne kéz ha le lett volna szorítva de nem volt leszorítva lassísd ki észre fogod venni ha akarod persze elfogultság nélkül!

Voyager5
Incoming flame.
Kandurex
Szabadrúgáskor talán rábombázta az angol a sorfalra, és ott valakinek a kezét érte, ami egyébként, szerintem, legalábbis ha jól emlékszem a szabályokra, leszorított kéznél, nem kéz, mindenesetre abból indították a németek a következõ gólt...és csaltak...a kis rohadtak! 😊

Cabell
Ilyenkor mindig két csoportra oszlik a fórum...akik megpróbálják a lehetetlent megmagyarázni, és akik nem.

Talán rájövök, hogy te melyik kategóriába tartozol😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

5w0rdf15h
ne gondold hogy az mindig realitás 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Aragorn10
Ha nem látnám a "Hala Madrid" szöveget az avatarodban még azt is hinném, hogy nem vagy divatszurkoló !

Milyen csalással lõtt gól volt?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bocs 😄 egy szabadrugást akkor is ugyanannyian végeztek volna el mintha 2-2 lett volna.
egyébként 2-1 utan a 2.félidõben visszavettek a tempóból -> ez is hiba volt. ha rohamoztak mint a félidõben akkor valószínû meglett volna a 2-2.
egyébkén persze ha szerencséjük van akkor a szabályos gól az gól vagypedig a kapufa az gól!
ellenben németeknek volt szerencséjük hiszen podolski lövése is a kapus lába alatt ment be ,nem mellékesen a lécrõl pattant be a labda 😊
Ugyanezt írtam, de már töröltem a sajátom. 😄

ha nem látnám a 30-35 életkort a profilodon, max 14-nek néznélek. sry

5c0rp330n
ez egy elore lefutott meccs, biztosan argentina nyer. ha valami csoda folytan mexiko nyerne, akkor a nemeteket is porba fogja gyalazni, de ez nem fog bekovetkezni.

Aragorn10
Végülis a férfi kézilabda vb, férfi kézilabda bl döntõ, Futball bl, Futball Vb, végülis a másik csapatoknak is csalnak aha értem én nem volt csalás naná ártatlan csapat a német mindig ártatlan !!!

Brolly
Anglia utcáin most ez lesz kirakva egy WANTED felirattal a tetején, és egy tetemes összeggel az alján.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

capello tud vmit 😄 3 gólós hátrányban csatár le - > csatár fel 😄 nem hogy védõt le ->csatár be. kockáztatni kellett volna...
am csak sztem volt heskey meg rooney egyenértékû ?
hulladékok mindketten (a vb-n)
szerinted nem kaptak volna akkor egy gólt sem 45 percet ki tudtak volna bekkelni!

és ha ha ha nincs ha mi lett volna ha szöveg nem ér semmit!
5w0rdf15h
😄DD akkor inkább nc

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

a.carkey
Azért még Mexikót le kell gyõzniük.

A medve nem játék.

a.carkey
A bíró volt az aki nem adta meg a gólt, nem pedig mondjuk Karl-Heinz Rummenigge.

1966 újratöltve. A pozíciók mások, de majdnem minden ugyanolyan volt. Viszont, lehet reménykedni: talán lement az angolokról az 1966 óta rajtuk lévõ átok, és négy év múlva vébét nyernek.

A medve nem játék.

Nézd már meg miert kapott buntit 😄

REAL MADRID

Brolly
Igen, mert a németek lefizették a bírót, ami nem gyengén látszott a pályán, még szép, hogy csalónak fogja mindenki titulálni az egész német bagázst.
Na de most komolyan, miért erõlteted ezt a csaló banda szöveget?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jAsOn VoOrHeEs
Mauricio Espinosa

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

wantonly
Persze, a németek a csalók, nem a bíró cseszte el.

Szóval szerinted a német kapusnak fel kellett volna kiáltani, hogy "GÓÓLT KAPTAM!!"?
habár lehet hogy nem ott van!<#fejvakaras><#fejvakaras>
Aragorn10
De pontosan azon múlott te értesz a focihoz egyáltalán?
Szerinted, hogy tudtak kontrázni a németek??
Csak nem támadott ki az összes angol játékos az egyenlítés miatt ??
Szerinted kitámadtak volna ha nem állnak vesztésre ???

Bandee1987
Egy meg nem adott gól az angoloknak: 4-2
Egy "csalással" lõtt gól a németek részérõl: 3-2

Így is nyertek a németek.
Mirõl is beszélünk?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

pont ezen a képen látszik hogy a partjelzõ és a labda között van a kapufa ami eltakarta!!!!
Persze,szerinted...

Kandurex
Hogyne látjuk mi, a németeknél volt a síp, a 3 bíró ellen tolták az angolok...

AntiHero
Az igaz, de Angliától sokkal jobbak voltak.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

byzhouse
19"-on nem élvezetes...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Aragorn10
Érdekes mindig a németeknek csaltak !

Solten
hehhehh

Saor Alba

de miért most a játékos mondja hogy gól volt! mit tehet volna a kapus? bent hagyja? nem csak azon az egy gólon múlott!
Természetes.Mikor meg a németek ellen dönt a bíró,akkor meg a másik csapat a csaló banda.És igy végül a világ összes csapata csaló lesz.

jAsOn VoOrHeEs
😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ezt hallottam miden hol rooney megnyerheti a vb-t az angoloknak ez az angol csapat így-úgy....
(aki elhitte h ez a csapat bejut a legjobb 4-be az nem ért a focihoz)