Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hozzá se ért! épphogy rátette a kezét a vállára már földobta magát!!!!
a mocskokat ezért utálom
WuFraZselic
=DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mephike
Vajon ezt az emberelõnyt ki tudja használni Spanyolország?

desigo
remélem a polip elé raktak egy tvt legalább xD
desigo
pff
mi veszélytelen
Neogan
BAZZEEEEG

One man\'s hero, is another man\'s demon...

ennek be KELL mennie

limperatore
inkább mint hogy 1:0 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Csak VB -t, EB -t szoktam nézni, nem viszem túlzásba a focit. De talán mondasz valamit.

passatgt
és semmi nem volt😄

[HUN]FaTaL
hopp egy piros

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
Nem rad celoztam btw, gyonyoru meccs volt a tegnapi, de a szvsz osszehasonlithatatlan a ketto.

Saor Alba

desigo
erre nem volt szükség
Me0w
Viszlat =)

Together we'll fly someday...

piros lap lol

arsnl
na csak meglett a piros, de rossz oldalon:@@

Mephike
Piros lap, ez már érett egy ideje.

passatgt
na ott a piros😄

passatgt
fú de utálom ezt a robben gyereket

yeah

Mephike
Kétlem, hogy olyat írtam, hogy nincs taktikai küzdelem. De véleményem lehet arról, hogy két meccset összehasonlítsak. De persze lehet ez a legjobb döntõ amit eddig láttunk, csak én nem értek hozzá...

WuFraZselic
annyit mondtam, hogy NAGYOBB A TÉT

"Jobb volt a tegnapi meccs, ezen nincs mit magyarázni." - mondtam egy szóval is, hogy a mai meccs jobb?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hahaah hogy fejbenyomta

arsnl
Ha focit akarsz nézni, akkor ne egy VB-tõl, EBtõl várd a megváltást.. Nézzél szezonközbe angol meccseket, akkor látsz igazi focit is😄

Solten
"kõkemény taktikai küzdelem"

Igy van, orom latni hogy valaki nezi is a merkozest, nem pedig azon nyavajog hogy milyen franko egy bronzmeccs...

Saor Alba

arsnl
A:SD:SDD ezkész

desigo
már az 5-5 alatt is hibázni fognak...
WuFraZselic
akkor sohanemleszvége 😄

amúgy volt már ilyen, asszem holland angol u21 meccsen, vmi 14-13-ra nyertek a hollandok 😄

Elfogult vagy.

de én úgy értem ha senki sem tud gólt rúgni a 12546. kör után sem!
vagy mindenki berúgja és senki sem hibázik!
Mephike
A csapatnak a népnek, akikért játszanak, a bronzmeccs ugyanolyan fontos. Annak a 22 embernek tegnap hidd el fontos meccs volt, de persze lehet ott nem kellett focitudás, de ehhez Te jobban értesz...

limperatore
ne 1 meccsre értsd 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

passatgt
elõször 5-5-öt rögnak, ha mind bemegy, vagy egyik sem megy be, akkor egyet-egyet rúgnak, és aki elbassza, az veszít(persze cska ha a másik meg berúgja) és addig megy amíg valaki elbassza

Egyesével rugdossák tovább, amíg el nem dõl.
Mephike
A hollandoknak drukkolok, de ha 11es lesz, akkor Casillas el fogja dönteni a meccset.

WuFraZselic
szerinted ugyanakkora a tétje a kettõnek? akkor jólvan

mi van akkor ma az összes 11est berúgják? ha nem hibázik senki!
vagy mi van ha senki sem rúgja be a 11eseket??!!
Pedig én focit szeretnék nézni (nem sakkot), azt gondoltam hogy összességében egy szar VB után, a döntõben láthatok is.

hol élsz? Casillas mindent kivéd 😄

passatgt
szerintem ha 11-esek lesznek hollandok nyernek

egyetértek <#eljen>

Mephike
Mert egy harmadik helyért zajló meccs, ahol minden játékos bizonyítani akar a hazája elõtt, és éremmel szeretne hazatérni az rosszabb, mint egy döntõ? Hagyjuk már. Jobb volt a tegnapi meccs, ezen nincs mit magyarázni.
"-Te, minek hajtsunk, ez csak bronzmeccs, leszarom mi lesz, nekimegyünk agy nélkül, aztán lesz ami lesz..." Vagy ezt így gondoltad?

Megjegyzem a spanyoloknak sokkal több gólveszélyes helyzetük volt, e mellé jön a sok holland sporszerûtlenkedés, ha már valaki bemákolná, akkor inkább a spanyolok szolgáltak rá szerintem.
Lehet oltani. 😊
legrosszabb esetben jönnek a 11-esek és Casillas kivéd mindent 😛

limperatore
spanyolok hozzák a 2006os olasz csapatot szal tuti mákolnak egy szöglet gólt vagy 11-esekkel lehozzák meg is teszem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

[HUN]Crassus
Rafael milyen oltást/beszólást kaphat majd most a spanyoloktól😄 "Anyád büszke lenne rád" pl. pont fasza beszólás neki😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

passatgt
😄

lol azt hittem gól

attól tartok a spanyolok rá fognak baxni a sok elszórakozott helyzet miatt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Na jó, ez gáz volt, fáradnak szerintem.