Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem ettõl függetlenül sneijder kapja meg az aranyat 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én nem azt mondtam, hogy ebben nekik nincs biznisz, de nem ezen fog múlni az új audi az tuti. 😊
Meg azért volt egy nagy marék cinizmus is a szövegemben, nem hinném, hogy csak emiatt ne hajtanának itt is teljes erõbedobással.
Továbbá gondolom a klubcsapatok menedzserei itt is figyelik ezerrel, hogy ki mit teljesít.
Ja és gondolom amíg ezt írtam ezren beírták, de: gól!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
végre már 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ÉS GÓÓÓÓL!!!!!!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ezért mondta Mourinho, hogy szerinte nagyobb siker a BL-t megnyerni, mert összeszokott csapatok játszanak egymással, + még igazolni is tudnak