Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem azt mondtam, hogy az a szabálytalanság nem volt kirívó, hanem azt, hogy maga a meccs nem lóg ki a sorból.
A szabálytalanság maga kirívó, de önmagában kevés ahhoz, hogy kirívóvá tegye az egész meccset, más meccsen is elõfordul egy-egy nagy, csúnya szabálytalanság. Szerintem.
lehetett volna 2-0 a hollandoknak is meg sok minden lehetett volna!
de 0-0 lett!
Eto'o is Puma cipõben játszik az Interben is, Rivaldo is valami noname cipõt hordott egy idõben
Hollandok szerintem kicsit túlzásba viszik a sporszerûtlenkedést, de hát ez a döntõ, mindenki ingerült, a tûréshatáron belül vannak õk is, semmi kirívó, és most, hogy már majdnem mindenkinek sárgája van õk is óvatosabbak.
Ha viszont 11-esek lesznek, akkor tuti a spanyolok nyernek, Casillas egy állat. 😄
Mennyit lattam ezt a Madridban 😄DD
ezt a fanbommel nevû söpredék szarkupacot én mennyire utálom, te jó ég!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.