34
-
kukacos #34 Fenéket. Egyiptomban kizárólag a Nílus partján lehet élni, az összes többi sivatag (na meg itt-ott a Vörös-tenger partján). Nyolcvanmillió ember zsúfolódik össze egy 2/3 magyarországnyi területen, azért világít. -
Piem #33 A Nílusról rengeteg fény verődik vissza (Hold "fény")! Azt is láthatod, ha figyelmesen olvasod a cikket! -
dez #32 A kiadói maffiáskodás talán teljesen rendben van? -
Anteris #31 mondjuk a lopás az nem állampolgári jog. Az hogy hozzászoktunk valamihez az még nem szentesíti a dolgot. -
#30 1enlore.. az alapveto szabadsagjog tiprasa -
#29 1enlore..
-
Zoleeca #28 Nekem meg azért tetszik mert sokan seed-elnek rajta -
Emmegki #27 Ja ez nem ide -
Emmegki #26 http://www.youtube.com/watch?v=ZjtmaCI9_wM -
bvalek2 #25 Hűha, a közelítő űrszondát 3 millió km-ről észrevették! Ezt a bolygót nem lehet észrevétlenül megközelíteni... -
samebadi #24 valaki bannolna? vagy elmagyarázná, hogyan lehet acountot törölni? -
xizor #23 Jártál már egyiptomban?:) Bevan építve az egész níluspartja kb, csak a deltánál vannak máshol jelentősebb városok.Egyébként elég szépen látszunk mi is a térképen -
#22 Biztos tvznek :D -
L3zl13 #21 Alul-középen az a zöld vonal a Nílus? Vajon az miért világít teljes hosszában? -
L3zl13 #20 Hajrá. Bár szerintem még a környezetszennyezéssel együtt is kellemesebb itt a levegő, mint a Marson vagy a Vénuszon... -
W B #19 én jelenlegi állapotok miatt, elköltöznék egy másik bolygóra. -
teki007 #18 Tetszik! Lehet itt telket venni? -
#17 -
Mice #16 nekem azért tetszik a Föld, mert olyan "aranyos" :)) -
Mice #15 ja, Snickers-nek hívják:P:) -
#14 Azert tetszik a Fold, mert itt szulettem. :) -
Myron #13 Azért tetszik ez a bolygó mert vannak rajta nagyon dögös csajok -
#12 Melyik a föld éjszakai oldala? -
FoodLFG #11 Azt írtam, hogy "mintha" .. és az oldalon található képekről beszéltem, nem az eredetiekről.. -
Su0my #10 szeretnél te olyan gépet 30 pézért xD... meg amúgy ezek nehogy azt hidd, hogy eredetivben is így néznek ki:) -
FoodLFG #9 Ez tök jó, de az oldalon lévő képek felbontása és minősége kiábrándító. Mintha egy 30000 forintos fényképezőgéppel készült volna..
http://www.esa.int/esa-mmg/mmg.pl?b=b&type=I&mission=Rosetta&start=1 -
Rocko #8 vajon van ilyen pirosban is? -
#7 A felhők miatt olyan, mintha valami kékes színű márvány golyó lenne. Egyébként ez kékebb, mint hittem! :D
Örülök ha láthatom!
Jóság, szeretjük! -
#6 Gyönyörű! Kár, hogy nem vigyázunk rá . . . -
#5 akkor tényleg vanolyan hogy fényszennyezés! csóri madarak:( -
#4 Kevenc bolygóm -
kukacos #3 "A mellékelt felvétel hamis színekben láttatja a Föld éjszakai oldalát, kihangsúlyozandó a települések fényeit" -
matt taylor #2 "valódi színű felvételek elkészítéséhez a szonda Optikai Spektroszkópos és Infravörös Távoli Leképező Rendszerét (OSIRIS) valamint Kislátószögű Kameráját (NAC) alkalmazta, míg az éjszakai fotókhoz, melyen jól láthatók a városok fényei, Nagylátószögű Kameráját vetette be. A mellékelt felvétel hamis színekben láttatja a Föld éjszakai oldalát, kihangsúlyozandó a települések fényeit. " -
dawinD #1 a zöld az miért zöld ?