Shaiya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.2shared.com/file/0TPuTuml/Shaiya_StatSkill_Calculator_20.html
Nagyon új vagyok Shaiya-ba még, magyar szerveren nem játszottam.
Aki tud magyart az lenne szives linkelni? köszi
Régebben már sok idõt eltöltöttem a játékkal. Most ismét feltettem, de valami nem oké. Már 1 napja ezt az üzenetet kapom, amikor a frissítéseket kéne leszedni: "Cannot connect to server 12031c37" Valami a szerverrel neincs rendben, vagy nálam van gond? Elõre is köszi.
carpe diem
Olvassa valaki mg ezt a fórumot????
Kérdéseim lennének.....
Ha valakit érdekel egy új magyar shaiya szerver akkor látogasson fel ide.
www.shaiya.try.hu
Minden lényeges infot megtalálsz a szeróval kapcsolatosan.
További jó játékot 😊
Üdv.: Vadóc
szeretnék segitséget kérni !
nem küldik el nekem az aktiváló E-mailt....pedig már 2 ször regiztem :S
és az elején a GameGuardnak valami baja van :S ezáltal nem indul el a játék :S
Lailah szerverén a LIGHT oldalon megtalálsz ha bármi kérdésed lenne az alábbi neveken: healergirlHUN vagy Malacka_UM
Ha guildot szeretnél semmi mást nem kell csinálnod, mint ( kezdõknek szól--->elutazni KEOLOSSEU városába,ahol középtájt látni fogsz egy szökõkutat,ami mellett kedvenc haverunk xD, egy õsz öregember áll feje felett GUILD MASTER felirattal) megkeresed az õ hosszú-hosszú listáján SPANCSEREK guildot majd JOIN.
Ha esetleg máshova mennél, vagy elvagy guild nélkül is akkor sok sikert és jó szórakozást szeretnék kívánni😊
Semmit nem kell tenned azzal a küldivel.
Elsõ auction house visz map2re,második map3ra és a harmadik pedig Pandoba😊
De amint beérsz a megadott mapokra azonnal mutatja kis kék pöttybe hova kell vinned😊
..::Borg::..
Szval a priesttel kapcsolatban helyesen full WIS-nek kell lennie.. Bár lehet midnenféle karakterrel játszadozni.. ^^
Lehet az INT is..
De ahogy említettem, full WIS.. aza jó 😛
lvl51-es Hm priestemmel csak tudom XD
mert minden megvan fut a játék csak kér ID számot meg passwordod és azt nem tom h mit kell oda beírni elõre is köszi a válaszokat
beírod normal chatbe
Addig is a fórum: www.hungarianliga.atw.hu
vagy a még zárt oldal: www.shaiya.try.hu
De azért köszi, reméljük jó is marad.
Csinálunk egy fórumot , amiben helyet kapott egy Shaiya topic is , mivel láttuk h elég sok magyar van de kevés a fórum.A fórumon csinálhatok topicokat a klánoknak , a szervereknek , bármit!
www.thunders.forumx.hu
Ezeken kívûl több kisebb karakter. Ha valaki érdekel Elérhetõségem:[email protected]
Ha megunom a Runes of Magic-et, lehet újra felteszem a Shaiyát😄
Priest vagyok fehér oldalon 😊
Kicsit elölrébb olvastam a Guildokkal kapcsolatban.
Nem csak a darkosoknál van gulild, hanem nálunk ish /light/ 😄
A neve Alliance of Hungary.
Ebben a Guildban mindig van fönn valaki 😄
Legalábbis amikor én játszok, mindig van fönn valaki 😊
Nah csak ennyit akartam ^^
Pápá[#crazya
Hogy erdemes a stat-ot rendezni? Vanb vmi jo taktika? 😊
REAL MADRID
De segítek, kell legyen benne kis betû, nagy betû és szám is.
Pl: Mihalka1
Csak meg kell tanulni olvasni 😉
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
-- Mint az gondolom feltûnt, az Elsõ magyar Shaiya oldal nem ûzemel már egy ideje és nem is fog. Elnézést mindenkitõl, de erre nem nagyon volt idõm, segítséget meg nem kaptam. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem is vagyok már aktív a játékban.
-- A napokban indult egy új magyar projekt: http://hu.shaiya.org/http://hu.shaiya.org/
Részben az én anyagaimra alapozba, részben új dolgokkal. Remélhetõleg itt egy kicsit aktívabb, összetartóbb közösség jön majd össze! Az oldal szerkesztõjnek nevében üzenem: Regeljetek, és használjátok okosan!😊
-- A szavazást illetõen, csak annyit mondhatok, hogy minden tag egyszer szavazhatott, az õ jelentõs többségük a Light oldalra szavazott. A legelsõ magyar guildet is ott alakítottuk, de az már megszûnt különbözõ okokból. Ugyan az utóbbi hetekben nem sokat játszottam, de biztos vagyok benne, hogy Light oldalon is vannak magyar guildek. Trade chat-ben, guild masternl próbálkozzatok!
-- Állítólag ezen a hten jön az EP 3 kiegészítõ!
Megcsináltam egy questet ( ládákat kellett tördelni ), kaptam érte egy igen fasza fegyót.Lehetett választani :
- egykezes kard
- tõr
- staff
A baj csak az, hogy ranger vagyok mégpedig karmos.A tõrt választottam de igazából a hajamra kenhetem.Ez azért jó nagy balfaszság a játékban.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein