92
Shaiya - MMORPG
-
#52 Mármint lájtos guild.Az is van. -
Supa #51 Legegyszerübb ha trade chaten irsz valaki válaszolni fog ha online.Akiket érdemes keresni whisperrel:BadboneHUN,Lady_Lara de irhattok még:LucaBrasi(én vagyok),H34DHUNT3R,BoneShield...valaki biztos tud majd utbaigazitást adni -
#50 Mit? -
William90 #49 Kit tudok keresni, mert a magyar oldalon se láttam h vki kiírta volna?... -
#48 Van magyar guild és elég sokan vannak benne.AZt ugyan nemtudom, hogy mennyire aktívak de mindig van fent 4-5-6 ember.Néha több. -
Supa #47 Lehet hogy van light oldalon is guild,én viszont nem tudok róla...Dark oldalon viszont jó a csapat,ingém lehet jelentkezni guild managernél
-
William90 #46 Annyi lenne még a kérdésem h akkor mér szavaztak többen a lightosokra a magyar oldalon, mer akkor elvileg több a magyarok között a lightos és mégis a darkosok között van guild? Számomra ez úgy egy nagy ellentmondás, de most nem? -
Supa #45 Rosszcsontok nevü guildröl tudok.Dark oldalon játszanak,szerintem ingame érdemes velük felvenni a kapcsolatot.Én is csak pár napja kezdtem,valószinü náluk fogok próbálkozni,másik magyar guildröl nem tudok.Supa(pagan) és Vadaszgoreny(hunter) nevezetü karikkal tolom,mind2 15ös egyenlöre -
William90 #44 Hello! Guildet keresnék van 1 12es priestem neve:PriestHun. -
#43 És valaol van fórumuk vagy valami?Az extrás oladlon semmi élet.Regeltem ugyan de még az aktiválós emil sem jön és lenne néhány egetverő :D kérdésem ;) -
Supa #42 Sok magyar játszik vele csak nem irnak ide -
#41 Játszik még ezzel valaki? -
#40 Sziasztok. Most találkoztam csak ma játékkal még 8-as szinten vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan árus ahol nem csak eladni hanem venni is lehet felszerelést? -
Raulicio #39 Gyertek az magyar oldalra, ha nem is sokkal, de azért nagyobb élet van ott!
Shaiya Hungarian HQ -
Nikau #38 Na akkor válaszolok is magamnak.. :D
Ha Light oldalon vagy, akkor Apulune-ban találod Sexy Santa-t, akinél fel tudod venni a küldetést. A quest alatt 3 trollt kell majd megkeresni.
1th troll: Ő az első térképen van. Cornwell ruins és Arbor Farm közötti úton mászkál oda-vissza szép lassan
2th troll: A második térképen van. Frost Wood és Beacon között található
3th troll: Au Bird Camp és a Stronghold közötti úton
Ha mindhármukkal beszéltünk, akkor vissza Apulune-ba, ahol beszélve Sexy Santa-val megkapjuk a sapit!
( ha jól értettem, akkor csak január 15-ig lehet használni a sapit??? Sexy mondja amikor visszamegyünk hozzá és odaadja a sapkát.. ) -
Nikau #37 Tud valaki valami bővebbet mondani erről a karácsonyi eventről?
Annyit sikerült kiderítenem, hogy a questet Apulune-ban (Light oldal) lehet felvenni Sexy Santa-tól. Első küldetésben a
1st Troll Arbor Farm környékén van (nekem nem sikerült megtalálni.. Ha megtalálja valaki, elmondaná, hol van?? Pl koordinátáit (H gombbal lehet koordinátát nézni))
2st troll: állítólag Eldain Woods-nál, azzal szemben, meg emlegetnek valami 4 hidat is ha jól tudom..
3st Troll koordinátái: 704 - 647 -
#36 "We are pleased to announce that the Open Beta Client for Shaiya is now available!
Check with your favorite download sites to get the new game client. We will be enabling the download page as soon we get confirmation from our partners.
Please note the following:
1. You must uninstall the previous Shaiya game client. You cannot patch the Closed Beta client. Uninstall the previous game before trying to install the new one.
2. Once Open Beta is launched, you must log into the Aeria Games website to enable your account. All accounts and characters were completely wiped. You must re-enable your account to join in.
3. Expect slow performance in the starter zones of Shaiya until folks get the chance to level up and get out. Be prepared.
Open Beta will begin soon!
See you in the world." -
WTLewente #35 köszönöm -
Raulicio #34 ugyan úgy letölthető lesz, mint a mostani. -
WTLewente #33 köszi
De gondolom az új kliens könnyen elérhető lesz:) -
Raulicio #32 Leginkább semmit sem tudsz vele kezdeni. Mert amig ment a zárt béta, addig sem kellett hozzá a kulcs, csak max az első napon. Elvileg dec. 20-ig valamikor elindul az nyílt béta. Az összes eddigi karaktert törölték, szal mindenki 0-ról kezd. Ja és le kell majd töltenie gy teljesen új klient is.
Részletekért látogasd a Shaiya magyar honlapját! -
WTLewente #31 van zárt Béta kulcsom is de nem tudom mit kezdjek vele
-
WTLewente #30 jah és ezért?
-
#29 Vége a zárt bétának, a nyílt béta az ígéretek szerint napokon belül indul.
-
WTLewente #28 sziasztok
Nekem az a problémám lenne,hogy
egyszerűen nem töltim le a frissítést.
Download failed : cannot read the file.C25
és egyszerűen nem tudok játszani vele -
Raulicio #27 íigen! Az OB-re törlik az összes karit. -
Raulicio #26 még nem annyira érzékelhető. mivel nem sokan értek el olyan szintet. Később azért lehet izgi mert előfordulhat, hogy egy alacsonyabb szintű ultimate karakter lever egy magas szintű normalt mondjuk, szal egy kicsit megkeveri a dolgokat:) -
#25 Csá
Itt lesz törlés béta után? -
#24 háááát... nekem nem annyira tetszik a játék. kis ido es sztem ez is jo lesz...de most meg nem annyira jon be... azene az teccik...meg a megvalositas... csak szegenykes minden. :)
amugy mire jok ezek a nehezsegi szintek? olvastam az oldalon, de pl ez mennyire erzekelheto a jatekosok kozott? -
Blint #23 Nagy nehezzen, de talalltam egy jobb angol! oldalt:
http://shaiyastream.50webs.com/
Jopar kerdesre valaszt ad :) -
Raulicio #22 Ez ingyenes is marad mint a többi aeria játék. Persze az más kérdés, hogy magasabb szinteken mennyire lehet majd fejlődni item mall-os cuccok nélkül, amiket valódi pénzért lehet venni. -
Raulicio #21 Kicsit messziről kezdem, de talán így érthető lesz.
A játék koreában már egy jó ideje megy. Ott már chapter 3, azaz a harmadik fejezetnél(ez nagyobb frissítési csomagokat jelent) kiegészítőjénél járnak. Pontosan nem tudom mit tartalmaz a csomag de majd próbálok utánanézni.
Amit mi most tesztelünk, az a chapter 2 vagy 3 alap verziója ha minden igaz. Pl benne vannak a különböző alapanyagok, de még nincs alkímia.
A fegyver upgradet ígérték, szóval elvileg majd az is lesz, de még nincs ebben a béta fázisban. Később kerül hozzáadásra.
Skillekről annyit, hogy mivel amerikában még csak most indult a dolog, ezért még nincsenek pontos skillisták. Koreai nyelvről meg sztem nem sokan tudnának fordítani. Várni kell az első rajongói honlapok megjelenésére, majd ők csinálnak egy érthető nyelvűt:)
A hivatalos fórum már lehet találni egy-két próbálkozást. -
Blint #20 Huh, nekem is sok kerdesem lenne, mert a hivatalos oldalon rengeteg alapveto dolgot nem irnak le :(
De talan a legfontosabb kerdese: Ez egy ingyenes jatek marad, vagy csak a beta idelyere ingyenes? -
Raulicio #19 Ha törlöd az összes Light karidat és úgy csinálsz újat, akkor felajánlja újra, hogy vállasz a fény és sötétsdég közül, szal ha akkor a sötét oldalt választod, akkor elérhető lesz számodra a másik két faj is.
Magyarul egyszerre vagy csak light vagy csak fury karaktereid lehetnek. -
ricsa008 #18 üdv
ez jobb mint a Cabal Online? -
Nikau #17 Írnék 1-2 kérdést, hátha valaki tud rájuk válaszolni ;)
- Blacksmithnél az a Link Rapier vagy mi az (most nem ugrik be pontosan neve) ahhoz mit kell használni a pl fegyverem erősítéséhez? (gondolom fegyverek, páncélok szintjét növeli)
- Bármi infót tudtok-e mondani alkemivel kapcsolatban? Egy csomo anyagot találtam pluszban ugye, csak nem tudok mit kezdeni velük...
- olyan link sem ártana, ahol fent vannak a kasztok skilljei. Ugyan nem skill tree,mert ahogy elnézem nem ilyen alapon működnek, de valami hasonló oldal..
- valaki aki szintén mage mint én, (vagy pagan, de ez most mindegy) ki merte már valaki próbálni a 3 elementál közül az egyikre való "szakosodást"? (Mage's path quest)
- a nevem mellett megjelent kék karikában sárga - jel. Az micsoda? :P:D
(tipp: lehet nagy baromság, de azt jelentené, hogy lvl 10+ vagyok??.. Bár ennek nemtom mi értelme lenne.. max pvp,hogy lássa a másik, milyen szint körül mozgok, vagy ilyesmi talán..)
Egyenlőre ennyi :) -
Nikau #16 Üdv!
Benne van mind a 12 választható faj a bétában is. Mivel a Light "utat" választottad, ezért látsz 2 fajt (ember és elf) 3-3 kaszttal.
Ha regisztráláskor a Dark vonalon mennél, ott szintén lenne 2 faj hozzá 3-3 kaszttal.
Tehát az így máris 6(light)+6(dark) =12 kaszt amit ígértek... -
Blint #15 En is kiprobaltam. Kezdetnek egy Elf magust inditottam, az valahogy minden RPG jatekban fekszik nekem:)
Viszont! A kari krealo kepernyon, miert csak 2 faj es 3 kaszt kozul lehet valasztani? A hivatalos oldalon 12 kasztot lattam. Talan mert meg beta allapotu a jatek? -
Raulicio #14 na mire jutottál?
Kasztot nem tudok ajánlani, mert csak kettőt próbáltam eddig (elf archer és nordein warrior) Utóbbival könnyű fejlődni főleg az elején. -
#13 tudtok ajánlani vmilyen kasztot mert 1 óra és játszok:D