92
Shaiya - MMORPG
-
egyedigyad #92 Ezt nem tudjátok hogy kell használni?
www.2shared.com/file/0TPuTuml/Shaiya_StatSkill_Calculator_20.html -
#91 sziasztok!vannak magyarok:D am az Alliance of Hungary a klán neve:D csatlakozzozon aki szeretne,csak magyaroknak:D -
klacsika #90 én is új vagyok, egyáltalán vannak-e még magyarok a játékban? Jah és magyar szervert, hogy kell beállítani? -
makaroni1 #89 Sziasztok!
Nagyon új vagyok Shaiya-ba még, magyar szerveren nem játszottam.
Aki tud magyart az lenne szives linkelni? köszi -
R3T3K #88 Sziasztok!
Régebben már sok időt eltöltöttem a játékkal. Most ismét feltettem, de valami nem oké. Már 1 napja ezt az üzenetet kapom, amikor a frissítéseket kéne leszedni: "Cannot connect to server 12031c37" Valami a szerverrel neincs rendben, vagy nálam van gond? Előre is köszi. -
#87 Shaiya.hu ennyi.. -
#86 Majd ink írjatok ide hogy csináljak-e :) -
#85 Aki szeretne Shaiya forumot normálisat... akkor majd alakítok ki egyet a forumunkon és szívesen várok oda minden egyes magyar gamert :) majd írok ha kész -
Atesz1245 #84 Én igen most kezdtem 1 napja gaemet SeeCooNHUN néven keressetek rám :D -
Nyuszika80 #83 Halihóóóóó!!!!!
Olvassa valaki mg ezt a fórumot????
Kérdéseim lennének..... -
vadocos #82 Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy új magyar shaiya szerver akkor látogasson fel ide.
www.shaiya.try.hu
Minden lényeges infot megtalálsz a szeróval kapcsolatosan.
További jó játékot :)
Üdv.: Vadóc -
kisburg #81 Hello !
szeretnék segitséget kérni !
nem küldik el nekem az aktiváló E-mailt....pedig már 2 ször regiztem :S
és az elején a GameGuardnak valami baja van :S ezáltal nem indul el a játék :S -
csybebibe #80 Szeretnék Mindenkit meg invelni guildunkba:)
Lailah szerverén a LIGHT oldalon megtalálsz ha bármi kérdésed lenne az alábbi neveken: healergirlHUN vagy Malacka_UM
Ha guildot szeretnél semmi mást nem kell csinálnod, mint ( kezdőknek szól--->elutazni KEOLOSSEU városába,ahol középtájt látni fogsz egy szökőkutat,ami mellett kedvenc haverunk xD, egy ősz öregember áll feje felett GUILD MASTER felirattal) megkeresed az ő hosszú-hosszú listáján SPANCSEREK guildot majd JOIN.
Ha esetleg máshova mennél, vagy elvagy guild nélkül is akkor sok sikert és jó szórakozást szeretnék kívánni:)
-
csybebibe #79 szia:)
Semmit nem kell tenned azzal a küldivel.
Első auction house visz map2re,második map3ra és a harmadik pedig Pandoba:)
De amint beérsz a megadott mapokra azonnal mutatja kis kék pöttybe hova kell vinned:) -
#78 Sziasztok Angoltuásom hiányába elakadtam 1 küldivel auction hous al nemigazán sikerül. Ha valaki tudna tanácsot adni az jólenne előre is köszi. -
Evetkemano #77 no valaki felbontás 1680X1050 van? -
Sparhawk #76 Wíí megint itt xD
Szval a priesttel kapcsolatban helyesen full WIS-nek kell lennie.. Bár lehet midnenféle karakterrel játszadozni.. ^^
Lehet az INT is..
De ahogy említettem, full WIS.. aza jó :P
lvl51-es Hm priestemmel csak tudom XD -
Evetkemano #75 valaki 1 kérdés:) nincs Shaiya-ban 1680X1050-es felbontás? köszi -
neverends #74 hali mindenkinek teos szerveren csinálnék egy klánt érdeklődéseteket erre a címre várom [email protected]:) a klán nevet közös egyeztetés alapján terjesztjük fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!4(lvl 30 pagan Arensi -
vadocos #73 Ha regiztél az aeriagames oldalán, akkor azzal a felhasználóval és jelszóval tudsz belépni a játékba is! :D -
Locy #72 srácok lenne egy kérdésem h lehet csatlakozni??
mert minden megvan fut a játék csak kér ID számot meg passwordod és azt nem tom h mit kell oda beírni előre is köszi a válaszokat -
vadocos #71 vagy /return
beírod normal chatbe -
vadocos #70 /town -
Roy4l #69 mitcsináljak ha beakadtam 1helyre és sehogynemtudok kijőnni?:S -
Roy4l #68 valaki tud olyan oldalt / urlt adni ahol a szörnyek vannak felsorolva mert nemnagyon tudom mert amikor régebben jácottam akkor még volt 1oldal és ott volt térkép vkinek az megvan?:S olyan térkép kéne ahol a Nordein nép kezdett -
vadocos #67 Kedves TArKy, a priestről nagyon sok infót találsz az AoH fórumán, vagy a most készülő oldalon, ami remélhetőleg a héten megnyílik a látogatók előtt is:)
Addig is a fórum: www.hungarianliga.atw.hu
vagy a még zárt oldal: www.shaiya.try.hu -
vadocos #66 Köszönjük Raulicio, az is nagyon jó guild volt és éppen ezért lett az új AoH. Ugye amikor az feloszlott megszületett az HL, aztán abból kiváltak és lett a BoH, majd közös erővel megszületett az új AoH. Jelenleg ez a legtöbb online játékossal rendelkező guild a shaiya light oldalán. Jah és persze a legtöbb high itt van.
De azért köszi, reméljük jó is marad. -
Sindare #65 Sziasztok !
Csinálunk egy fórumot , amiben helyet kapott egy Shaiya topic is , mivel láttuk h elég sok magyar van de kevés a fórum.A fórumon csinálhatok topicokat a klánoknak , a szervereknek , bármit!
www.thunders.forumx.hu -
Pityu321 #64 Ha valakit érdekel eladó az accountom Shaiyába van rajta egy csomó normál módos karakter a legnagyobb a Teos szerón egy 29lvl pagan full intes 2mill goldal egy csomó lapissal,1 holiday itemes sapesszal+1 Heroic itemes bottal. Továbbá az Etain szerón van 1 19-es fighter full str-es.
Ezeken kívűl több kisebb karakter. Ha valaki érdekel Elérhetőségem:[email protected]
-
Raulicio #63 Hehe. AZ Alliance Of Hungaryt még a a béta elején alapítottuk, de aztán meg is szűntettük. Örömmel látom, hogy újjáalakult:)
Ha megunom a Runes of Magic-et, lehet újra felteszem a Shaiyát:D -
Raulicio #62 Szia! Sajna töröltem az egészet. Elvileg a tárhelyen még lehet, hogy megvan, de jelenleg a tárhely jelszavát sem tudom.:( -
TArKy #61 Sziasztok ide is beírom elég régen játszottam már de még megvan a 14 es karakterem (LumiereHUN) kéne valaki akinek lenne ideje elmondani hogyan is kellene osztanom a dolgokat mit hogy használjak mert teljesen kiment minden a fejemből
Priest vagyok fehér oldalon :) -
Sparhawk #60 Halii!
Kicsit elölrébb olvastam a Guildokkal kapcsolatban.
Nem csak a darkosoknál van gulild, hanem nálunk ish /light/ :D
A neve Alliance of Hungary.
Ebben a Guildban mindig van fönn valaki :D
Legalábbis amikor én játszok, mindig van fönn valaki :)
Nah csak ennyit akartam ^^
Pápá[#crazya -
Dachyr #59 © Raulicio: szia! Megvannak meg az anyagaid vagy torolted oket? Szivesen tovabbuzemeltetnem, ha van ra lehetoseg. Szep volt az oldalad es szerintem kar lenne torolni.
-
Monoton #58 Hali, most kezdtem jatekot HUman Fighter -el.
Hogy erdemes a stat-ot rendezni? Vanb vmi jo taktika? :) -
#57 El kéne olvasni talán... :D
De segítek, kell legyen benne kis betű, nagy betű és szám is.
Pl: Mihalka1
Csak meg kell tanulni olvasni ;) -
mihalkagabika #56 nekem már a reginél probléma van nem tudom megadni a Pw-t nem értem ezt -
Raulicio #55 Na akkor tisztázzunk gyorsan egy-két dolgot!
-- Mint az gondolom feltűnt, az Első magyar Shaiya oldal nem űzemel már egy ideje és nem is fog. Elnézést mindenkitől, de erre nem nagyon volt időm, segítséget meg nem kaptam. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem is vagyok már aktív a játékban.
-- A napokban indult egy új magyar projekt: http://hu.shaiya.org/http://hu.shaiya.org/
Részben az én anyagaimra alapozba, részben új dolgokkal. Remélhetőleg itt egy kicsit aktívabb, összetartóbb közösség jön majd össze! Az oldal szerkesztőjnek nevében üzenem: Regeljetek, és használjátok okosan!:)
-- A szavazást illetően, csak annyit mondhatok, hogy minden tag egyszer szavazhatott, az ő jelentős többségük a Light oldalra szavazott. A legelső magyar guildet is ott alakítottuk, de az már megszűnt különböző okokból. Ugyan az utóbbi hetekben nem sokat játszottam, de biztos vagyok benne, hogy Light oldalon is vannak magyar guildek. Trade chat-ben, guild masternl próbálkozzatok!
-- Állítólag ezen a hten jön az EP 3 kiegészítő! -
William90 #54 Köszi majd akkor megkeresek vkit. -
#53 Ez ta szopatást..
Megcsináltam egy questet ( ládákat kellett tördelni ), kaptam érte egy igen fasza fegyót.Lehetett választani :
- egykezes kard
- tőr
- staff
A baj csak az, hogy ranger vagyok mégpedig karmos.A tőrt választottam de igazából a hajamra kenhetem.Ez azért jó nagy balfaszság a játékban.