Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2 helyen lehet configurálni a joy beállításokat:
Az elsõ az indító menû, indító tálca. A kis felugró ablak.
A 2. az options menû. Ha egyikben sem fogadja el akkor megint baj van.
Ha bekövetkezne googlizz rá úgy, hogy: "genius maxfire grandias street figher 4"
Ha nem talál semmit várj türelmesen hátha a következõ ember okosabb lesz. 😄
picsába, vissza azért nem vittem, de kurvára nem értem, hogy egy vadiúj márkás gamepaddal, aminek még külön telepítõszoftvere is volt, egy új játék miért nem tudtja rendesen lekezelni. billentyûvel faszság verekedõst jáccani....
Jah és kérlek legalább vesszõt rakjál, ha nagybetût, pontot nem tudsz, mert kész kalandtúra, mire kibogozom, hogy mit is akarsz.
Elõször oldd fel a már említett 7 karaktert és vidd véig az Arcade módot Akuma-val. Majd egy tetszõleges karakterrel tegyél eleget a következõknek:
1 körös meccsek esetén legyen 1 Perfect kör, 3 Super/Ultra Combo Finish, 5 First Attack, vagy több
3 körös meccsek esetén legyen 2 Perfect kör, 5 Super/Ultra Combo Finish, 10 First Attack, vagy több
5 körös meccsek esetén legyen 3 Perfect kör, 7 Super/Ultra Combo Finish, 15 First Attack, vagy több
7 körös meccsek esetén legyen 4 Perfect kör, 9 Super/Ultra Combo Finish, 20 First Attack, vagy több
Illetve nem használhatsz Continue-t. Amennyiben megvered Seth-et és eleget teszel a kitételeknek, akkor Seth után jön egy bónusz pálya ahol Gouken ellen kell megküzdened. Gyõzelem esetén elérhetõvé fog válni számodra.
charge szöveg = tartsd lenyomva a szöveg bal oldalán lévõ irányt, majd úgy 2 másodperc után nyomd le a másik írányt és a meghatározott ütést vagy rúgást.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
mar megint gamepad ugyben irtam. Az elozot nem tudom megvenni, valamilyen hiba folytan nem jo arat irtak melle, sajnos, meg a rendelessel is gondok voltak :-(
Ezt
Games For Windows Live ID: Rashool
http://ve3d.ign.com/articles/news/51385/BlazBlue-Calamity-Trigger-Coming-To-PC
http://news.bigdownload.com/tag/tradewest
Nekem tetszik.
Amúgy sok magyar játékos van?
Mert egyiknél ki van írva, hogy "internet szükséges"... Amúgy köszi a választ! 😉
http://cdgalaxis.hu/PC/16961/street-fighter-4.html
http://cdgalaxis.hu/PC/17018/street-fighter-4.html
Egyébként a SF több verzióján kívül még csomó más klasszikus arcade játék is van, mint a Samurai Showdown 2, Metal Slug X, Windjammers, Final Fight meg még vagy 6-8 egyéb 2D-s verekedõs.
Úgyhogy nem csak az új karik miatt más. 😄
A Street Fighter III: 3rd strike-ot tesztelgettem és jó kis alternatíva/kikapcsolódás az SF4 mellett. Kicsit hasonló is hozzá, mert van benne Super kombó, EX mozdulatok, dash stb...ugyanakkor meg teljesen más mert csomó új karaktert hozott a régi SF-ekhez képest.
ha így sem megy a banner az amin eajta van a két karakter,Ken és Ryu+oda van írva h street fighter.VAgyis ami a lap legtetején van és alá van írva h FAQ.Remélem így érthetõ.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ezt talatam
Nem tudom, hogy jo-e SF4-hez. Szerintem jo kell, hogy legyen:-), es az ara is baratsagos
Zangief ultrája az ütés imputtal együtt 16 gombot tartalmaz. Én személy szerint mindig is 18at nyomtam le.
Viszont szerintem roszul gondolkodsz, az aktuális imput nem 18 gomb lenyomása.
Hanem:
Kétszer pörgesd meg a stick kart+3 ütés. 😄
Mondjuk neki vannak a leghoszabb imputjai, de joyon nem vészesek. + Az aktuális 360° nem 360° csak 270. Nem kell lezárni a kört:
360:
Controller:
B,D,F,U (Kontrolleren nem tekered teljesen körbe hanem a felnél nyomod meg) vagy F,D,B,U
Billen:
B,F,D,U
720:
Controller:
B,D,F,U,B,D,F vagy F,D,B,U,F,D,B
Billen:
B,F,D,U,B,F,D.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Haveromnak rendszeresen befagy a játék Arcade módban, az mitõl lehet?
Ha jól emllékszem meg kell nyomni a jobb Ctrl gombot és akkor bevisz egy ilyen menübe, ahol OFF-ra kell állítani az Arcade Request-et.
http://sf4mods.pbworks.com/
Ezt az attalakitot, pontosan, hogy is nevezik?? mar valahol lattam, de nem jut eszembe. Ha valaki belinkelne, azt megkoszonnem!
Egyenlore mindent sztornozok, sot meg azon is gondolkodom, hogy letorlom a francba a jatekot. Az SF fight pad, pedig valami 10 ezer, ennyit nem adok erte. A lenti cucc, ha mukodne valamifele attalakitoval, akkor eselyes lenne(3 ezer korul van + az adapter, meg igy is olcsobb lenne. Nem akarok belefeccolni 10 ezreket egy jatekba, ennyit nem er az egesz. Amugy is mostanaba nem surun jatszok, ha meg fent vagyok, akkor is szarra vernek. Serintem, most pihentetem egy kicsit ezt az egeszet :-)