Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dizson
A Super Street Fighter 4-hoz kell az alap SF4 vagy magában is menni fog?

Hát én nem értem ezt a sok problémát a gamepadokkal.Nekem kettõ db ezer forintos 10 gombos logitec van.És gyönyörûen lehet vele játszani párosban is.Semmit sem kell beállítani.Csak bedugom és már mehet is.Lehet,hogy nem fontos de még a játék elindítása elõtt be kell dugni mert ha közben teszed akkor nem fogadja el.
nekem x360 controllerem van... tökéletesen megy vele

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Erre nem tudok mit válaszolni. Eddig kb 5 joy-al próbáltuk ki és rengeteg stickel. Mindegyiknél érzékelt mindent. Nézd meg hogy más programok kompatibilisek e vele. Mert ha nem az azt jelenti, hogy bizony a hiba az ön készülékében van 😛. Ha ez sem mûûködik akkor:
2 helyen lehet configurálni a joy beállításokat:
Az elsõ az indító menû, indító tálca. A kis felugró ablak.
A 2. az options menû. Ha egyikben sem fogadja el akkor megint baj van.
Ha bekövetkezne googlizz rá úgy, hogy: "genius maxfire grandias street figher 4"
Ha nem talál semmit várj türelmesen hátha a következõ ember okosabb lesz. 😄

vki mondja már meg hogy pc-n megy e vmilyen gamepaddal normálisan. van egy microsoft sidewinderem, nagyon szuper strapabíró, de már 7. éves, még nincsenek rajta iránygombák. 10 gombos, de itt nem tudtam csak a 2*3-at konfigolni. na gondoltam sebaj, veszek egy újat, azzal tuti jó lesz. vettem egy genius maxfire grandiast, sztem ez is szuper, 7000ért. xboxos kiosztás, de ua mint a playstationokon is. erre ennek meg már nem 6, hanem csak a 4 gombját fogadja el, a középsõ "feliratos" gombokat nem is látja, a mutatóujj 2*2-jét is bénán....

picsába, vissza azért nem vittem, de kurvára nem értem, hogy egy vadiúj márkás gamepaddal, aminek még külön telepítõszoftvere is volt, egy új játék miért nem tudtja rendesen lekezelni. billentyûvel faszság verekedõst jáccani....

Csinálj egy körös arcade meccseket. Legyen egy perfect köröd a meccsek alatt, 5 meccsben mérd te az elsõ csapást (first hit, te ütsz elõször) és 3 meccset fejezz be ultra vagy super combo-val. Tök mindegy melyik... lehet három super, három ultra, 2 ultra 1 super...

Jah és kérlek legalább vesszõt rakjál, ha nagybetût, pontot nem tudsz, mert kész kalandtúra, mire kibogozom, hogy mit is akarsz.
most super vagy ultra combo és mi az a first attack mert csináltam ugyis hogy 3 körösnél 5 super combot és ugyis hogy 5ultracombot sehogy sem volt jó
Gouken
Elõször oldd fel a már említett 7 karaktert és vidd véig az Arcade módot Akuma-val. Majd egy tetszõleges karakterrel tegyél eleget a következõknek:
1 körös meccsek esetén legyen 1 Perfect kör, 3 Super/Ultra Combo Finish, 5 First Attack, vagy több
3 körös meccsek esetén legyen 2 Perfect kör, 5 Super/Ultra Combo Finish, 10 First Attack, vagy több
5 körös meccsek esetén legyen 3 Perfect kör, 7 Super/Ultra Combo Finish, 15 First Attack, vagy több
7 körös meccsek esetén legyen 4 Perfect kör, 9 Super/Ultra Combo Finish, 20 First Attack, vagy több
Illetve nem használhatsz Continue-t. Amennyiben megvered Seth-et és eleget teszel a kitételeknek, akkor Seth után jön egy bónusz pálya ahol Gouken ellen kell megküzdened. Gyõzelem esetén elérhetõvé fog válni számodra.
hello hogyan kellkivenni goukent már mindehogy probáltam de sehogy sem sikerült valaki segítsen
Z alakú nyíl = elõre, le, elõre
charge szöveg = tartsd lenyomva a szöveg bal oldalán lévõ irányt, majd úgy 2 másodperc után nyomd le a másik írányt és a meghatározott ütést vagy rúgást.
berlinboy6329
Azokra az idióta jelekre a kombó listában van vmi leirás?mert egy csomó kombó nem megy billel....Mi az amikor balra-jobbra van nyil és közé irva vmi?Mi az a Z alakú nyil?Fel-le közé irva vmi stb....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hello hogyan lehet beállitani a játékot hogy 2-gamepad menjen mert nekem sehogy sem sikerült valaki irja meg legyenszives köszi
norbi2fraktal
tölthetõ Link

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Sziasztok,
mar megint gamepad ugyben irtam. Az elozot nem tudom megvenni, valamilyen hiba folytan nem jo arat irtak melle, sajnos, meg a rendelessel is gondok voltak :-(
Ezt viszont szinte ingye adjak. Tobb mint valoszinu, hogy veszek egyett. Ha valaki hasznal ilyet, nagyon megkoszonnem, ha irna rola valamit.

Kizsde
Jaja, anno én is kipróbáltam a GGXX-et, jó is volt, csak egy baj volt vele, hogy nem volt hivatalos online multiplayer mód (tudom, hogy meghekkelték és úgy lehetett, de az mégse az igazi). Single Player-ben meg hát ugye idõvel elveszti a varázsát...

Games For Windows Live ID: Rashool

Pont annyit mint az, hogy van guilty gear is pc-n. Ugyanis ugyanazok csinálják. 😄 Szóval az sf elõtto legutóbbi verekedõs játék pc-n a DOA online volt, meg 2004ben (Asszem) a guilty gear XX reloaded. Ami egy eszméletlen jó játék volt. Ez is baromi jó lesz a hagyományokon alapulva. (Ugyebár 90%ig ugyanúgy kell játszani mint a GGXX-et)

Kizsde
Nemtom kinek mennyire új a hír, de új bunyós játék érkezik PC-re, Games for Windows Live támogatással:

http://ve3d.ign.com/articles/news/51385/BlazBlue-Calamity-Trigger-Coming-To-PC

http://news.bigdownload.com/tag/tradewest

Nekem tetszik.

Akadunk 😄
Köszi! Már csak meg kéne rendelni 😛
Amúgy sok magyar játékos van?
Igen, ugyanaz, mindkettõvel játszhatsz. Kicsit trükkös, mert más országot kell megadni, de amúgy mûkszik.

A Games for Windows és a Games for Windows Live között tehát nincs különbség? Vagyis tudnék mindkettõ verzióval online-ban játszani?
Mert egyiknél ki van írva, hogy "internet szükséges"... Amúgy köszi a választ! 😉
A kézikönyv. 😄

Mindenki lessen ide.

Mi a különbség az alábbi két Sf4 között?
http://cdgalaxis.hu/PC/16961/street-fighter-4.html
http://cdgalaxis.hu/PC/17018/street-fighter-4.html
Mondjuk Cammynek nagyon nincs is overhead normálja 😄 Én viszont imádom 😄 Ryuval ilyen Chris Hu féle no riszpekt módon használom 😄
Hidd el. Nekem ezt nem kell magyarázni XD

Kizsde
Nem akartam ennyire belemenni, hogy miben különbözik, pl. azért se mert szerintem nem mindenki vágja mi az az overhead attack (sokáig én se tudtam), csak arra voltam kíváncsi, hogy valakit érdekel-e vagy játszik-e vele.
Egyébként a SF több verzióján kívül még csomó más klasszikus arcade játék is van, mint a Samurai Showdown 2, Metal Slug X, Windjammers, Final Fight meg még vagy 6-8 egyéb 2D-s verekedõs.

Teljesen más a 3rd strike. Mert: Nem büntetjük a játékost ha bénázik(Ultra kombó), nem Turtle fighter, + van benne parry (nyomj elõrét amikor bemegy egy ütés vagy let amikor bemegy egy alsó ütés, aztán azonnal büntethetõ lesz a következõ mozdulat), air parry, van ultimate overhead attack (MK+MP), és a taunt erõsíti a karaktereket (max 3x.)
Úgyhogy nem csak az új karik miatt más. 😄

Kizsde
Kicsit off-topic, de próbálta valaki innen a GGPO-t? Napokban próbálgattam és eléggé jó a netkódja, szinte lagmentes meccseket lehet játszani és jó móka.
A Street Fighter III: 3rd strike-ot tesztelgettem és jó kis alternatíva/kikapcsolódás az SF4 mellett. Kicsit hasonló is hozzá, mert van benne Super kombó, EX mozdulatok, dash stb...ugyanakkor meg teljesen más mert csomó új karaktert hozott a régi SF-ekhez képest.

The Protector
A banner alatt.
ha így sem megy a banner az amin eajta van a két karakter,Ken és Ryu+oda van írva h street fighter.VAgyis ami a lap legtetején van és alá van írva h FAQ.Remélem így érthetõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

valaki el tudná küldeni a metésben az összes karaktert a fiamnak kelleme köszi
de az F.A.Q menüpont... hol van nem tudom
Ha usb-s, akkor tuti jó.
Sziasztok,
Ezt talatam
Nem tudom, hogy jo-e SF4-hez. Szerintem jo kell, hogy legyen:-), es az ara is baratsagos

Akuma ezt 4 gombbal is tudja... 😄 De ha így nézzük... Gief hárommal. X)
F.A.Q menüpont...
hello tudna valaki segíteni hogyan kell az összes charaktert elõhozni elöre is köszi
Szerintem nem így érti. XD
Zangief ultrája az ütés imputtal együtt 16 gombot tartalmaz. Én személy szerint mindig is 18at nyomtam le.
Viszont szerintem roszul gondolkodsz, az aktuális imput nem 18 gomb lenyomása.
Hanem:
Kétszer pörgesd meg a stick kart+3 ütés. 😄
Mondjuk neki vannak a leghoszabb imputjai, de joyon nem vészesek. + Az aktuális 360° nem 360° csak 270. Nem kell lezárni a kört:

360:
Controller:
B,D,F,U (Kontrolleren nem tekered teljesen körbe hanem a felnél nyomod meg) vagy F,D,B,U

Billen:
B,F,D,U

720:
Controller:
B,D,F,U,B,D,F vagy F,D,B,U,F,D,B

Billen:
B,F,D,U,B,F,D.

norbi2fraktal
én egy hosszú combo-hoz, 5 gombot használok,ami fél életnél többet visz le,és nem nehéz ....ha nem tetszik ne játsz vele.... játsz tekken 3-am psx emuval<#bee1>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Köszi, ezekben a pillanatokban nyitom meg a linket. Közben a nap folyamán kerestem kombó leírásokat és meglepõdve látom, hogy mekkora kombinációsorozatok vannak.ITT 15 gombot kellene lenyomni egy szuperkombóhoz? Nekem bevallom ez nem szimpatikus.
The Protector
Gamepaddal lehet.De a banner alatt ott a FAQ és azon belül megnézheted h kell a device-t beállítani.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hello, akár kontrollerrel vagy anélkül egy gépen lehet ketten játszani a játékkal?
The Protector
ennél azért egy pöttyet több infó kell h segíthessünk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hali!
Haveromnak rendszeresen befagy a játék Arcade módban, az mitõl lehet?
Vagy ki és be jelentkezel...
Jaka923
Igazad van, köszi szépen!

Kizsde
Attól, hogy be van kapcsolva egy opció, amivel engedélyezed, hogy "kihívjanak" online meccsre. Asszem ez alapból van így beállítva és neked kell kikapcsolni.
Ha jól emllékszem meg kell nyomni a jobb Ctrl gombot és akkor bevisz egy ilyen menübe, ahol OFF-ra kell állítani az Arcade Request-et.

Jaka923
Megszereztem a játékot, de az a bajom vele, hogy játszok sima arcade módot, erre gyakran bedob egy multis meccsbe, csak úgy magától. Ez mitõl van?

Kizsde
Nemtom láttátok-e már ezt az oldalt, de én most akadtam rá és eléggé jó cuccok vannak rajta (több száz új kinézet a karaktereknek, hangok, pályák, effektek stb...):

http://sf4mods.pbworks.com/

Mad elfelejtettem,
Ezt az attalakitot, pontosan, hogy is nevezik?? mar valahol lattam, de nem jut eszembe. Ha valaki belinkelne, azt megkoszonnem!

Dontottem,
Egyenlore mindent sztornozok, sot meg azon is gondolkodom, hogy letorlom a francba a jatekot. Az SF fight pad, pedig valami 10 ezer, ennyit nem adok erte. A lenti cucc, ha mukodne valamifele attalakitoval, akkor eselyes lenne(3 ezer korul van + az adapter, meg igy is olcsobb lenne. Nem akarok belefeccolni 10 ezreket egy jatekba, ennyit nem er az egesz. Amugy is mostanaba nem surun jatszok, ha meg fent vagyok, akkor is szarra vernek. Serintem, most pihentetem egy kicsit ezt az egeszet :-)