2971

| F.A.Q|
  • norbi2fraktal
    megyek veled
  • Killstone
    én szeretnék jönni:Dde csak Joy-on megy igazán:D
  • steweee
    :)

játszunk

igen, már be volt dugva a gép indítása előtt is, megnéztem a verzélőpult játékvezérlők menüjében is hogy működik e megfelelően

bekonfiguráltam a a játékon belül, próbálgatásos módszerrel a 2x3 + 2*1 + 1+1 gombok közül amelyiket felismeri azt beállítottam különféle mozgásra

nos, az indításnál lévő felugrós ablaknál nem próbáltam :(:( megnézem, de sajnos látatlanban is az az érzésem hogy nem fog működni, m ert korábban mikor megjelent már próbáltam, csak azt hittem hogy már régi a gamepadom, microsoft sidewinder nem iránygombás, így vettem most nemrég egy újat, de azzal se jó, pedig konzolos
  • Syliander
    Steweee játszunk egy kis IT-t. :D
    Azelőtt dugtad be hogy elindítottad?
    Próbáltad configurálni a felugrós ablaknál?
    Próbáltad a beállításoknál a játékon belül?
  • Syliander
    Elnézést a dupla posztért. Ha valaki lusta bemásolni annak url formában is berakom.
    A verseny linkje.
    A stickek és a padok, és a másik stick.
  • Syliander
    http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=21475&blog_post

Bárki aki tud padon játszani, vagy sticken szóljon. Mindkettőt biztosítjuk. Gyertek sokan mert kellenek még emberek. Ha nem akartok regisztrálni az oldalon, akkor írjátok ide hogy jöttök, meg azt hogy milyen néven én meg átadom nekik.

http://www.gamemanx.com/wp-content/uploads/2008/11/street-fighter4-joysticks-pads.jpg
    http://www.ps3blog.net/wp-content/uploads/tekken6_arcade_stick_ps3.jpg

Ilyeneket kaptok majd kézbe, ha sticken vagy padon akarjátok tolni. Ha Xbox360 Joy-on az is megoldható.
  • steweee
    arra tud vki megoldást hogyha a két gamepadom (1-ik vadi új márkás) egyikével sem tudja lekezelni az összes billentyűt, akkor van e valami program amivel látni fogja az összes billt ? mert más játékoknál tökéletesen működik mind a kettő, de ennél az istennek se. pedig az újat ezért vettem, és nem volt pofám visszavinni azzal hogy nem javult meg vele a street fighter 4 :)
  • The Protector
    szeretnéd.
  • xMokix
    Az enyém...
  • The Protector
    egy próbát megér.
    jah ez meg nem veszekedős meg kinek az apja erősebb topik.
  • Killstone
    lehet egy friss xp kéne.. csak az új ati drivert tettem fel tegnap
  • xMokix
    Lol, meg kellett néznem a topic címét, hogy nem-e íródott-e át valami a history-mban X)

Szal ha magasabb felbontásban nincs 60 fps, akkor ne rakja magasabb felbontásra :D V Synch-et kapcsold ki azért. Nem raktál fel manapság valami új drivert, vagy valamit? Vagy rakj fel XPét X)
  • Killstone
    25-30 fps el megy ultimate textura módal.. ha nem hiszed sajnálomXD
  • Killstone
    hát öcskös ennél nálam sokkal szebben megy a gtaXD te valamit nem jól csinálhattál:S
  • norbi2fraktal
    ehh, lehet igazad van, de 20 fps alá nem esik, lehet túlzott kicsit, de láttam nála és eléggé folyamatosan megy, és még feltette az Ultimate Textura 2.0-át
  • Kongy
    hát épp ez az :D EMBER, ÉLJ A VALÓSÁGBAN!!!! Vagy haverod hazudik, vagy te vagy hülye xD

Csatolom a konfigot, ami a leírásban van:

My specs :
    Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
    Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPUs)
    Memory: 2046MB RAM
    Video Card: NVIDIA GeForce 9400 GT 512
    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234)

FPS without fraps :- 10-15
    FPS using fraps :- 8-10

Na ÍGY futhat kb haverod gépén. Ennyi.

• The Protector
    Tudtam h valaki ugrik a GTA4-re.
    Nekem medium-High beállításokon 27-50fps el megy a GTA4.1024x768 ban(tudom h a felbontás miatt)
    Amd x2 5200+ 2.Ghz,2gb ram,Nvidia geeforce 9800GT OC2 és a gyárilag húzott kártya is húzva van.
  • Kongy
    ja és mégvmi. a Vsync nálam is belassitja gamet, lehet h ha kikapcsolod több fps-ed lesz.
  • Kongy
    még mediumon sem megy el ilyen gépen a gta 4, és lowon is csak 10-20 fps max. :D
  • Kongy
    na, ez a kurvanagy hazugság. egy HD 4550-es VGA-val meg egy PENTIUM (!!) procival nem megy ilyen jól a GTA IV. Az én 4 magos procimmal meg a HD 5770-emmel sikerül ezt a teljesítményt elérni. Szóval a SF4 is azért lassul mert régi a harvder. pont.
  • norbi2fraktal
    jah és a GTA IV megy nála faszán 30-40 fps-el, 1280x1024, medium és high beállításokkal
  • norbi2fraktal
    Egy kis help kellene haveromnak, érdekes de lassúl a játék,pedig a gép jó, frissek a driverek, max grafikán van 1024x768-on 60fps-el megy, de feljebb teszi a felbontást akkor lassúl, fix-ed is, ha vsync be van nyomva akkor 30fps-t ad...próbáltunk már mindent.....

Gépe: Intel Pentium 3.06 Ghz Hyper Threading
    2Giga ram, Ati HD 4550 1giga
  • Decooy
    ugorj be és nézd meg!
  • DarkSl4yer
    Kiváncsi lennék ,hogy ez mivel jobb mint a sima SF4 TE stick...
    Nekem az van.
    Lehet venni kéne még egyet?
  • Decooy
    150 euro kint...
  • norbi2fraktal
    nem drága
  • Decooy
    Super Street Fighter 4 FightStick Tournament Edition
  • Decooy
    linkelés még mindig nem jó sajnos, bocsi. főoldalon megtaláljátok...köszi.
  • Decooy
    Uraim! érkezett egy igazi exkluziv fightstick, ha vkit érdekel :)
    Super Street Fighter 4 FightStick Tournament Edition
  • csoli31
    Nekem se tetszik igazán, viszont van egy ami igen. Legalábbis szerintem egész jó lett.
    Street Fighter: Beginnings End
  • norbi2fraktal
    nekem tetszik, cool lett!
  • CalebJoe
    úristen de rossz nagyon nyomi a két csávó
  • Kizsde
    Street Fighter: Legacy
  • Sephi
    Koszi, kozben kiderult, hogy rossz gombot nyomott :)
  • xMokix
    Looool, azt írja, hogy Ryu, erre Ken vigyorog rajta X'D
  • norbi2fraktal
    persze, gondolom az ultrát akarod, de minden spec támadásában szerepel a charge, vagyis , <-- (charge)--> <-- --> K ez a super combo, tehát benn tartod hátra felé 2mp-ig és előre hátra előra majd rúgás.....
  • Sephi
    Valaki elmagyarazna nekem plz ezt hogy sikerul elohozni?

Bison Combo

Ez lenne a: |\- |\- + L3 ????
  • Dwnfall
    Igen , működik PCn is.fightpad
  • norbi2fraktal
    Szerintetek EZ Windows kompatibilis?
  • norbi2fraktal
    főmenüben nyomj egy CTRL-t és menj az arcade req setting-re, majd off-old, ez az hogy ha arcade-ban játszol akkor létre hoz egy lobby-t és csatlakozhatnak hozzád....