Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Én is beállok a vevõk sorába az tuti.Elegem van a szánalmas pc gamekbõl amik mostanában kijönnek.Pc párti vagyok de a jó bunyós game hiányzik.Hát akkor én is megveszem hátha csoda történik és lessz több is.Állítólag a Tekken következõ része lessz pc-n is.Na az is faja lenne.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
nekik asszem több vevöre lenne szükségük.
Bár szép dolog tõled

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Slig
Am én valszeg meg is veszem, nehogy azt mondják, "nem éri meg PC-re több bunyós játékot készíteni"

スラッグ

Slig
De messze van :S

スラッグ

DarkSector
box az tuti.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
Én ilyet olvastam nem egy oldalon, hogy Boxra február 17, pc-re meg június 2-án fog jönni, akkor úgy látszik boxra fogom megvenni.
DarkSector
jaja

Prince23
Jaja

The Protector
Tuti h lessz ez pc-re???

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Slig
Bakker te vagy az? Hát akkor lécci vegyé má fel M$N-re: [email protected], igaz nem vok fent túl sokat mostanság ^^

Thx a listát, így már világos ^^

スラッグ

KennyGTP
hops. A 2dik sorban Dan Hibiki helyett Dhalsim kellet volna. :)

http://avp2010.b13.hu/

KennyGTP
1: Crimson Viper, El Fuerte, Rufus, Seth, Abel, Balrog, Blanka,
2: Cammy, Dan Hibiki, Dan, Fei Long, Guile, E. Honda, Chun-Li,
3: Zangief, Ken Masters, Ryu, M. Bison,
4: Akuma, Vega, Sakura, Sagat, Gouken,
És aki nincs a képen: Rose, Gen

(üdvözlettel GhostTallPig <#zavart1>, és már kellene a game de nagyon <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Slig
Ügyeees ^^ Hú de sok új arc... Esetleg a neveket fel tudod sorolni?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

KennyGTP

Csináltam egy kis háttérképet amin 1 vagy 2 karakter kivételével az összes SF4 játékos szerepel :)

Slig
Jól néz ki... Biztosan sikeres lesz, hát már több mint egy évtizede nem jött normális bunyós játék PC-re

KennyGTP

Slig
Ezt még nem is láttam eddig :D De hatalmas, szakadtam most rajta

KennyGTP
A film is hatalmas!!! <#idiota>. Ez az egyik TOP Jackie Chan-os filmem :D!!

w77d
XD

Értelmes Street Fighter mozi egyetlen 1 volt és 1 is marad, EZ !!!
Sajnos csak a film egy rövid részét képezi,de hatalmas jelenet:DDDDD

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
llllllllllooooooolllllllll
ez kamiu nem is a HD!!!!!!!!!!!!

ez a régi verzió

DarkSector
igen jol tudod
konzolra nekem méár megvan 1 honapja
iszonyat

a legdurvább a IV rész lesz ami full HD és 3d-s lesz!!!!!!!

KennyGTP
Arra kíváncsi leszek, de most így a trailer alapján olyan háborús-kommandós-verekedõs filmnek néz ki. Kár hogy nem olyan lesz a történet mint a Street Fighter 2 anime movinak :D, de már egy jó pont hogy Vega az hasonlit is Vega-ra, meg Chun Li (talán).

Prince23
Ám febrúár végén startol az új SF film is, Chun Li legendájával:)

KennyGTP
Üdv Street Fighter Fan-ok :).
Közel több mint egy hónap van még a Street Fighter 4 konzolos megjelenéshez és (állítólag) nemsokkal után jön a Pc-s megjelenés amit már tûkön ülve várok :). Annyira SF lázban égek hogy elékeztem úrja MUGEN-ezni természetesen SF karakterek vannak elõnyben (M.Bison, Akuma) és utána a többi, de tegnap találtam meg ezt
Super Street Fighter II Turbo HD Remix (2008). Annyit tudok róla hogy az a régi játék új köntösben + (állítólag) lehet online-t is játszani egymással :). Jó szórakozást a játékhoz :)

DarkSector
játék kéne má :P
buék áll!!!

Prince23
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Faxa

Prince23
Meg kell kérni a moderátort. Modi topikjába. linket adzs a képrõl és a topik helyérõl.

Slig
Sztem tökéletes... Hogy tudom betenni?

Prince23
Na?

Prince23
Ha jó lesz bannernak, szóljatok egy bannermesternek, h egyéb javitást csináljon akár rajta, ha van rajta hiba vagy pixeledés stv:

kössz

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Prince23
2009. január végén

mikooooo jelenííííík meeeeg?:D

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Prince23
Slig
Egész jónak tûnik... Mondjuk nem 1 tekken, de legalább pécére van :D

DarkSector
Mostakkó HD vagy cam?
Nics vegyítés... ha super ultra HD-t veszel fel kamerával, akkor az kamerás minõség.<#ejnye1>

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince23
Slig
Na ez király akkor... Õõõ egy kis off... Gran Turismo? :F

DarkSector
Monnyuk úgy hogy ez egy viccnek bvettük amit mondtál.
Ilyen nincs!!!!!!!!

Davidus
arcade alapokon:P

V9ykn8_TZL0

Miafffene? konzolalapokon nyugvó játékért imádkozik a nép?:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Davidus
interjú HD
multiban szét fogok kenni pár arcot:D

V9ykn8_TZL0

grebber
DarkSector
Jah rendessek, de Devil bakker minek nem jön má!!!???<#vigyor3>