Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stevenson1988
lehet, csak ügyesen kell kreállni a LIVE acc-ot: videó

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

andrew1988
tolod hátra (2mpig) utána elõre és ütés gomb

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
amúgy ezzel a játékkal lehet játszani MO-on?
sok helyen irják h nem müködik itt a windows live rendszer

andrew1988
kuci06,irtam privátot, légyszi olvasd el..

senki nem tudja????????????
PLS!
mert amugy nekem úgy van rajzolva/írva hogy egy hátra+elõre jel (bele írva hogy charge) + egy ököl
ok,kösz megnézem,erre nem gondoltam:D

Annyit hozzáfûznék az irányítás témához,hogy én is kezdetektõl játszom iylen-olyan verekedõs játékkal,régi automatákon nõttem fel és mai napig elõveszem a nagyobb neveket emulátorral,illetve a tekken széria a kedvenzem ps-en,meg a soul calibur dreamcast-on,de billentyûvel a legkirályabb:)
Mivel billen egyszerre akár 7-8 gombon lehet az ujja az embernek mint egy polip:D,míg kontrolleren vagy joy-al ez kivitelezhetetlen,nem beszélve a joyon a kéz által megtett út alatti idõveszteségrõl.Egyetlen hátránya a hagyományos régi fajta csatlakozású billentyûzeteknél az ütközések,bizonyos sorokban nem vesz be több nyomva tartott gombot.
Na de ettõl eltekintve szerintem az a jó ebben hogy kifejezetten megírták pcre is,nem valami emulált vagy átportolt retek,hanem meg van írva rendesen,így az irányítása szerintem igen jó,jól vesz minden leütést.

M. bison-al a "Psycho Crusher"-t hogy lehet megcsinálni?PLS!
sQr
Esc-et nyomj a folytatáshoz ha kivertek.

Egy ostoba kérdést tennék föl:D
Nem találom azt a gombot ami konzolon vagy akármin a start megfelelõje,amivel folytatni tudnám ha elvertek,vagy elnyomni az introkat,stb.Bár átállítottam a kiosztást a megszokottra más hasonló játékból,lehet hogy valami elkúrhattam,de nem jöttem rá.
Megmondaná valaki melyik gomb az,vagy mi a funkciója neve hogy megtalálhassam a kiosztásban,köszi.

sQr
Na akkor én meg legjobban a Dreamcastes Dead or Alive 2-õt és Soul Caliburt élvezem most is. Akkor mi van? :'D

TitaniumRR
Ízlés dolga. Realisztikus közelharcban és grafikában Tekken 5. (Érdemes kipróbálni) Dinamikus erõs fantázia alapú közelharcban. Street fighter 4.

Közös bennük mindössze a csihi-puhi téma.

Captain Sonar 2024 Remake

norbi2fraktal
aki nem játszott régebben is Street Fighter.el annak nem nagy játék ez, és nem is tudja értékelni.....aki meg most játszik elõszõr és tetszik neki annak kitartást kívánok a combókban....nekem nagyon megy bill-el, mivel én azóta Street-ezek amíóta, van,.........

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

milliószor könnyebb a tekkennel kombózni, arról nem is beszélve, hogy sokkal több is van benne

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DarkSector
IRÁNYITÁS RÉGEBBEN IS IEN VOLT.
TEKKEN SEM JOBB..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Én vagyok a béna, hogy nekem abszolút nem tetszik a játék? Irányításilag szerintem halál béna a játék... kombók nem nagyon jönnek össze, szerintem marad a tekken.

ChuckyHUN
Fent a gém, reggelig játszok :D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hmm lenne egy kérdésem. Ha én nem úgy jártam el, mint a videón van az baj? Konkrétan mikor bejött az oldal, én arra a kis ablakra mentem, ahol azok a figurák vannak, a "Need account" feliratnál, és én nem hotmail-es hanem egy sima gmail-es címemre regisztráltam. Megy az SF4, csak fura, hogy nekem nem volt az elején ilyen, hogy a srác szavaival éljek szertifikáció. Az baj?
????
mit jelent bizonxos kombokba a piros pötybe lévõ N betû
watto
LOL, ezt bepróbálom én is xDD

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

norbi56
aztakurva XD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

mama 2
Tényleg? Hol? Magyarországon? Lehet is rendelni már valahol? Linket:D

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

balee4
Bazz ez kész. Nem bírom abbahagyni a röhögést. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

köszi;)
The Protector
Én nekem furcsamód gamepaddal nem ment jól a kombózás meg stb.Nekem billel egyszerûbb.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

stevenson1988

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

hogyan lehet megszerezni a hiányzó karaktereket?
L4CYk4
De sztem billentyûzettel játszhatatlan!!! A sebesség amivel a billetyûket kell nyomkodni a kombókhoz szinte kivitelezhetetlen!

L4CYk4
De hiszen már kijött pc-re!

stevenson1988

mama 2
Amúgy tényleg: Nem tudjátok hogy mikor jelenik meg pc-re? Mert ahogy már írtam azt olvastam holnap, de ez biztos?

stevenson1988
ja, kíváncsiságból :)
és szerintem ja, csak látják ha két ember egy kulccsal próbálkozik

Lool, akkor meg minek kell tûlük kulcs? Kíváncsiságból?XD
Amúgy ezek a kódok úgy vannak megoldva, hogy ha 2 személy loginol egyszerre, akkor ban? Mert gondolom valahogy észlelnék, ha 2-en v többen használnának egy key-t.

Tudjuk, már láttuk:D
akkor azt mondom drágaXD
Majd ha bemegyek Egerbe, megveszem, csak remélem van a Tesco-ban is:D

stevenson1988
nekem még biztos szemeznek a photoshoppolt tákolmányommal, mivel azóta is várom a levelüket
de nem baj, elvagyok a gears of war key-emmel :)

tototto
menjetek már akinek nincs eredeti liveos játéka legalább vegye meg ezt, nehogy valaki azt mondja drága:
link
aki meg ennyi pénzt is sajnál az meg szar ember :D

Jut eszembe, próbálta már valaki azóta, és küldtek neki kódot Segáék?

Vagy megpróbálod a lent említett módot: lásd #566 komment.

L4CYk4
Hali!

Légyszi segítsetek!!!!! A kérdés az h h lehet kombózni mert már szétvet az ideg de nem jövök rá.

stevenson1988
H min Heavy (Erõs), és M mint Medium (Közepes), illetve L mint Light (Gyenge)
az ultra kombóknál meg ugye 3 láb vagy kéz van, az azt jelenti hogy ott egyszerre kell nyomni mind a három rúgást vagy ütést

Egy kis help kéne: © newc22
Ryunál az unique attacknál mit jelent a H & az M betû valamint super combot tudok vele csinálni de az ultra combo sehogy sem sikerül! :( Valaki help!
mama 2
Hát akkor marad az eredeti vétel:).

stevenson1988
egy Games for Windows LIVE cd kulcs kell az online játékhoz mindenképp, én pl a Gears of War-om kulcsát ütöttem be

Rage47
ja én igy értettem. tehát Club-os key-el megy-e a DoW2, vagy bármi más... :)
CalebJoe
Nálam nem megy mivel kér egy cdkey-t.
mama 2
Na, megcsináltam. Õõõ.. így a nem eredetivel is menne az online móka?

mama 2
Kösz, örök hála!