Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stevenson1988
meccs közben ESC és command list
ahol 3 ütés vagy rúgás van írva egyszerre az azt jelenti hogy azt a hármat egyszerre kell megnyomni, az L a kicsit, az M a közepes, a H pedig a nagyot jelenti

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

andrew1988
hehe majdnem ugyanaz a gépünk :D

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

kalama
Hali! segítsetek már plz, hogy tudom megcsinálni a menet végén az ultra combot? Meg tudok ütni rugni, de semmi extra, azokat h kell?

stevenson1988
támogatni is kell a készítõket :D , meg évente ha veszek egy játékot... meg ez meg is fogott, szal szerintem ez lesz az idei nyertes nálam amit meg is vásárolok

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

stevenson1988
most így ezt meg nem mondom, ha van olyan menüpont neked HOME gomb megnyomására, hogy join live, akkor megmarad, de ha a játékon belül új profilt kell létrehoznod a LIVE-hez akkor bukik minden mentésed (ez szigorúan magánvéleményem, valakinek ezt elõbb ki is kell próbálnia)

andrew1988
csak azért h meglegyen a lemez?

én 2-3 játék megvételét tervezem...

Stargate World, DBZ Online, SF4 :D

stevenson1988
ez jó hír, szerintem attól függetlenül, hogy megy nekem a netes játék része valószínûleg meg fogom venni, de majd csak október környékén ösztöndíjból, addigra meg az ára is emészthetõbb lesz :)

andrew1988
na de végülis goukent nehezebb megszerezni mint sethet...

ha feloldok minden karit, és beszerzek egy live keyt, és beállítom, akkor megmarad a mentésem?

stevenson1988
nem gouken az utolsó, seth-et is lehet unlockolni, csak ahoz minden karakterrel végig kell elõbb vinni :)
amúgy már nekem is csak ez a kettõ hiányzik :)

andrew1988
Shinkuu Hadokent neki!!!!! <#mf2>

TaRka0107
Ez szerintem nem ide tartozik!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

nézzétek léci sztem jó oldal

tototto
megjelent Magyarországon is a játék:
link

andrew1988
gyakorolni kell. nekem már csak gouken hiányzik :S
sethtõl mindig kikapok a végén, pedig nyerõhelyzetben vagyok...

mama 2
Ez egy kibaszott nagy csaló játék. Elején még nem, csak mikor már a 4. emberkével harcolok. Egyfolytában counter támadásokat visz be, meg sem hagy mozdulni:S.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

andrew1988
:D

épp videót alkotok a gamerõl :D

A M.Bison-nál az M.bison warp-ot mennyire kell gyorsancsinálni?mert hiába nyomom a "jobbra/balra, le, le átló-t, 3x ûtés-t :( nem csinál semmit
TaRka0107
Én meg Arcade mode-ban easy-n nem tudom elverni Blankát! LoL Igaz már Sagatig eljutottam tegnap este! De pl blanka amikor ráugranék mindig ráz! Ugyanazt csinálják örökéé! Kicsit idegesítõ!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

quad
goukenhez nem eleg csak vegigvinni akumaval kell asszem 1 perfekt 1 super combo meg ilyesmik

akumat is csak ugy lehetett elohozni ha nem buktal rundot és csinaltal 1 perfektet ( 1 rundos szeriaban ) =)

Shep
Hát én azt hiszem feladtam ezt a játékot. Mondom jó akkor challenge mód aztán lássuk mire jutunk, hát semmire ezt írja -> Jump Heavy Kick Hát nekem marhára nem csinál semmit, mondjuk azt sem tudom mi lenne a helyes végeredmény. Jobb volt a sima SF2 nem volt hülyére bonyolítva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi a játék mostmár emberi sebességû, már csak a hang maradt 3x gyorsabb, próbáltam a DxDiagban is átállítani a hang gyorsítást de sajna az se segített rajta
Köszi a linket, kár h 1 hirdetés eltakarja az elsõ 5-6 karakter linkjét. :S

V-Sync Display: ON
Frame Rate: Variable
Szerintem ez segiteni fog, legalabbis nekem igy van beallitva.

hoy ehh

senki se tudja???:(
mama 2
Nekem ez akkor van ha lowra veszem a karakterek kinézetét, meg a backroundot vagy mi az.
Andrew: Így normális sebessége van a játéknak, viszont ugye nincs táj a verekedés közben, hanem nagy feketeségXD.

andrew1988
http://yfrog.com/3sstreetfighteriv20090703ljx

M. Bison- al a "Somersault Skull Diver"-t hogy kell megcsinálni???????Elõre is köszi
õõ..arra nem tud valaki valamit hogy turboval megy a játék? minden maxon van pedig 7 éves a gépem és 60 fps körül megy a játék, és egyszerûen turbó az egész a hang olyan mintha vagy 3x-os sebességen futna és a játék is elég gyorsnak tünik nekem, bár nemtudom milyen a normális sebessége de annyira gyors az egész hogy reagálni se tudok sokszor rá
mama 2
Kösz!

Az összes karakter combojaitt megtalálható.
andrew1988
hát nekem pl max, de csinálok egy képet abszolut minimumról... pár percc és töltöm fel

mama 2
Valaki töltene fel egy képet a játék beállításairól? Mert a lassúság még mindig van. Ha mindent low-ra állítok, akkor túl gyors:S. Nektek hogy van beállítva? Egy képet kérnék ha lehetne, köszi:).

stevenson1988
nem, akár Easiest fokozaton is unlockolhatod a karikat, és azok akár a Hardest fokozaton is játszhatók leszenk

Ez így van. Sokkal jobban megy nekem a játék bill-el, mint a Logitech gamepaddal. A 2D-ben való mozgás is kedvezõ a bill-nek.

norbi2fraktal
ezt pontosan nem tudom megmondani, mer én normálon hagytam

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

The Protector
köszi.A nehézségi szint számít?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

norbi2fraktal
játék közben ESC----Command List

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
Unlockable Characters
Sakura: Beat the game, on Arcade Mode, with Ryu.
Dan: Beat the game, on Arcade Mode, with Sakura.
Fei Long: Beat the game, on Arcade Mode, with Abel.
Cammy: Beat the game, on Arcade Mode, with C. Viper.
Rose: Beat the game, on Arcade Mode, with M. Bison.
Gen: Beat the game, on Arcade Mode, with Chun-Li.
Seth: Beat the game, on Arcade Mode, with all non-unlockable characters.
Akuma: Beat the game, on Arcade Mode, with all unlockable characters.
Gouken: Beat the game, on Arcade Mode, with Akuma.

The Protector
CSak egy kérdés.Hogyan lehet embereket behozni?Hogy játszhatssak a feloldatlan karakterekkel.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Van valahol lista hogy melyik karakterrel milyen gombkombinációkkal lehet kombokat bevinni?
Mert alapból hiába nyomkodom szarrá a gampadot csak üt meg rúg ugrál de kombo hírbõl sem volt és lever még az utolsó csöves is:(

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
szed ki az árnyékokat, majd tedd az fps limitet variable-ra,

ha combozni akartok, pl M.Bison-al, akkor nem csak hátra kell tartani hanem le felé is PL egy kombó:: Levegõben rugás, guggolva ütés,lábazás,szuper combo, akkor::: Ugrás közben tartsd nyomva LE,HÁTRA,közben megrúgod, guggolva megütöd, kiengeded, majd gyorsan elõre rúgás, és ha elég gyors vagy akkor egy rúgásból lehet rá nyomni még a supert!! miután rá lábazott gyorsan elõre hátra és KKK,és már rá is nyomja a nagy attackot

arra ügyeljetek hogy 1 attackot meglehet csinálni egy mozdolatból,
még 1 példa,-:_:: Ryunál (ken-nél,dan-nél.stb..) guggolsz, majd nyomsz egy rúgást, majd ha megrúgta és ha gyors vagy akkor nem kell benyomni LE+ELÕRE ÜTÉS(Hadouken), hanem a rúgás után, csak elõre ütés...ez csak attó függ hogy gyors-e vagy,,,,... ez már rég trükk a SF-ben

mama 2
A Mátrixos lassúság ellen mint lehet tenni?

és hogy szakítom meg?
andrew1988
ha megszakítod akkor tovább tudsz vinni egy másik támadást

A combokban ezek a cancelek mit jelentenek? pl Cancel into Fireball vagy Focus Attack Dash Cancel meg Cancel into Hard Punch Shoryuken <#guluszem1>
Sziasztok.Szeretnék elmondani vmit ,ha nem baj.Én örülök annak ,hogy kijött PC-re végre.Végre van egy verekedõs játék.És a Capcom egyszerüen fantasztikus munkát végzett.Egyszerüen egy szaggatás nem volt benne.Régebben olvasgattam fórumokon meg újságokban,hogy sokan sírtak,hogy nincs ilyen stilusú játék gépre,de most meg van és néhol leszarozzák meg ilyenek.Örülni kéne inkább,plusz meg egy játék sincs vmien hiba nélkül.Nekem PC-n ez az év meglepetése,és szerintem nem lessz több ilyen.Becsüljük meg!!!!!Ez vélemény,remélem nincs harag.
andrew1988
nem egyszerre kell...

elõször mész mondjuk hátra és hirtelen elõre nyomod és nyomsz neki vagy egy ütést, vagy egy rugást, amit a command listben irnak..

LeventeV
ezt a charge-os dolgot sehogy se sikerul osszehoznom. nemtudom, talan nem reagal arra, hogy egyszerre nyomom az elore+hatra gombot. mert mindig megy vagy elore vagy hatra, es nem toltodik semmi. akarhogy probalom osszehoznui chun-li super/ultra kombojat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

norbi2fraktal
tartod hátra felé 2-3 mp-ig, majd elõre ütés, a super/ultra ugyan így csak ott . tartod hátra,kienged és gyorsan elõre hátra elõre K//KKK

andrew1988
hát ha lesz accom, akkor megpróbálom :)))