Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
sorry,én csak erre írtam commentet:::

A survival mode nagyon könnyû lett /kifogyhatatlan ULTRA van../

teljesen jó amit leírtál,nincs fele semmi, hisz vannak itt akik csak most Street.-eznek elõször,és azis meglehet hogy most nyomták be elõszõr a kombót, a leírásod segítségével--....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

sith7
Csak ezért mondtam, mert így könnyebb a kombó...

De ahogy látom ez itt mindenkinek egyértelmû volt , csak nekem nem...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

The Protector
Nah.Nyomtam eggyet live-on.560bp-m van.Nagyon sok a köcsög.A lényeg h mindenkinek elõre kidolgozott támadási tehnikája van.Vhogy törjétek meg!!!Ne csináljátok azt amire számít mert elkezdi és fél életed lemegy.A gamerek fele Ken-el van és felütéseket csinál egyfolytában.Lehetetlen õket elverni ha ugrálva játszol mint én.Levegõbe ken ellen ne ugorjatok.A földön el lehet verni.A játék nem lessz lassú ha neked jó neted van és te nyitod a szobát.Nekem 8mb-os nettel megoldódott a dolog h én nyitom.10mp alatt úgyis felbukkanik vki.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

watto
hmm... nem nagyon megy billel , visszaszerzem a Joyomat :D

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

norbi2fraktal
nálam nincs fenn semmi codec pack, és nem akadnak az átvezetõ múvok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
akkor próbáld ki a 20.-ast, a normal-ból, vagy hardból a 4-5....:P

The Protector
Soul Calibur4.Nagyon király game.Mindent beleadtak a fejlesztõk.Kedvenc karakter:MAxi

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sith7
Egy kis segítség Ryu - hoz:

Ultra combo

Kettõször le+elõre, és volt a képen 3 ököl
Nekem ez azt jelentette, hogy 3-szor kell valamelyik ütést megnyomni...
Hát nem, a 3 fajta ütést (LP,MP,HP) egyszerre kell lenyomni
A kontroller majdnem szétment, de nem jött össze, aztán bevillant valami a PS2 - s múltból...

ÜTÉSKOMBINÁCIÓK EGY GOMRA !!!

Bementem a menübe, és ott beállítottam az LP+MP+HP kombót az egyik "ravaszra" , és kész

Szóval

Ryu Ultra combo:

Kettõször le+elõre, és "ravasz"... <#taps>

A survival mode nagyon könnyû lett /kifogyhatatlan ULTRA van../

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

kuci06
SOul Calibur

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

grebber
Valaki nem tervezi hogy megcsinálja ezeket a kombo leirásokat magyarul?

Next PC upgrade: 2022

Olyan játék nincs, amiben mondjuk karddal kell így oldalnézetben harcolni, mint ebben???
Mert ilyen fighter játékokban mindig ököllel kell harcolni

Szevasztok, tudja vki hogy Kell training-módban bekapcsolni a "tanítást"??
Sheltem
Banner nagyon fasza lett gyerekek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

párszor sikerült trainingbe 1 fordulatos, de eléggé szétnyúztam a kurzorokat hozzá :D kár, pedig Zangrief volt mindig is kedvencem, meg itt über a sztori kezdõ videója is

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

The Protector
Nekem is akadnak az átvezetõk!!!K-lite codecpakot használok.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bartn73
Elmondanád hogylehet Akumát megszerezni? mert má én mind a 6ot feloldottam ami kell hozzá + 2 perfekt mecs vagy hogy? elég1 félidõt perfektre vagy az egész mérközést kell?

zsakosfrodo2
Igaz, nem írtam le, de nekem is a többi video is lassú.
De azért kösz a tippet, max majd a könyvtárából nézegetem végig. :D

SG-s championship-el még várjatok, kipucolom a gépet:D

TaRka0107
Nahh gyerekek, bátyám ide jött és végig vitte egy emberrel a Arcade mode-ot!:D Én ,egse tudtam ölni az utolsó embert, õ meg már a második emberrel kezdett hozzá!:D Pedig az már nagy szó ha õ leül játszani!:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Hali!
Õõõõ izé lehet hogy én vagyok a béna, de hogyan kell billentyûzettel összehozni egy nagykombót (mmint a fordulatos cuccot) xD
kuci06
Neem, az elég ritka :D
a legtöbbnél elég egy negyed kör

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Mindegyik karinál ilyen 360-as fordulatot igényel az ultra kombó mint Zangriefnál? 2x ráadásul, hát bokám lefosom ha billentyûvel sikerül 1x véletlenül :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Jaka923
A fene egye meg, hogy 9000 Ft-ba kerül a játék. Pedig bíztam benne, hogy azért olcsóbb lesz, mert a CD Projekt olcsóbban szokott játékokat kiadni<#gonosz3> 9000-ret nem ér meg nekem...

andrew1988
én bevállalom az oldalt

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

kuci06
Challenge mód (kombózás) segítség minden karakterhez:
http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/943712/55890

Solid Snake
Hasznos tippek, combo lista, egyébségek <#nezze>

Street Fighter 4 Strategy Guide -- Moves, Combos and Tips
Az lenne a kérdéséem, hogy hogy lehet komolyabb támadásokat mint pl a CPU? mert van mindenkinél 9-10 gomb ami alap ütés: lafelé üt, felvelé, stb. De komoly ütések nincsenek ami pl több gomb lenyomásával?
Seth
Nálam is ugyanez van, de nem csak az intrónál, hanem az összesnél. Nem találtam rá megoldást, de vmi kodek hibára gondolok. Viszont a telepítés helyén megtalálható az összes videó és simán media playerrel lejátszva semmi gond nincs velük. :(

PSN ID.: Beegabor

zsakosfrodo2
Hello mindenkinek!

Az lenen a gondom, hogy az elején az intro video lassabb, mint ahogy a hang szól. Magyarul lemarad a kép a hangtól. Valami megoldás vagy ötlet?
A választ elõre is köszönöm.

ui: Ha volt már hasonló probléma akkor sry.

The Protector
NAh.Egy észrevétel.Sok embernek alacsony az fps-e és amiatt is lassul a game.Az alacsonyabb fps-el bíró emberkének a sebbességével fu a meccs.Megoldás,akinek nagyon szarakodik:semmiképp se indítsátok a piacos mapot mert az a leg fps-igényesebb.Ha nagyon szar akkor a training arean verekedjetek.Ha jó a neted és úgy is laggol és lassú azesetben te indítsd a szobát és akkor adod a sávszélt a gyengébb gyerek alá ezáltal jobb a helyzet.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kuci06
nem rossz ötlet... meg benne lehetnének ilyenek, hogy melyik gomb a continue/start :D vagy pl kit hogyan lehet unlockolni..

#785 - lag miatt van... én is sok ilyennel találkoztam :/
egyszer lehetne valamikor nyomni egy sg-s championship-et, ott biztos nem laggolna :D

reaper4
nem szóltam. bár az ötlet nem rossz szerintem :D, de ha vki akar akkor google segít :) csak azért vetettem fel, mert aki ide jár annak könnyebb itt megtalálni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Jó lenne akár egy ezzel foglalkozó magyar oldal is...
reaper4
csinálhatna vki 1 faq-t, amibe bõvítve le lenne írva a kombók használata.
nagy segítség lenne az ilyeneknek, mint pl én :) vélemény?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

balee4
Basszus csúcs, billrõl könnyebben irányítható..., simám mennek a kombók egy kis gyakorlással, X360 és egy Maxfire G12-es Genius gamepaddal meg szenvedtem..., nem gondoltam volna hogy billrõl könnyebb.:D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tatyla
kérdés :

játszottam live-on egy sráccal de fight közben meg meg áll a kép ez miért van,nem nem,bírja a gépem ezen kívül?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

andrew1988
SC - elõre
UC - hátra...
vmi iylesmire emléxem

watto
Nah van banner :)

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Szerintem jó billel is, van ami nehéz persze, de van ami a logitech joyommal az.
wesker24
Billrõl nekem mág gamepaddal és nehéz játszani nem hogy billrõl billrõl szerintem katasztrófa gamepaddal meg el lehet vele lenni !
setuh
erdemeses ezt billel jatszani v elvezhetetlen?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

stevenson1988
na végülis nem úgy van ahogy mondtam, csak simán kisütés kisütés elõre kisrúgás+nagyütés, a másik meg ugyanez csak elõre helyett hátra

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

stevenson1988
ja a Gears of War kulcsommal, de nyugi, én se értem még ezt a rendszert :)
talán úgy van, hogy lényegében a kulcsokat nem a játékokhoz adják külön (mármint a kulcsból nem derül ki semillyen metódussal hogy most melyik játéké) hanem a live rendszerhez, legalábbis ez alapján erre tippelek

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

stevenson1988
nem kisütés kisütés elõre elõre kisrúgás+nagyütés? legalábbis így emlékszem :) a másik meg annyi hogy nem elõre hanem hátra

norbi2fraktal
pontosan

quad
bazzeg majdnem megvolt gouken unlokk erre akuma 2x perfectre ver

andrew1988
kisütés kisütés, elõre kis rugás, elõre nagy ütés ha jól emléxem

Nah pár kérdésem lenne, amikter írtatok. Steve, jól értem te most úgy játszol online hogy a gears of waros-s livedel? Nem értem még azt a rendszert. Valamint az lenne a kérdésem hogy hogy lehet beadni Akuma ultra és super comboját?
Trial, már 3-as szinten... Hogy a farncba lehet goyrsan egymásután produkálni 2 fajta mozdulatsort?