Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Viszont akkor kérnék egy kis segítséget: írjatok össze pár kérdést, amit benne szeretnétek látni!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Házigazdát kéne választani ide.Én Norbi2fraktalt javasolnám ha elvállalja.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valaki tudna nekem jelmagyarázatot adni a command list-bõl??
Nemnagyon értem az egészet. Fõleg azt a narancssárga kört :D
Tudom hogy valami mozgás de hogy mi pontosan azt nem.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
azoknál, amiknél a hátra gombot kell tartani, próbáljátok gugolás közben nyomni a hátra gombot. így nem megy folyamatosan hátra a kari :D
szal gyakorlatilag gugolás-védekezés közben tudod chargeolni a támadást.
personal action: egyrészt tartozik hozzá achievment, másrészt :D online közben nincs jobb móka, mint dizzy-re verni az ellenfelet, majd lenyomni egy personal actiont :D
azt jelenti, hogy gyorsan nyomd többször meg
Jaj egy kérdés. A personal action mire jó? Mert már nyertem vagy kettõt a challagne-be de hiába állítgatom harc elõtt nem nagyon látom mi a különbség. Egyébként a hongkongi duo a kedvenc, meg érdekes módon a legutálatosabb karakternek véltem a trailerek alapján, de Sakura is menõ:D, jaj Gen-rõl nem is beszélve. Õk négyen egyenlõre a favoritok.:D
Jaj még valami.:D Mik azok a korona jelek egy-két kombónál? Ott töprengek, de nem tudok rájönni. Tudjátok azok a feketék.:S
ha nem tetszik nektek a játék akkor, menjetek a Tekken topic-ba,és ott kritizáljátok............ennyi
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
tehát egy játék szar, ha meg kell tanulni, hogy hogyan játszunk vele?
long live casual gaming, amirite?
a hardcore gamingnek pedig leáldozott T_T
Hát csak azért nem uninstallozon, h ha jön haver, hátha õ kipróbálja...
kiváncsi leszek hogy ha meglessz nektek akuma, akkor hogy nyomjátok be neki:S::SS:D:
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
A lentebb írt 2x le és elõre nem mûködik sajnos.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
#841 Lassulást nem értem, jóval szarabb gépem van nekem. Mindenképpen kapcsold ki a V-sync-t az sok fpst zabál.
De nem ez a legfõbb baj, hanem a 835-hszem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
http://www.gamestar.hu/majusi-gamestar-akcio-gears-of-war-es-ut3-kiarusitas.html
Csak hát 4 órát nem vonatozok, mert összesen annyit kellene utazni:D(2 óra oda-vissza)
Meg DMC 4-et is sztem ezzel a motorral csinálták, ott is csak belassult az egész, de akadást nem lehetett látni...
A menün és a játékon látszik, hogy sokat dolgoztak, de az a baj, h a karakterek elég egyhangúak...pl Tekkenben sokkal jobban tetszettek a karakterek, ott volt egyéniség, itt meg mindenki szinte ugyanolyan...
Kisfilmek be vannak lassulva, a menüben 58 fps, kisfilmben 20 is alig van, azért akad...
Nincs normális gyakorló rész, ahol mondja szájbarágósan, h mit nyomkodj? Mert ha nincs, nem sokat ér ez a játék...
ezt nem vágom:S:S::: végig vittem medium-on,minden first attack az enyém volt, perfectem is volt, ultra comboval is nyertem,és 1x sem vertek le, de Seth után nem jött sem Akuma,sem Gouken,...:(
challanges--trial/normal-ban mindnkivel kész van, csak akuma, seth,gouken,nincs még meg,hard-on, már nem így áll a helyzet:S::D:D:
és ezt mind Bill-el((((nem Clinton-al)) XDDXD
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Arcade modot hogy tudom folytatni? Van offline profilom de nem vágom ezt a folytatás dolgot. Vagy megjegyzi kiket nyomtam már le eddig és azok nem jönnek többet ellenfélnek vagy hogy van ez??
Remélem tudtam nekik segíteni <#crazya>#crazya>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Help most akkor mit is kell? Megcsináltam Akuma-val az arcade mode-ot, aztán megvolt az egyfordulósnál az elsõ csapásból az 5 db, megvolt az 1 Perfect, és ott van hogy vagy 3 super vagy 1 ultra combo. Na ugye 1 fordulósnál a supercombo ki sem gyûlhet, szóval ez faszság, az ultra meg ha összejön elszámolom magam, és elbaszom mert marad még egy kis ereje, ezt még majd megoldom, de mit kell még csinálni az Endings videóval? Például Akuma-nál Ken-nel vittem végig másodjára, és a végén ott volt Akuma az ellenfél, aztán megcsináltam Akuma-val, és ott volt az ending videó a végén hogy találkozik Gouken-nel, aztán most harmadjára is megcsináltam Ken-nel, de akkor ha összejött volna az ultra akkor sikerült volna? Vagy egy olyan kell akivel még csak egyszer csináltam meg, mert akkor meg szívás, mert csak Ken-nel meg Dan-nel tudok ultra-t nagy nehezen, de Dan-nel meg a Perfect az esélytelen számomra.:D
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Lenne egy olyan kérdésem hogy ti tudtok e multizni?Mert nekem ha be akarok jelentkezni akk azt írja ki hogy nincs kiépítve a live M.o n:SValaki tud vmi megoldást?
Köszi