Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Na ma unlockoltam goukent. El kell mondjam nagyon tetszik és lazán alázok vele mindekit kennoobokat akumákat minden létezo karit. Nem értem mások miért nisncenek vele, egész Live os játékom során egyetlen egyszer találkoztam vele mint ellenfél. Gondolom ez azért van mert nem bírják unlockolni, pedig nem nehéz egyáltalán.

reaper4
extrém sport <#banplz><#nyes>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kuci06
Fuck yeah 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LeventeV
3 karral lazan lehet bicajozni es maszturbalhatsz is kozbe <#idiota><#nyes>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ez dagadt látnál engem lol

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sith7
Maximális köszönet <#worship>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

TaRka0107
Én is gratulálok! Néztem videokat errõl a Martial Arts-ról, elég jókat szaltóznak😄 Én kb 1.5 évet jártam Wint Tsun Kung Fu-ra😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sith7
Gratulálok az akaraterõdhöz, hogy ezt megtudtad csinálni

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

stevenson1988
az UT3 nem live-os, szal annak a kulcsa nem jó, de az Hour of Victory ha jól látom az, szal annak a cd kulcsa jó lesz.

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

enlightened
Hmmm nem tom nem hallottam még az ilyen látványverekedésrõl, biztos jó. Én jobban szeretek normálisan küzdeni nem látványból. Versenyjudoba nincs rúgás meg ütés, csak dobások leszorítás karfeszítés fojtás. Testi épségre nem veszélyes és jókat lehet küzdeni. Fogyáshoz tanácsadás nem kell, kiskorom óta tolom a judot sose volt súlyproblémám, 66 kg vok, ami a magasságomhoz teljesen ideális.

sith7
Olyan kérdésem lenne, hogy más "games for windows" játékokkal is mûködik az online, vagy csak a the Club - bal, UT3 - mal ?
Csak mert itt nálunk ilyenek nincsenek, csak olyan van, hogy "Hour of Victory" azt hiszem...
Ugyanannyi lenne, mint a club postaköltséggel, csak erre nem kellene több napot várnom....

Mûködhet ezzel is az online?

andrew1988
szaltózni is tudtál már akkor?

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
végre megoldottam az account reget...

The Protector
Most így nézek ki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Okés.Megmutatom hogy miért akarok plasztikázni.
Ez a kép 3 évvel ezelött készült rólam.107kiló voltam.egy igazi dagadt malac.

egy nyár alatt 46 kilót adtam le.Azaz 2 hónap alatt.Most 70 kiló vagyok.Rengeteget sportolok És xtreme martial arts ra játok.Ami dinamikus,akrobatikus elemekre épített,látványverkedés.Ennyit tud változni az ember.Túl hamar adtam le a kilókat és a bõr nem húzódott vissza a hasamon rendesen.Elég szálklás vagyok mert kondiztam.
Jelenleg így nézek ki.
http://efrud.com/images/napszebnb.jpg[/img
.Ha vki kövér akkor nyugodtan írjon.Tuti tippeim vannak fogyásra és tudok mindenben segíteni.
Bocs az off-ért.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

andrew1988
lehet hogy olyan baja van ami igy nem megoldható... (vagy csak viccelt 😛 )
az is lehet hogy 3 karja van és az egyiket feleslegesnek gondolja 😄

enlightened
Plasztikai sebészre?😄 Ennyire ronda vagy? Öcsém ne haragudj, de ha ilyenre költesz nem vagy normális. Ha nem vagy elégedett magaddal, menj le edzeni, iratkozz be judozni. Oda is jöhetsz ahova én járok, elég kemény edzések vannak meg versenyeken is indulunk mindig. Felerõsödsz fél év alatt normálisra, ne menj plasztikázni.

stevenson1988
ez nálam inkább nyári meló volt, meg elõtte lévõ félévben fõsulin 2. helyezést értem el programozási versenyen, így kaptam egy pár ajánlott jegyet is, szal a kemény munkával megkeresett pénzemet kitudta pótolni az állam 😊 (persze a fizu maga is elég lett volna ha nem megyek fesztiválozni 😄)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

andrew1988
ezen most azt kell nézni hogy nincs semmi különbség? 😄
ui:

c.viper szemüvegén nem gyengén látszik, hogy Quake 3 óta még senki sem ismeri a körív fogalmát 😄

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

The Protector
Jó az aláírásod.Akkor te is tudod milyen reggel 5kor kelni.12órát dolgozni bagóért hogy aztán kurvanagy büszkeséggel megvegyem a cuccost a gépbe meg ruhákat stb.....
Most is melózok és már gyújtök plasztikai sebészre meg 4magosproci,alaplap kombó.

DarkSector
naezaz..magához vonz, és ha sikerül sokat beadni, akkor is full beadja az utcsó kamerához csapást.

stevenson1988
szerintem Seth ellen a legegyszerûbb az, hogy odaugrással rúgsz eggyet, majd elgáncsolod, míg fel nem kell addig kicsit hátrálsz majd elõrõl kezded
én mindig így nyírtam ki, néha azért karaktertõl függõen valami spec dolgot is bevetettem, csak annyi a lényeg, hogy ne 1 hit-es mozdulat legyen, mert ha focus attack-el próbálkozik akkor annyi, utána elkap azt jön a szívás

The Protector
fõgeci tényleg nagyon szvatós.Nem szégyellin egész meccs alatt ugyanazt a 3kombót használni.
Magához szív.Beléd rúg 1et és puffogsz a levegõbe és lemegy egy csomó életed vagy fel visz a levegõbe és lepörög veled.

DarkSector
LOL

nem tudom leverni a kurva fõellent.

Haverom 9 éves fia meg már megszerezte a 6 alap karaktert +-ba...LLLOOOOLLL

Elmegyek szupermáriózni inkább...

És chun lie-el????hihi bocsi de béna vagyok!
Bartn73
mentééés OO minek? pont aza lényeg hogy megkéne küzdeni az emberekért hogy felold öket.... Én vért izzadtam mire meglett Gouken és megérte 100%os mentés cööö

Üdv !
Bocs az offért, a hozzám hasonló hobbifájtereket szeretném csak tájékoztatni, hogy van 100%os mentés a gamecopyworld-ön. A "Street Fighter IV SAVEGAME #2" jelzésû a jó, most próbáltam, kifogástalanul mûködik. Ja és annyi, ha leszeditek, nevezzétek át .rar-ra, úgy már menni fog. 😊
andrew1988
én úgy döntöttem, hogy napi 5 ranked meccs elég lesz nekem... persze olyan amit megnyerek 😄

Köszi szépen!!!😊
Amúgy akuma comboját lehet védeni de csak sagatal birom párszor háritani billeseknek De csak ezel lehet elrugni és ritkán háritani
Szevasztok! Az új ruhákat hová kell bemásolni, hogy mûködjenek? Elõre is köszi

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

na fiuk Top 1000 Championba benne vagyok hajtok a top 10re majd lesetek meg spQrHUN 😊
Hali.Látom jó móka live-on nyomni nemsoká én is ezt teszem.Ha online accot csinálok akkor megint megkell szerezni mindenkit ugye?Vega-val meg Guile-al tényleg nehéz volt az ultra de szerencsére addig gyakoroltam hogy elsöre,másodjára megy.Akuma ultrája akkor vesz le 50%-ot ha fulon van az ultra?Mert azt vetem észre ha fullon van sokkal többet vesz le.
enlightened
Velem, pont fordítva van. Ranked meccseken könnyen gyõzök, mert ott spammelõk meg bénák tolják. Championship keményebb ott már ügyesebb emberek vannak. Viszont pont ez a jó a gameben, hogy elkülönült a két kaszt és így tudsz választani hogy a spammelõket vagy a championshipeket ölöd e inkább.

kuci06
A megoldás egyszerû: használd ki, hogy folyton spammelnek.

Keress olyan támadást, amivel könnyen counterolhatod a spammelésüket...

És kezdj el te is spammelni azzal a támadással 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a faszom kivan már a sok spammerel meg a kengecikel de föleg az akumákal már ultra lamaz de bezeg championosokat leverem de a rankedokat 200alat nem birom ez kész (: vagy spammelnek vagy vmi
enlightened
le-hátra, le-hátra és mindhárom rugás lenyomva(illetve ez egy gomb is lehet ha be van állítva). Super az ugyanez csak egy rugással.

Hy Sakurával hogyan kell super/ultra combozni sehogy sem jön össze valaki please???
enlightened
Nahh taktikát kellett váltani. Eddig Keneket Sakirával irtottam, de Sagatok ellen már nem oylan jó. Most Abellel irtom a Sagatokat. Oda lehet gurulni vagy távolrol egy roll kick, vagy change directionos combok.

enlightened
Kicsit idegesít, hogy mostanában csak akumákkal találkozom. Végig melózom az egész meccset keményen, és a végén mindig megkapom az akuma ultra cmoboját ami védhetetlen és 50% életerot levesz. Az én ultra combom meg kb 20%-ot és simán blokkolható. Remélem lesz patch és legyengítik akumát azért kicsit profátlanság hogy mindig az ultra comboval gyõznek.

kuci06
Nem próbáltam, de ... elég gomb van rajta, szal szerintem simán lehet vele tolni 😉

Sziasztok valaki tudna segiteni h hol lehet megvenni a játékot?
Mert törtön kipróbáltam csak igy nem mûködik a windows live 😞
Sziasztok

Próbálta vki a játékot a Logitech precision nevû gamepad-jával?
Róla lenne szó: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/301&cl=HU,HU

Nálatok ha vkihez csatlakoztok nem szokta kiírni hogy unable to join?Én eddig csak úgy tudtam játszani ha én hoztam létre szobát.Championship dettó.
stevenson1988
áááá, azért nem úgy megy az
jelenleg csak a Shadowrun, Universe at War és a Lost Planet Extreme Condition olyan, hogy a PC-sek tolhatják neten Xboxosok ellen, de a Street Fighter nem tartozik közéjük.

mekkora poén lenne, ha amikor kiállsz vki ellen online, akkor a kezdöképernyön ahol mutatni szokta a föld térképet (pl blankánál, hogy repülünk braziliába), ugy mutatná a térképen, hogy a kihivo játékos valodi városába repül a kihivott, természetesen a saját valodi városábol.
<#violent>
AD:SD:AS😄AS😄:AS beszarok igazatok van ráöttem a billre chn 900 pontom van 2perc alatt csinaltam segatal ez gáz szerintetek?😄 nézzétek a GPT 😄