2971

| F.A.Q|
  • The Protector
    Mjad számolj be h hogyan fut meg stb...Mert haver is laptopot akar venni..pontosabban én veszek neki és jó lenne tudni h egyn ilyenen h fut a game.Meg más játékokról is írhatnál h hogyan futnak.Akár privibe is.
    Köszi
  • norbi2fraktal
    jah és majd kell egy kis segítség a LIVE-os accounthoz
  • Slig
    Oké, köszi, támogatja az sm3-at, kipróbálom, remélem olyan medium beállításokkal jól fog menni...
  • norbi2fraktal
    Azt hiszem a jövö héttöl beruházok egy Lost Planet.-et,és akkor már jöhet egy kis harc végre:D

legalább lessz időm gyakorolni,ugyis elment a mentésem,és el is fog menni
  • The Protector
    Egy próbát megér.Elég jól optimalizált +nem gyenge a laptopod.Csak azt nézd meg h sm3-as-e a karid(bár sztem az)
  • KingPunisher
    Akuma-t hogy kell feloldalni aktiválni ?
  • Slig
    Egy kérdés: mennyi esély van arra, hogy normálisan fusson (meg persze milyen beállításokkal) egy Asus F5N-AP158 notin? AMD Turion64 X2 1,9Ghz, 2GB RAM, Geforce 7000M... Csak azért kérdezem, mert nem tudom mennyire jól optimalizált, mert a gf 7000m egy nagyon vacak VGA a játékokhoz...
  • Jaka923
    Húúú, de jó, megvan a játék! Most telepítem :D
  • kutyafulu
    Oké köszi szépen!!!
  • norbi2fraktal
    amit -kutyafulu- leírt az-az igazság
  • Teperinke
    Valószínű régi a videókártyája, ami nem támogatja a Shader Model 3.0-t
  • kutyafulu
    Sziasztok!!!
    Lenne egy problémám vagyis haveromnak...
    A bevezető videó után csak a fekete kép fogadja de a menü megy mert hallja ahogy lépeget benne?
    Tapasztalatok, esetleg megoldás?
    Köszi előre is!!!
  • andrew1988
    na ujratelepítem a gamet, hátha megoldódik
  • andrew1988
    jaja

mentést is vissza tettem, anélkül is próbáltam és semmi :S
  • The Protector
    Azóta nem számolja mióta újratetted?
  • andrew1988
    hűűű gondom akadt... ujrakellett telepítenem a játékot és most vmiért nem számolja a ranked győzelmeim :S megállt 61nél :S mitől lehet ez?
  • The Protector
    EZ AZ.FEI LONGAL BERÚGTAM ÜTÖTTEM MAGAMAT A G2-BE.
  • Syliander
    Bocs rosz rész, itt nem mennek be a mediumok ha blokkolsz, csak az overhead-ek.
  • Syliander
    A blockról annyit kell tudni, hogy állva véded a magas és közepes támadásokat. Gugolva pedig a magas és alacsony támadásokat. (A magasak átmennek a fejed fölött.)
    A gugoló ellenfeleket meg lehet sebezni közepes magasságú ütésekkel, overhead attackokkal (mondjuk ryu előre közepes ütése, vagy c viper ugrásból könyöklő támadása), illetve cross up-al(Bár nem mindenkinél jön össze ), és pár jump in-el.
    Ha nem tudod hogy mi az a crossover itt egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=5j_PrYwUyIo
    (Elnézést a kellemetlenségért de még nem engedi hogy beszúrjam a linket.)
  • BigDaddyJoe
    Én BigCipp néven vagyok fent online, ha gondolja valaki vegyen fel ismerősnek aztán toljuk
  • sith7

Én is Sagat - tal tolom...
  • BigDaddyJoe
    Idáig a Ken és Ryu páros szét alázott, letépték rólam a trikót is a horyukennel, na de most hogy rátaláltam Sagatra, büntetek elég hivatalosan. Blokkolok 20 horyukent aztán szájba térdelem az összes kis pudvást aztán mehetnek pityeregni a sarokba.
  • Dwnfall
    Egyszerű , nem guggolva kell blockolni ha ugrásból rúgnak rád , hanem állva. :]
  • The Protector
    Nem hinném de lehet.Mert minden mást tudomk védeni de az ugrásból támadást nem.Én laggra gyanaxom pedig rohadtjól mentek a harcok,semmi belassulás stb...
  • offkorzreg
    csít:D
  • The Protector
    NAh.Lenne egy nagyon nagy kérdésem.Tnap játszottam multiban.Szarrá vertek 4x egymás után nálam sokkal gyengébb játékosok MERT hiába védekeztem nem védte ki a dolgokat.Pontosabban arra gondolok h guggolva védekeztem és ők ugrásból rúgtak rám aztán gáncsoltak vagy vmi más és mindet beszoptam.Régen mindíg kivédtem most meg mindenki ezzzel szopat.Mintha nem is védekeznék.Vki tudja miért?????Írtam nekik levelet tök(nem káromkodósat)hanem tök normálisat és szépen kértem h hogy a francba tudnak megsebezne.Kb így:Hy.Good Fight.I brouching and blocking but jou hit me every time with your jumping attack.Why?I blocking.What's the secret?
    Ilyesmi leveleket írtam.Egy ember azt írta h csak szerencséje volt.

Ti esetleg nem tudjátok h mi a franc van?
  • kicsirobi
    Abba segítsen már valaki,hogy mi az a charge?
    <--CHARGE-->+ <--+--> rúgás
    Így néz ki valahogy
  • KingPunisher
    Thx.
    Igy már könnyebb lesz. Megyek tesztelgetem.
    Kösz a segitséget még 1x.
    Amugy igen fasza a játék de 10 éve nem toltam verekedőssel :) már nem igen emlékszek a dolgokra.
  • norbi2fraktal
    ahhoz hogy ments végig kell vinned 1x, mer játék közben nem lehet elmenteni az adott állásod,

a 3x utés vagy rúgást,állítsd egy gombnyomásra, a beállításokban így van leírva LP+MP+HP--a rugásnál ua. csak K-van írva, az előbb leírtam a combó kivitelezését, 2x le+előre és ütés, ultra-nál, meg 3xütés vagy rúgás
  • KingPunisher
    compot az combo
    Nagymami rak el kompotot..
    Nha help pls..
    Amugy menteni lehet valahogy ha nyomom arcadebe letolok 5 gémet és menni kell el kakilni vagy vmi ?
  • KingPunisher
    Haha köszi. Nha védekezni akkor már tudok :P
    3-as ütés az mi ? :) 3 x ütés gyorsan ?
    Meg ultra compot sem tudom megcsinálni 3 ütés jel van a végégn de nem megy :S
  • norbi2fraktal
    védekezni gumival lehet

na jóó viccen kívül, tardod hátra felé, folytatni ESC-el kell
    spéci attack-ot ugy csinálj pl billentyűn-- Ryunál--LE-ELŐRE,LE-ELŐRE,és ütés,vagy 3-mas ütés
  • KingPunisher
    Bocs a hülye kérdéskért de védekezni hogy lehet :S
    Meg mikor levernek és kérdezi akarom e folytatni mit kell nyomni ha igen.
    Amugy billnetyűzetről tolom.
  • KingPunisher
    Sziasztok.
    Full nub vagyok. Special mozgásokat nézegetem.
    Azt hogy kell megcsinálni mikor leirásba kis piros kör középről mutat hátra a nyil és mellette plusz jellel van egy rugás ütés ?
  • xxxpaulxxx
    itt is vannak, csak be kell állítaniXD
  • norbi2fraktal
    lehetséges hogy veszek egy Club-ot és akkor én sem fogok "unatkozni" a játék mellet, sokkal jobb lenne multi-ban mer tudom hogy "élő" embert vertem el,és az is jó hogy vannak gyengébbek és erőssebb ellenfelek
  • andrew1988
    hát engem még mindig jobban leköt az sf mint a bionic... habár az is jó game, játszok vele én is de inkább multiban...

mostanság rámjött hogy skineket csinálok sfben :D
  • The Protector
    Kisbarátom.G3 Dés megy visszafelé
    Utána jön a G2 és visszafelé az a-b-c-ben
    Utána jön a G1
    Utána SG-nem vicc.
    Na ha addig eljutsz gratulálni fogok.
  • sith7
    Akkor te miért játszol ?

Offline miatt ?
    Annak mi értelme, hogy legyen több karakter ?
    Csak annyi változik, hogy nem Sagat a neve, hanem pl. Sakura...

Ennyi erővel le is törölheted
  • enlightened
    Hát csak nincs semmi célja az onlinenak sem. Az hogy egy számot növeljek amit ranked pointnak hívnak nem túlságosan dob fel. Championshipben meg bekerulsz A-ba és onnantól annyi.