Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sparrow35
Srácok a tutorialnál h kiírja milyen kombókat hajtsak végre azt hol kell bekapcsolni?

I want to be a mighty pirate ever!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kuci06
El kell olvasnod a FAQ-t 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kalama
Hali! Mit kell tennem, hogy feloldjam a karaktereket?

És tényleg😄 Köszi😊

elõre már nem kell több mp-ig tartani. Hátra 3 mp, elõre, hátra, elõre+LP+MP+HP

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nos kövi a problémám.... chargeolás... M.Bison-nál...

van ugye egy ilyen hogy charge balra, charge jobbra és ütés.... nos meg is próbáltam... pár mp-ig balra, pár mpig jobbra és ütés... de semmi... szóval hogy is kéne ezt?

nem nagyon vágom ezeket a beállításokat sehogy sem akar nekem vega combózni!!!?? hogyan és mit állítsak be hogy csinálja a combókat???

jaaaaa... én meg azt hittem hogy háromszor kell megnyomni ugyan aztXD😄
köszi, majd kipróbálom😊

kuci06
ide kell a "három ütés", vagy a "három rúgás" gomb...
az ultra és super között az a különbség, hogy egy helyett három gombot nyomsz

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

közbe rájöttem, viszont az ultra combókat nem tudom sehogy se megcsinálni... be van töltve az ultra és a super csíkom is, lepötyögöm az ultrakombót de mégis csak super lesz belõle... hogy kell ezt?

Mik azok a personal actionok amúgy?

kuci06
a "mindhárom rugás" is csak EGY gomb!

A beállításokban be tudod állítani egy gombra azt a funkciót, ami azt csinálja, mintha mindhárom rúgás gombot egyszerre lenyomnád.

Ultra kombókhoz kell amúgy...

sith7
Húúúúú...
Nem semmi... ezt tényleg nem tudtam...

Köszi <#worship>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

hello
Vegánál szeretnék kombokkal harcólni és egyet sem tudok bevetni hogyan kell olvastam a F:A.Q de nem értem ezt a mindhárom rugás meg.....valaki elmagyarázná érthetõbben??? kösz!

kuci06
Persze :d

Érdekes is lenne, ha Sakura, és Zangief ugyanúgy bírná az ütéseket 😄
Itt a lista hozzá:

The Protector
Na arra én is kiváncsi lennék.Fei Long elég jól bírja és hamar összejön neki az Ultra.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sith7
Nem csak sokat kell gyakorolni... tudom mit érzel, én is keresztülmentem ezen... 1 hét múlva csak nevetni fogsz rajta <#vigyor2>

"Akuma nem annyira idegesítõ, mert neki van a második legkevesebb élete a karik közül (elsõ Seth)"

Mindenkinek más mennyiségû élete van ??????????????? <#wow1><#wow1>

Ezt hol lehet megnézni, hogy kinek mennyi van ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

úristen ez a játék ott csal ahol lehet... very easyn nyomom és nem tudom végignyomni ryuval... a rivális egyszerûen köcsög.... az lehet hogy a játék átállítja magától a nehézségi szintet?😄

sith7
Egy kicsit nekem is gyúrnom kell még, mert a medium gép mey, de a Live küzdelmek, még nem nagyon... <#szomoru1>

Jani21
Most látom, a mondat vége a fontos:"annyi amit nem mondtatok, hogy hosszan kell nyomni a lefelét 3mp ig, és után a fel és a kick EGYSZERRE szinte". Én nem ezt mondtam???

Jani21
Én a kombináció végére értettem, a leírásod alapján tudod mit kell tenni charge esetén. Gondolom nem ott van a gond, hogy nem tudod 2 mp-ig nyomva tartani a lefelé gombot. Ha ez megvan a kombináció másik fele a kritikus, mivel könnyen sima felugrás lehet a kombóból, a helyes mozdulat helyett. Ehhez próbáltam tanácsot adni, hogy egyszerre nyomd le a felugrás és az ütés gombot.

kuci06
Nem fog menni 😄
A bill makró nem foglalkozik az idõzítéssel, ami a játék közben NAGYON fontos. Látjátok is, nem mindíg jön össze a kombó, mert nem jókor nyomtátok.

Na, az automatizált makró 100%, hogy rosszul fogja beütni a kombókat 😉

enlightened
Játszottam a street fighter 2 flashes verziójával és rá kellett jönnöm hogy szinte semmit nem változott ez a game, még a zene is ugyanaz. Ez jó is meg gáz is. Zangiefnek ugyanazok a mozdulatai comboi. Azért újíthattak volna.

Rájöttem, beütök macrókat a billentyûzetre extra gombokra, azt nem kell vacakolnom.. 😄

A jéggolyó meg a birbkick már megy, ráéreztem..
annyi amit nem mondtatok, hogy hosszan kell nyomni a lefelét 3mp ig, és után a fel és a kick EGYSZERRE szinte. A super és ultra combo nekem meg még abszolút nem megy, feltehetõen azért, mert a sticket véletlen más irányba nyomom gyorsan, eddig csak kétszer sikerült.. Tudom stickel nem jó, minden mást azzal azzal csinálok, de ez a hátra elõre hátra elõre idegbeteg gyorsan valahogy nemmegy nekem hüvelykujjal. Vagy lassan is jó?

stevenson1988
ha majd lesz idõm/erõm legépelem, mert php az a rész, hogy egyszerûbb legyen
most meg jelenleg pakolok mint a félõrült... irány a hegyalja fesztivál 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

andrew1988
bejön az, csak hiányos...

steve.. én befejezem ha megmondod hogy az ikonokat honnan szedted 😊

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

RETROB0Y
Amugy a FAQ valamiért b@asz@kszik a kombo oldal nm jön be:S

RETROB0Y
Help

Gouken ultra comoját sehogy se tom mgcinálni

A super simán megy de az ultra sehogy se jön össze

billel tolom

aki tud segitsen pls
Valami töör 1szerü tipp kéne

Seth
Jah <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

norbi2fraktal
Seth megvan neked Seth????<#kacsint>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Seth
Akkor ketten vagytok XD Komolyan nem értem mi olyan nehéz abban a charge-os mozdulatban. Írd le pontról pontra mit csinálsz légyszi
Teszemazt Chun Li ultra: hátra ,úgy tartod olyan 3 másodpercig,elõre, hátra,elõre LMH rúgás

PSN ID.: Beegabor

Nem vagy egyedül.. 😄😄

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Chun-Li egyes combo-inál van olyan hogy charge PL az ultra ez: balra jobra (charge) balra jobra l-m-h rúgás na ezt nem tom megcsinálni csak nagyon ritkán vki help?

Am Ryu és Chun-Li forever 😄

Ez volt már??? :: Street Fighter II. CE <#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kuci06
Jaja, a kari ikonokat csak úgy tudod elõhozni...

Unknow
Hm..hová tûntek onlineról a Kenek? Alig találkozok velük meg a Ryukkal. Pedig mióta Vegával tolom ezekbõl élek, és ezek tuti free winek XD Remélem nem álltak át másra. Btw karakter ikonokat csak úgy lehet kihozni ha trialokat megcsinálja az ember normalon/hardon?
kuci06
pedig úgy kell, ahogy leírtad 😄
Tartsd kicsit tovább a le gombot... aztán hirtelen fel, majd ütés

gyakorolni kell, és menni fog

TaRka0107
Én easiest-ön tudom csak kinyírni Seth-et😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ok átrakom easybe.. 😄
De valaki eltudná magyarázni szájbarágósan ezt a charge dolgot? 😄
#1615 ben írtam utoljára róla.

Én még easy-n is szenvedek néha... 😛
Üdv. Lenne egy kérdésem.
A játékot már feltettem régebben, de még csak most szerzek Live kulcsot. A regisztrációs adatbázisban(regedit)hol találom a régi kulcsot, amit át tudok írni? Vagy hol tudom a régit átírni?

Ugyanez a helyzet a Lost Planet Colonies-al is, ott se találom. Kösz a helpet.

kuci06
A medium baromi nehéz tud lenni, a neve ne tévesszen meg...

Elsõként a legkönnyebb fokozatról érdemes próbálkozni, aztán szépen fokozatosan lehet feljebbmenni

De faszom már ezzel a játékkal basszus ez a rufus csáveszel õgy csal a gép hihetetlen elejétõl végiéig csinál egy olyan kombosorozatot hogy 6 mp alatt kiüt a picsánba és gombot nemtudok nyomni. Azt mediumon van ez a szar.. na persze..
Jani21: kösz ez sokat segített mit ne mondjak..

Jani21
Én az ilyen kombinációknál a fel és az ütés gombot egyszerre nyomom le és elég gyakran bejön.

Help!<#help><#idiota>

andrew1988
na jó, az utóbbi kettõre még nem jöttem rá hogyan lehet elõcsalni 😄

andrew1988
ez az oldal nagyon bejön 😄

gamertag, profile, achievment progress. stb..
hasznos és szép

Katt

andrew1988