Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékban légy olyan mint a kínai bambusz hajoljál de ne törjél.Ha megszivatnak a levegõben vagy ugráskor akkor ne próbálkozz vele.Legyen földre és levegõbe is taktikád.Fõleg Sagat,Akuma és Ken ellen.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy az én esetem azért "mókás", mert nekem is még csak 50 pontom van...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
nekem az a kérdésem van h hogy lehet fejleszteni a karaktert?
az ultrat hogy lehet használni?
és miért nem engedi az összes combo-t?
thx a helpért
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amúgy Xbox360-ra van meg a játék, ebben a topikban megkérdezhetem ugye?
De legjobb az volt amikor championship-ben egy Ken ellen verekedtem.Esküszöm h moccanni sem bírtam."szer Perfectre vert mint az atom.Szoptam mint a gép.
DE az új heppem.
HA vmi Ken nyomorék vagy csaló egész végig ugyanazt csináló ember elver.Írok neki egy mocskosul trágár levelet magyarul majd a végére odaírom h good fight.Have a good day. És válaszban mindíg olyat kapok h Yes Good fight stb......XD
Ilyenkor lehet tudni, hogy igazán felhúztad a Ryu/Ken-noobokat 😄
A legkedvesebb pillanatok SF4-ezés közben [/elmorzsol_egy_könnycseppet]
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Megverek egy 900 pontosat, utána meg egy 0 pontos agyonver... <#gonosz2>#gonosz2>
Megyek vissza gyakorolni
Hol tudok venni Magyarországon SF4-hez arcade stick-et vagy azt a SF-es controllert ami hasonlít az X360 controllerhez?😊
Köszi
ott 1990 a Flatout UA
azzal is megy... én azzal tolom
Azért ha van valakinek fölöslegesen egy acc, mondjuk úgy, h kipróbálta a kódkérést a Sega oldalán, az küldhetne 1-et.
http://csuknorisz.mybrute.com
2.kérdésem. hHogyan lehet perfect köröm?
elõre köszönöm
http://csuknorisz.mybrute.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
I want to be a mighty pirate ever!
Nekem egy ilyen kéne <#idiota>#idiota>
Talán még ZH-írásra is befogható lenne
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ezzel írtam minden zh-mat!!!

kicsit frusztráló mindig bemászkálni a játékba :S
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal