Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Végre se hajtja. Pedig kibaszott gyorsan végignyomom amit kell és egyszeruen nem csinálja meg csak az elso mozdulatot.

enlightened
Challenge modeban csomo midnent nem tudok megcsinálni, pedig olyan sorrendben csináoom ahogy irják. Nem ma kezdtem a gamet simán végig tudok tolni minden combot, ez a szar mégse fogadja el, egyszerûen nem értem:S

The Protector
Rohadékok ám mert championshipet kezdte a gyerek és ott betanult mindent.Azért meg nem jár BP ha championshipben tolod.Szal elvert mint atom.Meg még tapasztalatlan voltam KEN-el meg noobokkal szemben.
A játékban légy olyan mint a kínai bambusz hajoljál de ne törjél.Ha megszivatnak a levegõben vagy ugráskor akkor ne próbálkozz vele.Legyen földre és levegõbe is taktikád.Fõleg Sagat,Akuma és Ken ellen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sith7
Az kemény...<#wow1>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

The Protector
Jah.Engem 1600Bp-vel vert el 0-ás.csak 110-et vett le.😞

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sith7
Az szép... <#zavart1>

Amúgy az én esetem azért "mókás", mert nekem is még csak 50 pontom van...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

ultra-t akkor tudod használni, ha bevillan az ultra felirat... ergo "engedned kell" hogy üssön egy picit az ellen

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

na és még olyan lenne h az az airbone vagy mi közben újra meg kell nyomni ugyan azt a tranning modban.de nem csinál vele semmit. mi lehet vele?
andrew1988
kis meglepi... lehet csemegézni 😊

Skinek

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

ha legkönnyebb fokozaton végigviszem az arcade-t akkor kapot vmi új karaktert?
andrew1988
fejleszteni a karaktert? az érdekes lenne... jelenleg nincs ilyen benne 😄

The Protector
Az összes combo-ra én is kiváncsi lennék.Fei LOngfnak elég üresecske a combo tára.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hy all
nekem az a kérdésem van h hogy lehet fejleszteni a karaktert?
az ultrat hogy lehet használni?
és miért nem engedi az összes combo-t?
thx a helpért
Zangrief-el sikerült valakinek elsajátítani már a végsõ támadását? Én már csak azért szoktam benyomni, elég kemény kihívás, de eddig max az 1x "körbetekerõs" dobását sikerült eddig úgy ahogy elsajátítanom a kormányon lévõ D-Paddal. Ha valakinek sikerült, milyen controllerrel csinálta és melyik részével?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

The Protector
Azt én is szeretem.Mellesleg minél idegesebb vki annál nagyobbakat és többet téved.

enlightened
Egyébként az üzeneteknél már csak azt szeretem jobban amikor mikrofonozik a csávó és miközben verem, üvöltözik hogy Oh my god, meg kínjában nagyokat röhög magán. Akkor derülök itthon elég jókat.

The Protector
MInden karakternek és superfogásainak megvannak az elõnyeik és hátrányai.Ki kell tapasztalni.Pl Akuma super és ultra fágásait sem lehet kivédeni csak ha elugrasz elõle.

Prody
hehe köszi 😄 megy! bár ez nem lesz hátrány neki hogy mindig 2 másodpercet várni kell hogy kombózzak? fõleg a super-nél.

Seth
nem 2x hátra. Hátra, majd úgy tartod pár másodpercig,majd elõre és ütés

PSN ID.: Beegabor

Prody
Blanka -val valamiért nem sikerül megcsinálnom a Rolling attackot :/ valaki tudna segíteni? kétszer hátra, elõre+ütés ... de nem adja be :S 1 napja van meg a játék, de mit csinálok rosszul?😊
Amúgy Xbox360-ra van meg a játék, ebben a topikban megkérdezhetem ugye?

The Protector
NYugi.Velem is volt ilyen.
De legjobb az volt amikor championship-ben egy Ken ellen verekedtem.Esküszöm h moccanni sem bírtam."szer Perfectre vert mint az atom.Szoptam mint a gép.

DE az új heppem.
HA vmi Ken nyomorék vagy csaló egész végig ugyanazt csináló ember elver.Írok neki egy mocskosul trágár levelet magyarul majd a végére odaírom h good fight.Have a good day. És válaszban mindíg olyat kapok h Yes Good fight stb......XD

kuci06
Vááhh, azok az üzenetek a legjobbak 😄
Ilyenkor lehet tudni, hogy igazán felhúztad a Ryu/Ken-noobokat 😄

A legkedvesebb pillanatok SF4-ezés közben [/elmorzsol_egy_könnycseppet]

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

enlightened
Tök jó, most már az a legújabb hogy akiket lealázok üzeneteket írnak, hogy kapjam be meg minden.😄 Egyébként ha valaki akar velem játszani vagy esetleg gyakorolni vegyen fel. Elég régóta tolom már a játékot nem vagyok rossz. Sakura a favorit. Sugata Sanshiro néven futok.

sith7
Agyam megáll...
Megverek egy 900 pontosat, utána meg egy 0 pontos agyonver... <#gonosz2>

Megyek vissza gyakorolni

Prody
Sziasztok!
Hol tudok venni Magyarországon SF4-hez arcade stick-et vagy azt a SF-es controllert ami hasonlít az X360 controllerhez?😊
Köszi

köszi müxik<#vigyor4>
akkor csak elõre kell chargeolni, hátra már csak egyszer kell megnyomni... picit megtévesztõ a játékbeli kombó lista😄

kösz de ez nagyon nem akar összejönni<#szomoru1> az iránygombot kell nyomvatartani? és ha ugy mutatja pl h elõre hátra charge-ba plusz ütés akkor?<#vigyor2>
sith7
Média markt nincs a környéken ?
ott 1990 a Flatout UA
azzal is megy... én azzal tolom

azt úgy kell, hogy amelyik irányba mutatja, hogy charge, azt kell nyomva tartani egy olyan 2-3 mp-ig

hy all! azt akarom kérdezni,hogy billentyûzettel hogyan lehet a charge-os kombókat elõhozni? vagy egyáltalán van charge gomb?<#buck><#vigyor4>
andrew1988
mi bajod van a netes rendeléssel? így is csak 2 ezer forintba kerül...

De csak olyan kód kellene, amit megigér a küldõ, h nem használja többször.

Azt hittem, szerzek Live kulcsot, de mindenhol 4ezer FT ez a vacak Club. Csak netes rendelés esetén ezres? Fene, én nem szeretném neten rendelni.
Azért ha van valakinek fölöslegesen egy acc, mondjuk úgy, h kipróbálta a kódkérést a Sega oldalán, az küldhetne 1-et.

Értem köszönöm.

http://csuknorisz.mybrute.com

offkorzreg
arcade módban kell mindezt teljesíteni,perfect kör,sosem játszottál még verekedõs játékkal?azt úgy lehet hogy nem sebzõdsz meg😮

Hi. Fel akarom oldani AKuma-t és megnéztem hogy kell szoval 1 körös mecsek esetén 1 perfect kör stb. 1. kérdésem hogy akkor versus módba kell teljesiteni?
2.kérdésem. hHogyan lehet perfect köröm?

elõre köszönöm

http://csuknorisz.mybrute.com

Solid Snake
Vazzeg ezt csomizták a doboz mellé <#wow2><#idiota>
Robez84
<#hehe><#eljen>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

sparrow35
Ilyne nekem is kéne, odaadnám érte a tollat (ha lenne...). <#idiota>

I want to be a mighty pirate ever!

offkorzreg
"Az igazi funnak" NEM INKÁB -->FANNAK?<#wow3>

andrew1988
offline fiókot csinálj

kuci06
Whoah, menõ 😄

Nekem egy ilyen kéne <#idiota>

Talán még ZH-írásra is befogható lenne

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

The Protector
Az igazi funnak van ilyenje is.XD
Ezzel írtam minden zh-mat!!!

van egy problémám hiába csináltam meg a live fiókomat mindig azt írja hogy nem lehet feloldani a karaktereket mert rossz valami azonosító nem eredeti a játék de nem tudom miért csinálja ezt a gta4el nem volt semmi megcsináltam a fiókot és engedte elmenteni valaki kérem segítsen
sparrow35
Jani21 válasza segített, azt nem tudtam, de azért kösz.

andrew1988
nincs vmi oldal ahol meglehet nézni a ranglistát?
kicsit frusztráló mindig bemászkálni a játékba :S

norbi2fraktal
END billentyûvel

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

sparrow35
Köszönöm.

Jani21
Nem Training-ben van, hanem itt: Challenge mode -> Trial. Itt fogja kiírni, hogy miket hajts végre. A training az egyfajta szabad verekedés kötöttségek nélkül.