Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andrew1988

xD

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
elsõ próbálkozások 😊

felsõ és tetkó 😊

andrew1988

ez jó lesz? 😄

andrew1988
jaja néztem... küci, ötlet guile skinre?

kuci06
😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

andrew1988
gyerekek, ez nagyon bejövõs!

Guile 1
Guile 2

andrew1988

andrew1988

ez ütõs 😄

andrew1988
minnyá nekiállok csinálni egy guile skint...

van vkinek ötlete?

andrew1988
na igen, párat megtudok csinálni...

de azért jólenne ha azt is bebizonyítaná a videókon hogy nem csak trainingben tudja e ezeket megcsinálni 😄 a videóban végig perfekt 😄

Protector... remélem azért az arcból is leferagnak majd...

vki megtudná nézni hogy hogy állnak a magyarok ranked állás szerint?

kuci06
Nem, a LIVE csak onlinehoz kell

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Mephike
Sziasztok!
Feltettem a játékot és tetszik. A FAQban viszont a kombókat nem látom, hibát ír ki.
Másik kérdésem, hogy a LIVE rendszerhez akkor is csatlakoznom kell, ha egyenlõre csak a gép ellen küzdenék? Elmenti az eddig elért eredményeimet?
Bocs a kezdõ kérdésekért, de a fórum keresõje nálam nem mûködik...

Ah a New Satisfied Costumer. XD
Zseniális. Holnap újjítok be egy videókártyát(Régi a gépem már lassan 3 éves és nem ujjítottam rajta), hogy tökéletesen fusson minden laggtól mentesen. Aztán 3(vagy több) nap mire újra megtanulok játszani.(Eddig Xbox-analóg specifikus játékomat leváltom valami másra.) De utána Várom hogy mehessek fel netre.
Oh és egy Guile. Remek. Kevesen játszanak vele. ^^ Úgyhogy itt egy videó a világ egyik legjobb guile játékosától 😄
http://www.youtube.com/watch?v=lato8FmMoIQ

The Protector
Jah meg mikor kapok káromkodásos levelet ezt írom vissza.
Ah a New Satisfied Costumer.
Meg csicskáknak illedelmesen megköszönöm a battlepontjait ami kapok tõle.
Meg volt egy srác akit nagyon elvertem.Volt neki bp-je de pont annyit szedett le h 1dv Battlepontja maradt.Írt üzit ami be csak egy XD volt.Én meg írtam neki XD gazdálkodj vele okosan.😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

andrew1988
Blanka
Guile
Abel 😄

The Protector
Baszki.Holnap 6ra megyek melózni és játszani akarok de fáradt leszek.Nah mind1.Fei Long a faszgyerek..
Rankedon akkora örömmel potyognak be az emberek mikor ki van téve kének.De csalódottan távoznak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Jó az ultra azt megint más tészta. A kombók alatt az olyan finomságokat értem mint a Demon Flip (Hyakki Shuu) vagy levegõ HK-ból, alsó közepes túgás/alsó HP/HP kicsi Tatsumaki, nagy soryuken. Ez csak egy nagyon basic combó és szinte mindig bevethetõ.

kuci06
" kombói akár a hp 1/3adát és elnyelhetik "

az ultrája leveszi a fél életét a legtöbb karinak 😄
az a baj vele, hogy egyrészt nagyon alacsony az élete, másrészt pár ütéstõl is dizzy lesz ...

miért nem tolják vele? unlockolni kéne, és lusták 😄

Oh és még valami. Hail to the king in pink. <#hawaii>

Akuma jó csak nagyon kell vele tudni hogy profi szinten játszhass vele.
Pro hogy:
Akuma a járék legtöbbet sebzõ karaktere a kombói akár a hp 1/3adát és elnyelhetik és nagyon vegyes mozdulatokból tudja õket összerakni, szinte mindenbõl tud mindenbe kombózni. (Pont ezért jó a mix up game-ben)
De kontra:
Viszont a legkisebb hiba is végzetes vele, rengeteget kell használni a teleportját hogy mindent elkerülhess. (Nem is értem hogy a spammerek miért tolják vele mikor a shotok közül az õ soryukenje a leginkább közeli hatótávú, + sok tudás kéne hozzá)

The Protector
Fei LOng---szinte csak vele vagyok
Ryu-----régóta nem tolom vele.
3dik nincs.De Dan a legszimpibb karakter csak nincs behozva.De chun li izmos lábai közé is benyalnék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bartn73
Akuma Gouken Dan

kuci06
Sakura
Akuma
Abel

Ha már újra van net készítenék egy kis felmérést, puszta kíváncsiságból.
Ki az elsõ 3 karakter akivel a legjobb vagy:
Részemrõl: 1 Cammy, 2 E. Honda, 3. Akuma

andrew1988
soha nem árt biztonsági mentést készíteni az eredeti fileokról 😊

Azóta már megoldódott.
Azért köszönöm a gyors válasz.

I said oh lord Jesus it's a fire.

Nem ott kell állítani hogy lehessen játszani úgy ahogy te (ti) akartok!
Az options-ban az assign 1P device-re rá enterezel a billel 2-szer (mert mindenféleképpen a billentyûzetnek kell a player1-nek lennie). Ezután már lehet is játszani. A karakter választónál a gamepaddal azt a gombot kell megnyomni amire az enter van állítva.
Remélem érthetõen írtam le.
Ha ezután egyedül akarsz a gamepaddal játszani, akkor szintén az assign 1P device-re kell 2-szer rá enterezned, DE A GAMEPADDAL! Mert mindég az lesz a P1 amelyiket ezen az opción kiválasztasz.<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

A kép még1x. Bocsi a floodért.

Hali!
Megpróbáltam beállítani, hogy tudjak Player VS Player-ben játszani. Billentyûzet VS Gamepad (SpeedLink Bullfrog).

Itt a beállítás viszont innen nem tudok továbbjutni. Ha backspacet nyomok a P1 alaphelyzetbe áll és nem tudom még1x megnyomni hogy visszajussak a menübe.
Ha valami elrontottam kérlek szóljatok, vagy segítsetek hogy kell beállítani. Elõre is köszönöm!

nah igen nekem se ártana ez... mert eléggé elszúrtam a dolgot😄
Lehet csak a reinstall segít rajta:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Az eredeti kosztümöket honnan tudom visszarakni? Le lehet szedni netrõl?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Két tapasztalatom van idáig az online játékkal kapcsolatban. Ken és Ryu, ez a két kari akiket mindenki használ aztán jó szerencsét, ennyi. Ezekkel is horyuken éjjel nappal aztán kész, túl sok értelmét nem látom. Kéne egy olyan handicap hogy ne varázsolhassanak, hanem csak ütni rúgni, kombózni aztán kész

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

<#kuss>

jah 😄
andrew1988
1 ütés v. 1 rugás - super combo
3 ütés v 3 rugás - ultra combo / nem egymás után 3szor, hanem a 3 egyszerre/

de nekem akk ha csak 1 ütést megnyomok nyomatja a super combot.
1, használd a válasz erre gombot-_-
2, hát... ugye oda van írva hogy 3 ütés vagy rúgás... olyankor mind a 3 féle ütést vagy rúgást meg kell nyomnod

de nem azal van a baj hogy nincs ultram hanem ha vilog h aktiváljam?
andrew1988
Skinpack

lehet csemegézni 😊

Császtok, valaki el tudja nekem mondani, hogy a Live rendszert hogyan lehet használni?
Amúgy komolyan a legjobb kombói a chun li-nek vannak😮 Azzal olyanokat toltam már, hogy én szégyeltem magam az ellen helyett😄

Hmmm akkor azért szoptam vele Ryunál😄

sith7
Ebbe a játékba pont az az egyik fõ, hogy megszerezd a karaktereket

Amúgy 2 kivételével (Gouken,Seth), a többi karakter, legkönnyebb fokozaton megvan egy óra alatt, mégha kezdõ is az ember

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

ehhez nem lehet mentést letölteni?Mert nekem annyira kellene a többi karatker hogy 1 gépen 2 játszanék néha vkivel
sith7
Ezt nem tudtam, csak mikor elkezdtem játszani, õ volt a mumus egy darabig, mindig megvert... ezért kezdett érdekelni

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

THX
kuci06
Már a legegyszerûbb fokozaton is unlockolódnak a karik. Az a lényeg, hogy a megfelelõvel vidd végig .(FAQ!)

kuci06
Sagat a játék legerõsebb karaktere, a készítõk is elismerték, hogy túl erõsre sikerült 😄

Szal nem nevezném gáznak 😄

arcade-ban hanyadik fokozattól ad új karaktert?
sith7
Így már érthetõ

Köszi, majd kipróbálom ezeket a dolgokat

Amúgy én is Sagat - tal vagyok <#rolleyes>... az gáz ? <#confused>