Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felsõ és tetkó 😊

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
van vkinek ötlete?
de azért jólenne ha azt is bebizonyítaná a videókon hogy nem csak trainingben tudja e ezeket megcsinálni 😄 a videóban végig perfekt 😄
Protector... remélem azért az arcból is leferagnak majd...
vki megtudná nézni hogy hogy állnak a magyarok ranked állás szerint?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Feltettem a játékot és tetszik. A FAQban viszont a kombókat nem látom, hibát ír ki.
Másik kérdésem, hogy a LIVE rendszerhez akkor is csatlakoznom kell, ha egyenlõre csak a gép ellen küzdenék? Elmenti az eddig elért eredményeimet?
Bocs a kezdõ kérdésekért, de a fórum keresõje nálam nem mûködik...
Zseniális. Holnap újjítok be egy videókártyát(Régi a gépem már lassan 3 éves és nem ujjítottam rajta), hogy tökéletesen fusson minden laggtól mentesen. Aztán 3(vagy több) nap mire újra megtanulok játszani.(Eddig Xbox-analóg specifikus játékomat leváltom valami másra.) De utána Várom hogy mehessek fel netre.
Oh és egy Guile. Remek. Kevesen játszanak vele. ^^ Úgyhogy itt egy videó a világ egyik legjobb guile játékosától 😄
http://www.youtube.com/watch?v=lato8FmMoIQ
Ah a New Satisfied Costumer.
Meg csicskáknak illedelmesen megköszönöm a battlepontjait ami kapok tõle.
Meg volt egy srác akit nagyon elvertem.Volt neki bp-je de pont annyit szedett le h 1dv Battlepontja maradt.Írt üzit ami be csak egy XD volt.Én meg írtam neki XD gazdálkodj vele okosan.😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Rankedon akkora örömmel potyognak be az emberek mikor ki van téve kének.De csalódottan távoznak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
az ultrája leveszi a fél életét a legtöbb karinak 😄
az a baj vele, hogy egyrészt nagyon alacsony az élete, másrészt pár ütéstõl is dizzy lesz ...
miért nem tolják vele? unlockolni kéne, és lusták 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Pro hogy:
Akuma a járék legtöbbet sebzõ karaktere a kombói akár a hp 1/3adát és elnyelhetik és nagyon vegyes mozdulatokból tudja õket összerakni, szinte mindenbõl tud mindenbe kombózni. (Pont ezért jó a mix up game-ben)
De kontra:
Viszont a legkisebb hiba is végzetes vele, rengeteget kell használni a teleportját hogy mindent elkerülhess. (Nem is értem hogy a spammerek miért tolják vele mikor a shotok közül az õ soryukenje a leginkább közeli hatótávú, + sok tudás kéne hozzá)
Ryu-----régóta nem tolom vele.
3dik nincs.De Dan a legszimpibb karakter csak nincs behozva.De chun li izmos lábai közé is benyalnék.
Akuma
Abel
Ki az elsõ 3 karakter akivel a legjobb vagy:
Részemrõl: 1 Cammy, 2 E. Honda, 3. Akuma
Azért köszönöm a gyors válasz.
I said oh lord Jesus it's a fire.
Az options-ban az assign 1P device-re rá enterezel a billel 2-szer (mert mindenféleképpen a billentyûzetnek kell a player1-nek lennie). Ezután már lehet is játszani. A karakter választónál a gamepaddal azt a gombot kell megnyomni amire az enter van állítva.
Remélem érthetõen írtam le.
Ha ezután egyedül akarsz a gamepaddal játszani, akkor szintén az assign 1P device-re kell 2-szer rá enterezned, DE A GAMEPADDAL! Mert mindég az lesz a P1 amelyiket ezen az opción kiválasztasz.<#kacsint>#kacsint>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Megpróbáltam beállítani, hogy tudjak Player VS Player-ben játszani. Billentyûzet VS Gamepad (SpeedLink Bullfrog).
Itt a beállítás viszont innen nem tudok továbbjutni. Ha backspacet nyomok a P1 alaphelyzetbe áll és nem tudom még1x megnyomni hogy visszajussak a menübe.
Ha valami elrontottam kérlek szóljatok, vagy segítsetek hogy kell beállítani. Elõre is köszönöm!
Lehet csak a reinstall segít rajta:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
3 ütés v 3 rugás - ultra combo / nem egymás után 3szor, hanem a 3 egyszerre/
2, hát... ugye oda van írva hogy 3 ütés vagy rúgás... olyankor mind a 3 féle ütést vagy rúgást meg kell nyomnod
Amúgy 2 kivételével (Gouken,Seth), a többi karakter, legkönnyebb fokozaton megvan egy óra alatt, mégha kezdõ is az ember
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Szal nem nevezném gáznak 😄
Köszi, majd kipróbálom ezeket a dolgokat
Amúgy én is Sagat - tal vagyok <#rolleyes>#rolleyes>... az gáz ? <#confused>#confused>