Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haha köszi. Nha védekezni akkor már tudok 😛
3-as ütés az mi ? 😊 3 x ütés gyorsan ?
Meg ultra compot sem tudom megcsinálni 3 ütés jel van a végégn de nem megy :S

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

norbi2fraktal
védekezni gumival lehet<#mf2><#idiota>

na jóó viccen kívül, tardod hátra felé, folytatni ESC-el kell
spéci attack-ot ugy csinálj pl billentyûn-- Ryunál--LE-ELÕRE,LE-ELÕRE,és ütés,vagy 3-mas ütés

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Bocs a hülye kérdéskért de védekezni hogy lehet :S
Meg mikor levernek és kérdezi akarom e folytatni mit kell nyomni ha igen.
Amugy billnetyûzetrõl tolom.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Sziasztok.
Full nub vagyok. Special mozgásokat nézegetem.
Azt hogy kell megcsinálni mikor leirásba kis piros kör középrõl mutat hátra a nyil és mellette plusz jellel van egy rugás ütés ?

itt is vannak, csak be kell állítaniXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

norbi2fraktal
lehetséges hogy veszek egy Club-ot és akkor én sem fogok "unatkozni" a játék mellet, sokkal jobb lenne multi-ban mer tudom hogy "élõ" embert vertem el,és az is jó hogy vannak gyengébbek és erõssebb ellenfelek

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

andrew1988
hát engem még mindig jobban leköt az sf mint a bionic... habár az is jó game, játszok vele én is de inkább multiban...

mostanság rámjött hogy skineket csinálok sfben 😄

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

The Protector
Kisbarátom.G3 Dés megy visszafelé
Utána jön a G2 és visszafelé az a-b-c-ben
Utána jön a G1
Utána SG-nem vicc.
Na ha addig eljutsz gratulálni fogok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sith7
Akkor te miért játszol ?

Offline miatt ?
Annak mi értelme, hogy legyen több karakter ?
Csak annyi változik, hogy nem Sagat a neve, hanem pl. Sakura...

Ennyi erõvel le is törölheted

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

enlightened
Hát csak nincs semmi célja az onlinenak sem. Az hogy egy számot növeljek amit ranked pointnak hívnak nem túlságosan dob fel. Championshipben meg bekerulsz A-ba és onnantól annyi.

The Protector
Én nem álltam le.Én bevallom függõ lettem.Nem vagyok nagy játékos de ez magába szippantott.Kvajó játék.....de nem tetszene ennyire ha nem lenne Online.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

enlightened
Mindenki bionic commando-zik. Én is félre tettem most a championshipeket egy idõre. Bionic commando rearmed meg bionic commando kellemes kikapcsolódást nyújt amikor unod már hogy a Ken-ek shoryukennel végig aprítanak. Ha kijátszottam bionic commandot jövök vissza és adok nekik Sakura-val, ahogy szoktam.

Dani182
Kösz, megpróbálom így. Érzem, hogy megvan az esti programom 😄

norbi2fraktal
focus után gyorsan nyomd 2x elõre,így közelebb leszel és ha gyors vagy nem védi be

Dani182
Helo!

Sakura negyedik trial-jához kéne egy kis help. A mozdulat egy focus>guggolásból med. kick>ex shunkupyaku>ultimate

Bármennyire is próbálom az ex-es mozdulatot gyorsan bevinni a rúgás után, egyszerûen Dan mindig kivédi. Valami tipp vagy ötlet?

andrew1988
õõõõõ. ma megnéztem az evo 2009 döntõt... csodák csodájára megint Daio nyert 😄

Justin Wong vs. Daigo

ez a justin egy meleg... amikor nyert vagy kikapott minden kör végén felugrott és ordibált vagy táncolt, kurva nagy arca van. Daigo gyerek meg kibaszott nyugodt volt... egész végig csak ült. amikor megnyerte az utolsó meccset és kiderült hogy õ a bajnok csak ült és leste a monitort ... na az ilyen embereket szeretem 😊

Ryu(Daigo) vs. Balrog(Justin) csata volt...
balrog ütött rugott, ultrázott
Ryu meg hadoken hadoken hadoken, shoryuken stb 😄
de nagyon tud a gyerek... és megérte hogy õ nyert. megérdemelte nagyon

norbi2fraktal
sajnos nekem is ugy tünik,kell szerzzek egy LIVE-os key-t mer már nem bírom

Ez a játék Ken és Ryu párosról szól, elõbb nyomtam egy meccset, a gyerek horyukenezett megállás nélkül, aztán van 200000 Grade pontja, na mondom elmész ám te a jó édes anyád már vár. Kéne egy handicap meccs ahol letiltja a játék a varázslásokat és csak ütni rúgni, kombózni lehessen aztán kész

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

andrew1988
kezd meghalni a topic 😞((

andrew1988
eszembe jutott ki lesz a következõ skinem témája...

neeeeXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

norbi2fraktal
<#wow2><#idiota>

andrew1988
ja... mindig elverem 😄😄😄

ezt annyira szeretném 😄

Less meg!

The Protector
Gyerekek.Ez a Dan annyira szerethetõ karakter.

sith7
Meglett Gouken, ahogy nézem, vele is lehet aprítani rendesen... <#eplus2>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

The Protector
Ez sem látott még pinát......

ohh thx😄 má telepíti is:d
csak az online játékhoz kell, telepítésnél írd tele valamivel.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

hy all! Vki tunna küldeni nkem msn be a SF4 játékhoz egy telepítõ kódot?MSN:[email protected]
Nude patch, KATT! Már, ha valakinek kell egyáltalán. <#smile>

Mephike
Értem és köszönöm a gyors választ.

andrew1988
tudok róla... épp töltöm 😄

norbi2fraktal
Grat,elég jó lessz,OFF- kijött a Bionic Commando((csak szólók))

andrew1988
Elkészült az elsõ skinem a játékhoz 😊

Guile/Nathan "Rad" Spencer - Bionic Commando

Sajna a kezet és hajat nem tudtam megcsinálni, úgy ahogy kéne, mert ez technikailag lehetetlen 😞
A többit a lehetõ legjobbra csináltam, ahogy tõlem tellett 😊

Képek:

Videó:

Letöltõ Link: Letöltés!

Remélem mindenkinek tetszik 😊

andrew1988
mert még nincs kész a FAQ... hiányos

Mephike
Ja és ez a FAQban van, ezt nem írtam.

Mephike
Valaki megmondaná, hogy pár ember kombója miért ezt a hibaüzit kapom (ez Vega-é pl):
Warning: main(Vega.inc): failed to open stream: No such file or directory in /combos.php on line 233

Warning: main(): Failed opening 'Vega.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /combos.php on line 233

Köszönöm elõre is.

The Protector
HOME gonb aztán create Oflline profil.

Sziasztok!

Nálam a fakk nem jön be, viszont kérdésem az van: miért nem menti el a játék az állásokat? Vindózlájv kell hozzá? Unom már, hogy újraindításnál elõröl kell kezdenem. Egyáltalán arcade módban tudok majd új karikat gyûjteni?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

andrew1988
elég bonyolult...

kell hozzá 2 féle kicsomagoló progi, photoshop, nvidis dds plugin, infuser amivel visszateszed a cuccokat, és hex editor... na meg persze kreativitás 😊

The Protector
Mivel készíted a skineket?És mik a lehõségek.Mert fei Longnka szivesen csinálmék pár skint

andrew1988
ha van vkinek ötlete karakter skinekrõl, jöhet 😊

most nagyon benne vagyok a dologban 😄

andrew1988
Ez a teljes hír:

shizowa San, the fan favourite producer who likes to drop hints in her blog posts has updated the SF4 dev blog with a new series of Questions and answers in which she mentions some hints about what the next Street Fighter IV itterations might include such as:

- The long forgotten gouken's Daughter as a playable character
- Rolento might Join the Cast as well
- Special Intros might be added to the game (like ryu vs Ken, Ryuvs Gouken etc)
- A tier Chart might be added to the game as well.

Shizowa san also added than Gouken's daughter will be as powerful as ryu and ken and might be able to shoot hadokens by just using one hand.

The fan favorite producer even went ahead and said that their are no current plans to add rival bgms to vs in the current version of sf4 nor will they add new stages.

If you are wondering about Gouken's Daughter check back later today or tomorrow for a complete info post about Oujou San, gouken's daughter, or as we named her in our ongoing comic: Hitomi.

más:
bezzeg, guilre senki semmit nem mondott 😄

The Protector
Nyuigi.Azért faragják rendesen a pofámat azért.Sõt megint vol olyan h mind2 menetben perfectre vert egy Ken.Én csodálom h milyen ügyes taktikája volt.Kijátszott mindíg.

opp pár oldalt elnéztem 😄
890 (The Club) + 990 (szállítás) = 1880 Ft . Én is holnap/hétfõn rendelem, mert itt az 576ba nem árulnak és nem is fognak <#merges3><#wink>
Utánanéztem. Összesen két kép volt a mangában, ahol lehetett látni gouken lányát. Úgyhogy tényleg elég elfeledett. Így valószínû, hogy lesz a játékban. Fura. Remélem nem mégegy shoto karakter. (Valószinû azelõtt született, hogy Gouken elvesztette a mesterét)

Elnézést ha kicsit összefolyó lett a szöveg. Amúgy remélem hogy a Rolento-s része,(illetve az egész) igaz. Rolento nagy kedvencem volt annó.

Az érdekes is lenne.
Nem vagyok összeesküvés elmélet szakértõ de lehet hogy a hír fanmade.
Ha azt mondják hogy új karik új trailerek azt elhiszem. De Gouken azután hogy megölték a mesterüket, Annak szentelte életét hogy a teknikákból kihagyja a gyilkolás mûvészetét(Révén eredetileg Assasin harcmodort tanultak Goukival). Eztán, megszánt egy fiút, Ryu-t és örökbefogadte és mint az egyetlen örökösét tanítani kezdte, meglepõen rövid idõn belül a legjobb barátja(ken apja) is hozzá küldte a fiát tanulni. Útközben még felvette tanítványnak egy árvát Dant. (Akinek az apja muai Thai bajnok volt, és sagat a vele való harcban vesztette el a szemét.) De révén a mester látta hogy Dant csak a bosszú hajtja hogy revangot vegyen sagaton így felhagyott a tanításával. Késöbb akuma végzett vele(Elviekben, de a sorozatban sokszor feltûnik, mint említés, illetve van egy alternatíva korábbról, hogy m. bison ölte meg)

andrew1988
- The long forgotten gouken's Daughter as a playable character
- Rolento might Join the Cast as well
- Special Intros might be added to the game (like ryu vs Ken, Ryuvs Gouken etc)
- A tier Chart might be added to the game as well.

az ujdonságok amik lesznek a játékban😊