Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek olyan játékok melyrõl hirtelen nem mondja meg az ember, hogy támogatnak padot, azt mégis
szal ezekkel megy a rumblepad-od?
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
11 menetbõl 10 Ryu, 1 Chun-li
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
A fejre ugrást remekül lehet használni olyan ellen, aki folyamatosan tûzlabdázik, minden egyes tûzlabda általában egy kemény fejrúgást eredményez, és bison vissza is ugrik az eredeti védett pozícióba.
Azonban ez is simán védhetõ (sajnos:-), ha valaki folyamatosan hátrafelé ugrál, akkor nem lehet eltalálni fejreugrással.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Championshipben Akuma az inkább gyakori.!
Pár tipp:Fei Longal nem kell kombót leírni a tüzes felrûgáshoz elég ha megnyomod egy szerre a lefelé és a hátra irányt meg a rugás gombot egyszerre.100ból 100szor bejön de inkább nyomkodd többször leérkezéskor vagy mikor használni akarod.
2.Arra figyelj hogyha vki teljesen spammel azaz jól felépeített taktikája van vagy végig ugyanazt nyomja az nem tud védekezni.100%h bejön.Egyszerûen gáncsolgasd ki a kis snceiet.
2.Vigyázz mert Ken majdnem minden Ultra fogást le tud Ultrázni.(benyomod az ultrát és rögtön az ellenfél is.100h elver.
3.A hadokeneket dash al és ultrával is ki tudod kerülni,még ryu Ultra hadokenjét is.
4.Akumánál ne nagyon pattogj mert e legtöbben a levegõben lelõnek.
5.A vén kigyúrt öregnél(nem tudom a nevét) ne ugrálj mert a nagycsapásával mindíg le tud szedni.Esélyed sincs levegõbõl támadni ha ismeri a kombót.
Ken,Ryu,Akuma noobok mikor elesnek azonnal menj közel amennyire csak tudsz és védekezz mert egybõl shoryukennel kelnek fel.Ahogy felrepül,esés közben tudod sebezni.Ugyanez van cammynél és a felrúgásával.Van nyomorék aki 6odszor is benyomja ellened hiába csapkodod le.
Pár buziság.M Bisonnak és a karmos hosszúhajú maszkos homokosnak van egy védhetetlen fogása.Mikor felülrõl lefelé rádrepülnek.Ne is próbálj védekezni mert nem lehet kivédeni.Csak dash a jó ellene.Azt is nehéz idõzíteni.
Vki kérdezte anno mi az a personal action.:Ellenfél gúnyolása,nekem E betûn van.Mindegyikkel mást csinál.
Remélem azért pár embernek tudtam segíteni.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195772592&no=1825
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem is ugyanezt produkálta nvidia karival. Leszedtem a régi driver-t feltettem a 190-es forceware-t és jó lett.
Köszi
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
スラッグ
legalább lessz idõm gyakorolni,ugyis elment a mentésem,és el is fog menni
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
スラッグ
Lenne egy problémám vagyis haveromnak...
A bevezetõ videó után csak a fekete kép fogadja de a menü megy mert hallja ahogy lépeget benne?
Tapasztalatok, esetleg megoldás?
Köszi elõre is!!!
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
mentést is vissza tettem, anélkül is próbáltam és semmi :S
A gugoló ellenfeleket meg lehet sebezni közepes magasságú ütésekkel, overhead attackokkal (mondjuk ryu elõre közepes ütése, vagy c viper ugrásból könyöklõ támadása), illetve cross up-al(Bár nem mindenkinél jön össze <#pardon1>#pardon1>), és pár jump in-el.
Ha nem tudod hogy mi az a crossover itt egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=5j_PrYwUyIo
(Elnézést a kellemetlenségért de még nem engedi hogy beszúrjam a linket.)
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Én is Sagat - tal tolom...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Dwnfall @ Bs-eu
Ilyesmi leveleket írtam.Egy ember azt írta h csak szerencséje volt.
Ti esetleg nem tudjátok h mi a franc van?
<--CHARGE-->+ <--+--> rúgás
Így néz ki valahogy
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Igy már könnyebb lesz. Megyek tesztelgetem.
Kösz a segitséget még 1x.
Amugy igen fasza a játék de 10 éve nem toltam verekedõssel 😊 már nem igen emlékszek a dolgokra.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
a 3x utés vagy rúgást,állítsd egy gombnyomásra, a beállításokban így van leírva LP+MP+HP--a rugásnál ua. csak K-van írva, az elõbb leírtam a combó kivitelezését, 2x le+elõre és ütés, ultra-nál, meg 3xütés vagy rúgás
Nagymami rak el kompotot..
Nha help pls..
Amugy menteni lehet valahogy ha nyomom arcadebe letolok 5 gémet és menni kell el kakilni vagy vmi ?