Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ultra) Street fighter 4 et játssza valaki xbox one controllerrel támogatja a játék ?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Games For Windows Live ID: Rashool
A nagy Steam akcióban megvettem a SSF4:AD -t PC-re. Eddig a sima SF4 volt meg X360-ra, a SSF4 meg 3DS-re.
Az a gondom, hogy PC-s ugyan normális sebességgel megy a játék, de a karakterek olyan furán, villódzva mozognak, nem folyákony az animáció, stb.
Találkozott már vki ilyesmivel?
A gépemet 'A'-ra értékelte a játék.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Olyan problémám van, hogy ultra elõhívásánál lassan fogja fel a gép, hogy három rúgást nyomok egyszerre. Be van állítva arcade sticken, hogy bizonyos gomb az összes rugás egyszerre.
Eredmény:
Rug egyet, majd super támadás....ami persze nem sikerül, mert ellenfelem elszállt már a rugásomtól eleve. Nagyon bosszantó. Megoldás?😞
Rájöttem nagy nehezen, hogy mi ez a charge dolog! Ha valakit érdelek keressen privin! 😊
nem tudom megcsinálni akárhogy is próbálkozom 😞
Nem tudom egyik embernél sem összehozni ezt a charge dolgot... Mi ez pontosan? Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Mi ez a charge dolog?
Valaki tudna segíteni, hogy hol találom meg az ütési kombinációkat magyarul? (kombókat)?
Bocsi h ide írom,de konkrét témája nincs a gondomnak. Na szóval: Megvan az arcade edition, de még a menüig se jutok el (pontosabban csak addig amíg a press start felirat villog) és se billentyûzettel se joy-jal (mindegyik gombbal próbáltam) nem tudok semerre se tovább jutni. (Igaz a joy az nem x360-as hanem egy SpeedLink Strike2 SL-6535)Jah és hozzátenném h még valami beállítást se találok mint más játékoknál (pl fifa12) h még játékon kívül be lehessen állítani.
Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De ha nincs rá keret, az 5 eurós változat is abszolút megéri.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Capcom is the best!
SSFIV AE Steam
Capcom is the best!
de itt nagyon olcsó most, és meg kell vegyem
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az a baj h warezesok sem tudják már kipróbálni annyire mert az új karakterek csak eredetinél oldódnak fel miután fellõtték a live-ot.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Idegesítõ. A mentést megtalálja, szóval nem kell mindig új save datát csinálni. Régen valahogy megoldottam, de nem emlékszem hogy.
Mindenesetre örülök, hogy legalább SF van pc-re, és tervezem ,hogy meg fogom venni az AE-t.
Capcom is the best!
Ja én is offban toltam az SF4-et
http://avp2010.b13.hu/
Amúgy nem vagyok nagy SF fun, de ez legalább jön pc-re és ennek is kell örülni, ha már nincs Tekken meg Mortal.
Capcom is the best!
Guile komója: hát ja, azt szerintem nem sokan tudják rendesen megcsinálni, olyan nehéz. Vega meg úgysem érdekel.
Capcom is the best!
http://avp2010.b13.hu/
Meg az rossz még, hogy túl sok a gomb, néha nem azt nyomom meg amit kéne. Én Tekken-t is billentyûzettel játszom, és azt kell mondjam ahhoz kiválló. Szinte minden kombót sikerül végrahajtanom vele.
Capcom is the best!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
De kösz, figyelembe fogom venni amiket írtál. Arcadeos gamepad nem kell az biztos. Közben találtam Logitech-et, de ennyiért asszem nem fogok venni, meg egy Speedlink-et, aminek azért barátságosabb az ára.
Capcom is the best!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akkor milyen lenne jó hozzá, mert ami nekem van (Speedlink) az már kicsit szar, mert néha beragadnak a gombok, meg a D pad sem arra reagál amire kéne.
Majd, ha megjelenik a SSF IV Arcade Edition arra kéne.
Capcom is the best!
Ha nem, akkor milyen kontroller ajánlott hozzá?
Capcom is the best!
Már csak az acsi lista kéne.
Túl lassan csinálom? Lehetséges. Nyomkodom pedig, mint az õrült, de nem csinál semmi, csak üt vagy rúg.