Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RETROB0Y
Banner kéne másik sztem :S

RETROB0Y
Én már több gépen is mgcsináltam mindekint Seth-et csak 1szer

De mindig 1.õre beadott mindenkit

stevenson1988
nekem is úgy harmadjára - negyedjére adta be csak...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Mondom a kért dolgokat megcsinálom,de így se adja be.Vagy próbálkozzak sokat?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

norbi2fraktal
játsz 1 menetes easy meccseket,ugy nagyon egyszerûû

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

nem kell Akumával újra kezdeni, de ha elbukod az adott emberrel akkor újra kell kezdened, nem lehet continue-t használni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Vagy Akumával is ugyanígy meg kell lenni ezeknek?
Jaa,és ha elbukom a második emberrel,akkor megint Akumával kezdjem?
Köcce a Helpet

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Azt tudom én is.De így se
Nem lehet,hogy valami el van írva?

andrew1988
frissítettem az oldalam pár skinnel és pályával... és természetesen a szerkesztõ progik is fennt vannak

Katt!

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

andrew1988
sztem semmi extra a pali... multiban esélye nem sok a kevés hp miatt

RETROB0Y
Huh végre mgvan Seth

Aztakurv@ valami állat a pali!

Tiszta Dr. Manhattan

stevenson1988
az csak egy körös meccseknél érvénye: link

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Nekem nem sikerül Gouken-t kikódolni,pedig végigvittem Akuma-val,és utána mikor végigvittem,megvolt a következõ karakterrel az 1 perfect kör,3 ultra finish,5 first attack is.Valaki help.Köszi

norbi2fraktal
ha gyors vagy és jókór idõzitsz akkor csináld úgy hogy közepes ütés és LE+ELÕRE, csak ennyi, nem kell még egy ütés, nagyon sok maradt meg neke a psx-es Street-bõl, amin agyan ez volt a rejtély....amugy sakurával hard 3.nál vok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Amiga
Akkor lehet, hogy nekem is át kell állnom billentyûzetre... majd kipróbálom.

Annak idején még Amigán rengeteget játszottam a Street Fighter II-vel és a Mortal Kombat I-II-vel...

De most Sakurát tanulom, és pl. a Challenge Trial normal 3. szintjén már az elsõ kombót sem tudom megcsinálni (medium punch, aztán hadoken). Nem is értem, miért, de egyszerûen nem megy a kombó..

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

andrew1988
én verekedõs játékokon nõttem fel pcn. konzolom csak nintendo volt 😄

tehát én ebben a helyzetben jobban állok 😊. Rekkukyaku is megy billrõl...
anno sokat mugeneztem, csináltam is 1-2t 😄 lehet hogy nekiállok csinálni egy újat 😄

Magh
És Fei Longgal nem okoz gondot bill.-en pl. a Rekkukyaku? Mert beadni beadja, kis gyakorlással 100%-ban, de elég sokáig tart. Azt is tapasztalom, hogy kombókat, de gyakran sima spec mozdulatokat is csak valami elfajzott beviteli sorrendre ad be (pl. Longgal cLP + Rekakken), nyilván, mivel padre/stickre van optimalizálva. Nekem egyébként csak a körzõ mozdulatok mennek jobban analóg karral, minden más (mozgás, sima P/K chainek, charge, "Z" mozdulatok) meg bill.-en, úgyhogy szerintem egyelõre ennél maradok.

Egyébként tényleg vannak komoly billentyûzetes arcok (pl. G1-ben), vagy az csak irónia volt?

andrew1988
nekem egyébként mióta új az accountom, nem sok pontom van rankedben, asszem 1600 körül állok.

tegnap volt idõm gamelni, 20 meccsbõl 2szer kaptam ki 😄
gen és ken vert el, de nem nagyon... mindkettõ ellen randommal mentem, vegát és roset kaptam 😄

egyébként csak megsúgom, nem akkor leszel jó játékos ha 2-3 karakterrel vagy jó, hanem ha minden karakterrel tudsz vmit felmutatni.mostanában cska randomra megyek karakterválasztásnál, és mégsem kapok ki sûrûn, de azért van kivétel 😊

The Protector
Én billel nyomom.Nekem tökéletes.Pedig van coontrollerem.De nehéz vele a kombókat behozni
Nekem 1330Bp-m van.1500vmennyi volt a max.
Gp-bõl meg van 2200kereken.
Sokat gyakorolj és találj egy vagy 2-3 kedvenc karaktert ait nagyon ismersz.
Mint nekem fei Long.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Amiga
Azt hiszem, BP, GP-bõl mintha csak 1 lenne. Amúgy összesen talán 13 gyõzelmem van és egy Logitech Dual Action-nel nyomom, nem tudom, hogy megfelelõ-e, de nincs más kontrollerem.

Igen, azt hiszem a gyakorlás jó ötlet...

The Protector
miben van pontotd.BP vagy GP?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

andrew1988
egyeltalán nem a pont a lényeg... gyakorolj!

Amiga
Én azt hiszem, most hosszú ideig szakítottam a Street Figter IV online részével. Ma este egyszerûen mindenki megvert. Sakurát erõltetem, lehet hogy hiba, de legalább 5-5 Ken és Ryu, elvétve egy Gouken vagy Akura vagy Guile nyomott le, és egyszerûen képtelen voltam nyerni. Elegem van. És a gép nem kezdõ mazsolákat rak be ellenem, pedig van vagy 100 pontom, hanem 1500-2000 pontos ellenfeleket. Most ezeket hogy verjem meg???

andrew1988
azért azt ne felejtsük el hogy nem rég még nyávogtál...

enlightened
Eleged van a noobságból? Eleged van hogy mindig Ken Ryu és Sagat arcát látod? Eleged van hogy egy combot ismételgetnek egész meccsen?

Akkor a megoldás számodra is a G2. Ha összeszedsz 2000GP-t megnyílik elõtted az igazi játék. Ahol találkozjhatsz Dhalsimokkal és El fuertekkel is, akikkel G3-ban sohase. Most vert meg egy El fuerte nagyon keményen. De tegnap Dhalsimmal is leirtottak meg Gen-el is. Eddig utáltam ezt a gamet mert mindenki Ken-el volt de ennek G2-ben vége. Itt végre tényleg mindenki azzal van aki tetszik neki és játszani is tud vele.

egyébként nem hiszem h mindenki noob aki kennel van. énis szoktam játszani kennel. mondjuk én egyáltalán nem használom a shoryukent. minden karakter játszható ha ki tudod használni. én pl sagatot egyáltalán nem díjazom.
The Protector
JAh.G2 ben nem nagyon vannak ken-ek.Sõt eddig 1x sem találkoztam velük.Viszont itt ryu a nyerõ.De van itt rose,cammy,chun lee aki kell.Sagattal is csak 1x találkoztam.De fei long ellen életemben csak 3 szor küzdöttem.2y én bizonyiltam jobbnak.A 3. viszont alázott.

enlightened
Srácok gyertek át G2-be!!!!!!!!!

Nagyon jó, alig vannak Kennoobok. Lehet azért mert nem jutnak el ide, vagy mert amig eljutnak ide rájönnek hogy Ken nem túl jó.

Viszont van helyette 10000GP-s Dhalsim aki perfectre ver😄. G3-ban egy Dhalsimmal se találkoztam itt meg eloszeretettel aláznak vele.

Na mindegy G2 tök király végre nem csak Kenek meg Sagatok meg Akumák vannak hanem mindenféle karit használnak és tudnak is vele játszani. Én személy szerint Dannel maradok.

enlightened
Na ma betauntoltam magam Dannel a G2-be. Úgyhogy most G2-E rõl indulok megint. Fel kell küzdenem magam SG-ig.

norbi2fraktal
na ezt nem láttam még😄

andrew1988
már láttam 😄

Nem linkelte be a képet mert még nem vagyok olyan rég óta tag. Hát akkor így mutatom.

http://i160.photobucket.com/albums/t172/Obsidian_Shield/Dan.jpg
(Valaki aki aki elég régi tag, linkelje be ha tetszik neki.)

Errõl jut eszembe

enlightened
Kennoob elintézése Dan módra

Uhhh ez fájhat

Vuhuuuuuu

andrew1988
lassan de biztosan haladok 😊
a pályák zenéivel készen vagyok, már csak a karakter választó és a lobby maradt hátra... azokat az SF2 HD Turbo Remixekbõl szedem ki

The Protector
In Flames The quet place.
Offspring The Kids arent alright(ez legyenbennt mert kvajó)
Guns N Roses sweet child o main,vagy paradise city.
The Comeback Kid:Wake the dead.
Linkin park:What I Done
Simon And Garfunkel:Silence(szomró zene)
Kansas:Carry on may wayward son(Odaát zenéje)
Rise Against:Give it all.
Fall out Boy.Snitches and talkers(emós zene(állítólag) de ez a számuk kvajó.
Yellowcard Breathing.

andrew1988
vki szedjen már össze nekem 7db zenecímet, vmi rockosabbat 😊

sith7
Köszi, sikerült, a zöld színt kellett választani

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

sith7
akkor ott van a kutya elásva...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

andrew1988
ezt a skinre érted?

ha arcadeban nem jó akkor rosszul csinálsz vmit... vagy nem jó színt használsz, minden skinnél megvan adva hogy melyik színt használja

sith7
csak online változik ?
Mert arcade - ba nem lett más

andrew1988
figy, az oldalamon fellehet tüntetni a dolgokat a bajnokságról, ha gondoljátok..
ott sztem egyszerûbb

The Protector
Akk holnap sg-s bajnokság?KIK neveznek össze kéne írni,kitalálni egy okos módszert rá vagy sorsolni.És megbeszélni a csatákat akik össze lettek sorsolva.

Remélem holnapra jobb lessz a csuklóm mert odakúrta melóhelyen a hûtõajtó.És a mélyhûtõszobának nem vékony az ajtaja.

The Protector
igen.Minden skint a hozzá tartozó karakter mappájába kell másolni.

sith7
Köszi, Sagathoz, de gondolom akkor értelemszerûen a Sagat könyvtárba kell

andrew1988
csináld a challengeket

szevasztok lenne 1 kérdésem vannak ezek az úgy nevezett costume-k ezeket hogyan tudom megszerezni? vagy csak akkor tudom megszerezni ha eredeti a game?? elöre is köszi válaszotokat szevasztok
andrew1988
nem fognak, ujra kell kezdened

Magh
Jövõ héten ér ide a játék, ha addig tört verzión kioldom a karaktereket, hozzárendeli majd a profilomhoz? GfWL accom régóta van, az eddig unlockolt karik pl. megmaradnak.

stevenson1988
senkitõl nem fogsz kapni, ugyanis egy kulccsal egyszerre csak egy ember játszhat...
tehát senki nem lesz olyan ostoba, hogy csak úgy odaadja neked a sajátját