Street Fighter IV

Oldal 1 / 60Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Sziasztok
(Ultra) Street fighter 4 et játssza valaki xbox one controllerrel támogatja a játék ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kizsde
Steam-es Street Fighter X Tekkent ócsóért tudok szerezni határos ideig. Akit érdekel üzenjen.

Games For Windows Live ID: Rashool

Laza
Hali!
A nagy Steam akcióban megvettem a SSF4:AD -t PC-re. Eddig a sima SF4 volt meg X360-ra, a SSF4 meg 3DS-re.
Az a gondom, hogy PC-s ugyan normális sebességgel megy a játék, de a karakterek olyan furán, villódzva mozognak, nem folyákony az animáció, stb.
Találkozott már vki ilyesmivel?

A gépemet 'A'-ra értékelte a játék.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy ultra elõhívásánál lassan fogja fel a gép, hogy három rúgást nyomok egyszerre. Be van állítva arcade sticken, hogy bizonyos gomb az összes rugás egyszerre.
Eredmény:
Rug egyet, majd super támadás....ami persze nem sikerül, mert ellenfelem elszállt már a rugásomtól eleve. Nagyon bosszantó. Megoldás?😞
HAlihó mindenkinek 😊
Rájöttem nagy nehezen, hogy mi ez a charge dolog! Ha valakit érdelek keressen privin! 😊
Sziasztok! Próbálgatom a játékot, de nem értem pl az E.Honda-nál, hogy hogyan lehet megcsinálni a Sumo Headbuttot (ez van hozzá rajzolva) jobbra charge balrra plusz ütés
nem tudom megcsinálni akárhogy is próbálkozom 😞
Nem tudom egyik embernél sem összehozni ezt a charge dolgot... Mi ez pontosan? Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Mi ez a charge dolog?
street fighter 4 eladó vagy csere: SF X Tekken

érdeklõdni: [email protected]
street fighter 4 eladó

érdeklõdni: [email protected]
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hol találom meg az ütési kombinációkat magyarul? (kombókat)?
Hali.

Bocsi h ide írom,de konkrét témája nincs a gondomnak. Na szóval: Megvan az arcade edition, de még a menüig se jutok el (pontosabban csak addig amíg a press start felirat villog) és se billentyûzettel se joy-jal (mindegyik gombbal próbáltam) nem tudok semerre se tovább jutni. (Igaz a joy az nem x360-as hanem egy SpeedLink Strike2 SL-6535)Jah és hozzátenném h még valami beállítást se találok mint más játékoknál (pl fifa12) h még játékon kívül be lehessen állítani.
Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném.
Kizsde
Bölcs döntés 😊 Bár most steamen féláron van a Super Street Fighter IV Arcade Edition, ennél jobb áron egy ideig nem fogod tudni megvenni szerintem.

Szabi84
Köszi a válaszokat, akkor még várok hátha leárazzák.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kizsde
Az alapot szerintem teljesen értelmetlen megvenni. Kevesebben vannak online, sokkalta lebutíttabbak az online opciók és kevesebb a karakter. Az SSFIV ARCADE EDITION jelentõsen tõbb karaktert tartalmaz, sokkal változatosabb online funkciók (mini tournamentek, körmérkõzés, replay channell stb.) és hát aki PC-n játszik bunyós játékot az már nagyrészt átnyergelt erre. Az alapot megvenni szerintem pénzkidobás, ha majd online is szeretnél játszani.

Amiga
Érdemes megvenni 5-ért, de a kibõvített verzió jelentõsen jobban megéri, mert ha a ruha DLC-t is beszerzed hozzá, rengeteg karaktered lesz rengeteg variációval, és így egy nagyon élvezetes játékot kapsz kézhez.

De ha nincs rá keret, az 5 eurós változat is abszolút megéri.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Szabi84
Meg akartam venni az alap verziót 5 euróért, hozzáteszem kb. 15 éve játszottam a 2. résszel. Ez így olcsó, erre látom van egy újabb kiadás az AE edition, az meg drága nekem:S Érdemes megvenni ezt a bõvítettet vagy megfelel az alap is kevesebb karakterrel? Kb egy hete játszok szal normál fokozaton már gondok vannak. A másik hogy xbox360 controllerel nyomom, az analóg karral sem egyszerû de ezzel a D-pad vagy mi a neve ott középen hát kurvanehéz... Gyakoroltam a géppel a kombókat a Trial-ba hát a bonyolultakhoz zongoratudás kell

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kizsde
Na most végre megvan az SSFIVAE is így a Steam Holiday Sale alkalmából. Majd remélem tudok meccselni innen emberkékkel, vagy akár mini SG tournamentet rendezni.

Köszi, és a super sf4 bolti verziójának kézikönyvében van kombó leírás magyar nyelven?
vk90
Játszható online én is azzal játszom már megjelenés óta Games for Windows live-val.

Capcom is the best!

Kizsde
A Super Street Fighter IV Arcade Edition már jóideje megjelent és lehet online is játszani Games for Windows Live-val.

SSFIV AE Steam

Hello, tudtok valamit a Super SF4 live verzióról? Sajnos azt olvastam, hogy még nem készült el hozzá, ezért nem is játszható online!?
vk90
Közben megéztem de azért kösz. Ma meg is rendeltem úgyhogy holnap már meglesz a játék 😊.

Capcom is the best!

DarkSl4yer
5400ft
vk90
És ez hány Ft kb.

Capcom is the best!

hát ez van sajna velem is a pénzhiány.....és még sok emberrel
de itt nagyon olcsó most, és meg kell vegyem
The Protector
ahham.nekem tök mind1 nert singleben sosem volt a kedvencem.lie-hoz meg eredeti kéne és most itthon a meszelés sok pénzemet elvitte.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ez nem így van, kijött egy patch ami ezt feloldja, skidrow törte azt is fel, de elég csak patch-elni, mer megy crack nélkül is, és jobban megy mint crack-el!
The Protector
Én is ezt sajnálom de nagyon.
Az a baj h warezesok sem tudják már kipróbálni annyire mert az új karakterek csak eredetinél oldódnak fel miután fellõtték a live-ot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ha okosban oldottad meg akkor az a gond, ha nem akkor majd holnap mondom, amikor is felrakom a gépre. 😄

Kijött a játék és ekkora a pangás? Ejnye bejnye emberek.

Miért nem hajlandó elmenteni azt a kontroller beállítást, amit beállítok a játékban? Ha kilépek és vissza, akkor újra álligathatom át.

Idegesítõ. A mentést megtalálja, szóval nem kell mindig új save datát csinálni. Régen valahogy megoldottam, de nem emlékszem hogy.
Fpocok
Van part 2 is már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon

Arab money

vk90
Hát ha mondjuk lenne pc-re az összes verekedõs játék, akkor én gondolkodás nélkül a Tekken-t választanám elõbb. Emulátoron szerencsére tudok játszani a Tekken 5-tel, amivel nagyon el lehet lenni, de már van 6 is, és azt is szívesen játszanám már, fõleg online.
Mindenesetre örülök, hogy legalább SF van pc-re, és tervezem ,hogy meg fogom venni az AE-t.

Capcom is the best!

KennyGTP
Nekem egyik szemem sír a másik meg nevet. Miért sír? Mert MEGINT nem jön(t) pc-re Mortal (szerintem már sosem fog):S Miért nevet? Mert mind a két vs fight játékot szeretem (a hasonlóságuk/különbségük miatt 😊, de nem tudnám választani hogy melyiket kellene megvenni elõbb és ha véletlenül mind a kettõ a kezemben lenne sírva röhögném a választáskor hogy melyikkel játsszak naponta elõbb XD.
Ja én is offban toltam az SF4-et

http://avp2010.b13.hu/

vk90
Hát akkor lehet, hogy maradok a jó öreg billentyûzetnél. Tervezem, hogy megveszem az AE-t és majd online fogok játszani vele (az SF4-gyel csak offline játszottam).
Amúgy nem vagyok nagy SF fun, de ez legalább jön pc-re és ennek is kell örülni, ha már nincs Tekken meg Mortal.

Capcom is the best!

DarkSl4yer
Rashool rég láttalak fent Live-on.

Rem ha kijön az AE jössz tolni pár meccset<#smile>
Kizsde
Én elejétõl kezdve billentyûzettel toltam, mivel egyébként sem érdekeltek azok a karakterek akiknek 360 fokos ultráik meg speckóik vannak (Vega, Guile, Zangief). Nyilván ha valaki kicsit is komolyabban akar játszani, neadjisten versenyekre járni, az jobb ha beszerez valami normálisabb stick-et. Egyébként meg ilyen "hobbi" szinten szerintem tökéletesen lehet billel is játszani.

vk90
Az nem baj, SF-nél, ha nincs analóg, mert úgyis D paddal jobb játszani vele.
Guile komója: hát ja, azt szerintem nem sokan tudják rendesen megcsinálni, olyan nehéz. Vega meg úgysem érdekel.

Capcom is the best!

KennyGTP
Én egy olcsó Saitek P220 gamepadal toltam (SF4-et)és tolni fogom (SF4AE-t) igaz nem egy Xbox pad (meg még kellene rá 2-4 nyomógomb meg analóg vezérlõ) de majdnem az összes super/ultra kombot megtudtam csinálni, kivéve (ha jól emlékszem) Guile és Vega-val nem tudtam megcsinálni.

http://avp2010.b13.hu/

vk90
Billentyûzettel játszottam vele eddig is, de valahogy nem az igazi. Lehet többet kéne vele játszanom, mert pl: Guile ultrája kétszer ha sikerült eddig. Ryu-é már egész jól megy, azzal szeretek legjobban lenni.
Meg az rossz még, hogy túl sok a gomb, néha nem azt nyomom meg amit kéne. Én Tekken-t is billentyûzettel játszom, és azt kell mondjam ahhoz kiválló. Szinte minden kombót sikerül végrahajtanom vele.

Capcom is the best!

próbáld billentyûzettel, szerintem bõven játszható azzal is, én régen azzal toltam, pedig van gamepadom is, de valahogy az irányokat nehezebben vette be.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

vk90
Már egyre jobban kezdek kételkedni, hogy ez a szar játszható-e valamin normálisan. Faszér csinálják ilyen bonyolulra a kombókat. Ez már túl hardcore.
De kösz, figyelembe fogom venni amiket írtál. Arcadeos gamepad nem kell az biztos. Közben találtam Logitech-et, de ennyiért asszem nem fogok venni, meg egy Speedlink-et, aminek azért barátságosabb az ára.

Capcom is the best!

Fpocok
Meg szerintem az arcadeos gamepad, amit lehet hozzá venni, az is egy fos. Értem, hogy retro meg minden, de attól még ami szar, az szar.

Fpocok
Nekem xboxos volt, meg logitech rumblepad2. Az elõbbit semmi képpen sem ajánlom... a logitechnél meg nem használtam, szóval nem tudom milyen. Lényeg az, hogy olyat vegyél, aminek a Dpadjánál nem állnak ki annyira a vizszíntes függõleges nyilak a maradék 4 irány nyilaival... szóval ahol nincsenek ilyen oriási "szakadékok".

vk90
Gondoltam, hogy nem a legjobb.
Akkor milyen lenne jó hozzá, mert ami nekem van (Speedlink) az már kicsit szar, mert néha beragadnak a gombok, meg a D pad sem arra reagál amire kéne.
Majd, ha megjelenik a SSF IV Arcade Edition arra kéne.

Capcom is the best!

Fpocok
Hát én anno próbáltam... de feltörte az újjamat. Ugye ezt gombával szarul lehet... a D pad pedig... hogy is mondjam... egy nagy rakás szar. Anno csak úgy tudtam játszani, ha a kezem és a dpad közé raktam egy papírzsepit, mert különben elvérzett volna az ujjam 😄

vk90
XBOX 360 kontrollerrel lehet normálisan játszani ezzel a játékkal? Mert valahol azt olvastam, hogy nem a legjobb.
Ha nem, akkor milyen kontroller ajánlott hozzá?

Capcom is the best!

totyak
A második kérdésre megleltem a választ.
Már csak az acsi lista kéne.

Túl lassan csinálom? Lehetséges. Nyomkodom pedig, mint az õrült, de nem csinál semmi, csak üt vagy rúg.

FSpofon
Valószínüleg túl lassan csinálod õket.

Arab money

totyak
Még csak nemrég kezdtem el játszani a játékkal, pedig már régóta megvan. Valahol megtalálom az achi listát magyarul, hogy mit kell értük tenni? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy megpróbálok elindítani egy arcade játékot a gép ellen, de mindig bejelentkeznek a neten ellenfelek és nem tudom hogy kell kikapcsolni, hogy ne tudjanak ellenem játszani? Végül pedig még azt kérdezném, hogy nálam miért nem mûködnek azok a leírt kombók, amik a faq-ban vannak? Valahogy nem mûködnek a varázslatok.

Oldal 1 / 60Következő →