Hitman - A bérgyilkos itthon is arat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A 47-esrõl nekem a jéghideg gyilkológép jut eszembe, aki odamegy az áldozatához, rezdüléstelen arccal átnéz rajta és golyót röpít a fejébe, utána pedig teljesen nyugodt, kimért lépésekkel távozik.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A srác nagyon is jól eljátszotta az érzelemmentes gyílkosunkat! Még a járása is olyan volt, mint a játékban, a mimikájára pedig egy bántó szót sem lehet
mondani. Az hogy olyan lett, amilyen, nem T. Olyphant-en múlt.
A filnm elején a figyelmem inkább a hanghatások kötötték le, mintsem a pörgõs események, de aztán késõbb már volt minden 😄
Pozitívum, hogy figyelembe vették a játék részleteit.(átöltözés, gyors eltûnések, stb..)
Aki nem játszott vele, annak múló emlék lesz, de aki Hitman fanatic, annak szerintem nem 😊
(Az a _vezetékneve_!)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Statham most fog feltûnni fõszereplõként az új Uwe Boll remekmûben, a Dungeon Siege-ben, ami ugye szintén játékadaptáció.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"The voices are back... Excellent.\"
Egyébként Ti (sg.hu) írtatok már valaha pozitív filmkritikát? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gyönyörû film, rengeteg poénnal, és igazi, Hitmanas történettel.
Van eleje, és van vége. És a lényeg, hogy 47-es barátunk végig hû volt magához. Még a nõ sem tudta elcsavarni teljesen a fejét. 😄
Igazi Old school Eksönmúví.
9/10
err... http://cryptozone.extra.hu
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Ennyi alapon apám is játszhatná Hitman szerepét vagy John Locke a Lost-ból <#bohoc>#bohoc><#falbav>#falbav>
Nem lett reális a végeredmény, de úgy érzem, hogy egy videojáték-adaptációnál ez nem is lehet cél. Kaptunk egy jó akciófilmet sok rossz színésszel, de egy kiemelkedõen jó Hitman-alakítással. Öröm volt megnézni, szal nálam simán 10-bõl 6-os. Ja, és ha vkit az zavarna, hogy azt írtam, "akciófilm": Hitmanünk leleményessége a filmben is bõven jelen van és nem durrogtat céltalanul.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Szerintem elõbb nézzétek meg a filmet, és utána mondjatok véleményt, hogy milyen volt a fõhös. Mert szerintem nem miatta rossz a film.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ráadásul Diesel kurvára nem hasonlít 47-esre.Kopasz.És? Emellett Dieselnek gorilla feje van, barna bõre, meg testépítõ alkata.
47-es meg magas, szikár, fehér bõrû és csontos fejû.Szal errõl ennyit...
Én összesen egy helyszinen maximum kétszer láttam a játékra jellemzõ kameraállást, ezt nem nevezném "gyakrannak"...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez a szinész nem stimm. Megláttam az elsö képet a filmböl, és megijedtem hogy ne...
Az összes képen megprobál nagyon félelmetesnek tünni, kinyitja a szemét, nagyon, én most félelmetes vagyok. Megprobálja eljátszani azt amit nem tud.
Sajnos. Én is egyetértek, h Jason Statham megfelelt volna a szerepre teljesen, mert neki nem kell grimaszolni ahhoz, hogy egy ilyen karaktert eljátszon, belöle természetesenjött volna.
Aztán meg a Hitman játékokban, nem nagyon láttam olyan jeleneteket, hogy félig rommá lött egy várost egy célpontért. Elöretervezés, lopakodás, és egy pillanat alatt elvégzi a melót. Nincs nyom, nincs szemtanu (és utobbi nem azért mert a járulékos halottak közt lenne az összes😊. Én sajnálom.
De hát a filmeket el kell adni és a pénz nagy ur 😊
Rena11: ahhoz nem kell szakácsnak lenni, hogy érezd, hogy vki elb*szta az ételt 😉
A célnak megfelelt, bár hiányzott róla 5-10 kiló (nem tudom mikor gyógyul már ki Hollywood az anorexiából).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A történet vmi hihetetlenül zagyva, lehet hogy jobb lett volna egy ovisra bízni, nem kizárt hogy jobb sztorit tudott volna kihozni (enyhe túlzással). Semmi nem derül ki a végén, a sokak által említett a csavar (hogy egy 3 hónapos hullát elcipel a nyomozó lakásába, miszerint is "fogd rá hogy õ én vagyok", nekem valahogy nem okozott akkora katarzist. Értelmetlen dolog volt továbbá, hogy a film fõgonosza nem az aki a "hõsünket" sok társával együtt gyilkológéppé avanzsálta, hanem egy orosz elnökjelölt hasonmása. Egy jó forgatókönyvvel emelkedhetett volna ki a film a középkategóriából, ehelyett ez lett a leggyengébb pontja.
A másik nadír a párbeszédek intellektusa volt. Ez mondjuk már megütötte a korábban említett ovodás színvonalat, lehet hogy erre a feladatra tényleg egy kisgyereket béreltek fel...
A filmen valóban látszódik kicsit a B-kategóriás megvalósítás, érdekes módon ez fõleg a film 2. felében válik láthatóvá. Mégis, szerintem elfogadhatóak az akciójelentek, emiatt nem kell szégyenkeznie a filmnek (nagyságrendekkel jobb a helyzet, mint néhány hasonszõrû alkotásban, pl. Szállító 1-2).
Timothy Olyphant szerintem tökéletes volt a szerepre, nem értem azokat akik oltják. Van benne egy kis hûvös elegancia és kellõen karizmatikus, mint egy kifinomult bérgyilkos. Játékbeli hasonlóság szempontjából még erõsebb a karaktere, hiszen ott is egy magas, szikár alak volt a fõhõs, nem pedig alacsony és tagbaszakadt. Jason Statham ezért is lett volna nevetséges ebben a szerepben (egyedül talán a kopasz fej szólt volna mellette, de az sem igazán, mert pl. nem elég hosszúkás a feje). Vin Diesel nagyon jó volt a Pitch Black-ben, abszolút magáéva tette a figurát, de itt... hmm, szétszakadt volna a hátán a zakó. Robert Knepper sajnos szenved a szerepében, nem igazán áll neki jól ez az orosz mufti szerepkör, a Prison Break után sajna túlságosan belerögzõdött a sunyi, hidegvérû gyilkos image.
A cikkíró által is említett Sötét Angyalos intró (esküszöm hogy nekem is az ugrott be elsõre, amikor a 2 szókni próbáló kisgyereket lelövik a szögesdrótos kerítésen) elég szánalmas, ráadásul ha jól emlékszem a játékban nem árvagyerekek, hanem klónok voltak, ezért is kaptak sorszámot és vonalkódot...
Az apró poénok teszettek a filmben (a 2 kisgyerek amint épp a Hitman-nel játszik, vagy a lapockalövés fergetegesek voltak), kár hogy elenyészõ számban fordulnak elõ.
4/10 (pár apró dologgal kiegészülve simán lehet volna jó a film) 😞
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mondjuk sztem a játékban sem egy testépítõ a 47-es...
"sõt ez a csávó ránézésre !!!fiatalabb!!!, mint a 47-es!"
Hát, arra is gondolni kell, hogy majd a 8. részt is el tudja majd játszani... 😛
Egyébként sztem azért egy ilyen kevésbé nagy "sztrárt" választottak, mert (azon kívül, hogy olcsó), lehet neki ez egy "nagy" szerep, ami felfuttatja.
Illetve lehet, hogy Stathaméknek derogál egy játékadaptációban játszani. Bár Diesel nagy gémer...
Én túl tudom tenni magam a csóka fején, és az elmosott/sötét képeken (3. csoport jobb alsó kép, utána a jobb oldali, meg lent a plakát) egészen "hitmenes".
Személy szerint Diesel filmes karaktere (Pitch Black, Chronicles of Riddick, XXX, stb.), hangja, mozdulatai, külleme, az egész orgánuma hasonlít a játékban látott 47-es ügynökéhez. Emiatt gondolom úgy sokadmagammal, hogy már a képek alapján is gáz ez a Mr. elefánt.
Ha jól megnézitek, ez az elefánt gyerek vékonyabb, kevésbé izmos, a feje sem olyan elnyúlt, hosszabb a nyaka, nem olyan karakteres az arca, mint a játékbeli fõhõsnek, sõt ez a csávó ránézésre !!!fiatalabb!!!, mint a 47-es!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként neked meg ennyi idõd van, hogy fikázó kommenteket olvass?
nyilván 100 embert lehetett volna találni, aki ugyancsak el tudja játszani egy kis kopaszra nyírással, mint ahogy olyphantnek is hajét vették. (ha már kopasz, akkor michael rosenbaumot miért nem emlegette senki?)
sõt, ugye ott van david bateson, aki hitman játékbeli hangja és, aki dettó színész és kopasz. neki nincs fanklubja?😊
Na, akkor most mi van? Kritizálhatok? :-D
11 évesen ne senkiházizz itt senkit sem, mert csúnya vége lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bennem van a Hitman életérzés, ismerem a 47-es ügynök történeteit... Diesel vagy Statham külleme, egyéb filmekben nyújtott alakításaik miatt hangsúlyozom, hogy bûn volt nélkülük Hitman filmet csinálni.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
A felsorolásnál mindenhez csak egy példát akartam írni. Quake 2 engine-t használták a legtöbb játékhoz eddig. SiN, Soldier of Fortune, Anachronox, Daikatana... A Half-Life engine a Q2-es alapjaira épül...
"legkirályabb fps volt ever"
Ezt így most hogy? Volt, vagy ever?
Ez nem baj, nem gáz az, ha csak engine-t tudnak írni, azt jól csinálják. De azért ne legyünk szemellenzõsek."
Hát ez azért inkább nézõppont kérdése. Szemellenzést a te oldaladról is lehet akkor emliteni. Szerintem meg kinek a pap kinek a papné. Nálam a te listád igy néz ki: Doom 1 - legkirályabb fps volt ever, Quake - Hexen (innen nálam is a Hexen) Quake 2 - Kingpin (jajj a Kingpin is egy akkora fostalicska volt mint a ház) Quake 3 - HMF (egyértelmû Quake3 multi) Doom3 - Prey (egyértelmû Doom3 még ha nem is volt igazi, de a preynél azért jobban lekötött; preyt szerintem max 1 óráig nyomtam)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De az nem is játékadaptáció, és bár én utálom a képregény adaptációkat is, azt el kell mondani, hogy legalább normálisan van megcsinálva (szemben az eddigi játék adaptációkkal)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Úristen ezt nem mondod komolyan a Doom film az annyira szánalmas volt, hogy az már fájt. Pedig ha valamibõl, no akkor abból egy nagyon komoly filmet lehetett volna csinálni. Én legalábbis egy új Bolygó neve halál szerûséget vártam volna.... 😞