90
  • mustang93
    #90
    Szerintem Olymhant nagyon csunya kopaszon viszont nagyon jó színész,és félig jó Hitmannek.A filmet megnézve, elég jól játszotta a karaktert Hitmannek de remélem hogy a 2-dik részében már nem Olymhant fog szerepelni hanem pl:Jason Statham vagy Vin Diesel.
  • Sadist
    #89
    Nem testépítő, viszont eléggé atlétikus, rohadt magas, és kék szemű.
  • Sadist
    #88
    Nekem valahogy a képekből olyan furcsának tűnik az arca, mintha mindjárt elröhögné magát :D
    A 47-esről nekem a jéghideg gyilkológép jut eszembe, aki odamegy az áldozatához, rezdüléstelen arccal átnéz rajta és golyót röpít a fejébe, utána pedig teljesen nyugodt, kimért lépésekkel távozik.
  • Rotcsa
    #87
    Én tegnap néztem meg a filmet, és eggyáltalán nem csalódtam. :) Én játszottam a játékkal, lehet, hogy ez ad egy kis plust a véleményemnek :)
    A srác nagyon is jól eljátszotta az érzelemmentes gyílkosunkat! Még a járása is olyan volt, mint a játékban, a mimikájára pedig egy bántó szót sem lehet
    mondani. Az hogy olyan lett, amilyen, nem T. Olyphant-en múlt.
    A filnm elején a figyelmem inkább a hanghatások kötötték le, mintsem a pörgős események, de aztán később már volt minden :D
    Pozitívum, hogy figyelembe vették a játék részleteit.(átöltözés, gyors eltűnések, stb..)
    Aki nem játszott vele, annak múló emlék lesz, de aki Hitman fanatic, annak szerintem nem :)
  • dronkZero
    #86
    Miért, téged is így hívnak? Mondjuk akkor nem csodálom, hogy tetszik.

    (Az a _vezetékneve_!)
  • Vogel
    #85
    Ez az elefánt név nagyon tetszik :D így fogják hívni a gyerekemet is xD
  • tommyg
    #84
    húúúúú ma néztem meg moziba, nagyon teccett :)
  • aimar21
    #83
    Én nem a game-el nem jatszottam, csak kepeket lattam rola, de a film igy is tetszett.
  • daxan
    #82
    Nekem nagyon tetszett a film, én tegnap néztem meg a moziban, csak ajánlani tudom. Persze a végét egy kicsit elrontották. Valszeg elfogyott a pénz a végére... :)
  • Hurkabogár
    #81
    Elég gyenge film volt. Nem unalmas, csak egyszerűen semmilyen. Péntek esti tévéfilmnek való. De T. Olyphant szerintem akkor is rohadt jó válsztás volt (habár én a Go!-óta elfogult vagyok, nem kicsit). J. Statham baromira nem illett volna erre a szerepre. Semmilyen (testi) hasonlóságot nem látok közte és a 47-es között, a bulldog-arcon túl. Diesel meg csak simán béna. Lehet, hogy akadt volna a srácnál jobb válsztás is a főszerepre, de a 3 pali közül szerintem ő a nyerő.
  • Blasta
    #80
    "Illetve lehet, hogy Stathaméknek derogál egy játékadaptációban játszani. "

    Statham most fog feltűnni főszereplőként az új Uwe Boll remekműben, a Dungeon Siege-ben, ami ugye szintén játékadaptáció.
  • koschwarz
    #79
    tulajdonképpen tényleg olyphant "semleges" arca a legjobb, ha már a többi potenciális elölttel hasonlítjuk össze. a játékban is ilyen a karakter. kicsit lányosabba tekintete a játékkarakterrel ellentétben, de elmegy.
  • cateran
    #78
    Nekem inkább "mindenki kedvenc unokaöccse" jut róla eszembe,akinek rákja van és a kemoterápia miatt kihullott a haja.....
  • Reaperr
    #77
    Nekem tetszett szerintem eléggé pörgős megérte megnézni. Én pozitivan csalodtam a filmben jobb lett mint amire számitottam . :)
  • waterman
    #75
    az a gond, hogy oli jobban hasonlít egy szállodai portáshoz ebben a gúnyában, mint bérgyilkoshoz. azon a pár képen ami itt fentebb látható majd szétesik az arca, úgy próbál vérfagyasztót grimaszolni. a stathamnek pl: legalább jól megy a mogorva fej.
  • dmegyesi
    #74
    Tom, hogy sokan osztják Olit a főszerep miatt, de az eddigiek alapján sztem nem gáz.

    Egyébként Ti (sg.hu) írtatok már valaha pozitív filmkritikát? :)
  • Rotcsa
    #73
    Remélem holnap én is pozitív élményekkel jövük ki a moziból :)
  • Broafka
    #72
    azt hittem hogy olifant miatt borzalmas lesz a film, de ahhoz képest mennyiren em illik rá ez aszerep nagyonjól játszotta, nekem is kellemes csalódás volt! jó film volt!
  • Rykov
    #71
    Eszméletlen film! Sokkal rosszabbra számítottam, de olifánt simán hozta a szerepet, és szvsz az olcsóság is jót tett a filmnek. Igyekeztek mindent gagyi trükkök nélkül, valóságban megcsinálni.
    Gyönyörű film, rengeteg poénnal, és igazi, Hitmanas történettel.
    Van eleje, és van vége. És a lényeg, hogy 47-es barátunk végig hű volt magához. Még a nő sem tudta elcsavarni teljesen a fejét. :D
    Igazi Old school Eksönmúví.
    9/10
  • Sance231
    #70
    Hát ja, hülyék az emberek, hiszen a megtekintés után nyugodtan mondhatom: végre itt egy színész, aki nem szarta le a "videjógémszerepet", tökéletesen visszaadta az eredetit, aztán erre még esélyt sem adva neki, előre fikázzák holmi balfék kopasz eksönhírók miatt.
  • GErYkE83
    #69
    Ma megtekintettem a filmet. Nekem nagyon bejött! Játszottam 2 Hitman játékkal is, szóval tudom milyen a gáma. A véleményem az, hogy aki teheti nézze meg a filmet, mert egyáltalán nem unalmas pörgős és magával ragadó VÉGIG! Szerintem ez a fontos. Tény, hogy néha 1-2 jelenetnél szembetűnt a film olcsósága, de nem vészes. Aki pedig még mindig Statham és Diesel miatt sír az szerintem először tekintse meg a filmet jó minőségben(mozi) és azután alkosson véleményt. Olyphantal semmi baj nem volt,rászabták a szerepet. Peace
  • m3st3r
    #68
    Azt nem mondom h Statham jobb színész mint Olyphant, de sztem Statham arca sokkal jobban illik egy bérgyilkoshoz, mint Olyphanté.... ettől függetlenül remélem tetszeni fog a film, de én jobban el tudtam volna képzelni Stathamat a főszerepben...
  • CaptainRumi
    #67
    Kurvára nem értem azt a logikát, hogy ha a 47 es ügynök kopasz a játékban akkor a színészek közül is kopasz színészt kell keresni( Diesel és Statham).Le se szarjátok a színészi képességeket,egyből lefikázzátok csoró Timothy srácot mikor még nem is láttátok a filmet, csak ezért mert nem a két alapból tarkopasz fejű színész közül játsza valamelyik a 47-est......
    Ennyi alapon apám is játszhatná Hitman szerepét vagy John Locke a Lost-ból
  • Sance231
    #66
    U.I.: A magyar szinkron amúgy emészthető, és Olyphantet sem az szinkronizálja, aki a trailerben, mélyebb hangja van.
  • Sance231
    #65
    Semmi baj nincs ezzel a filmmel sztem (tegnap láttam). Akárki akármit mond, hogy Statham ide, Diesel oda, csak a rossz ízlésén tudok röhögni, Timothy Olyphant ugyanis tökéletes a szerepre. Ha simán csak filmként tekintenék rá, akkor azt mondanám, hogy rosszul, irreálisan alakította a szerepet. DE: A játékot ismerve a fickó egyszerűen tökéletesn hozza a karaktert. Hát vegyük már észre, hogy ez a csávó egy az egyben utánozza Hitmanünk játékbeli kimért, gépies járását, teljesen átjön a karakter hideg, művi eleganciája is. Ezt se Diesel, se Statham nem lett volna képes visszaadni, ráadásul ők sem hasonlítanak jobban a 47-esre Olyphantnél (a megvilágításra amúgy látszólag ügyeltek a filmben, szóval a fiatalosabb arc egyáltalán nem zavaró, pl. az első jelenetben fel sem tűnik). Egyszóval: marha jó alakítás, a filmes hozzáallás miatt nem lesz maradandó, de tökéletes.

    Nem lett reális a végeredmény, de úgy érzem, hogy egy videojáték-adaptációnál ez nem is lehet cél. Kaptunk egy jó akciófilmet sok rossz színésszel, de egy kiemelkedően jó Hitman-alakítással. Öröm volt megnézni, szal nálam simán 10-ből 6-os. Ja, és ha vkit az zavarna, hogy azt írtam, "akciófilm": Hitmanünk leleményessége a filmben is bőven jelen van és nem durrogtat céltalanul.
  • krajcsovszkig
    #64
    Kár érte... Sokan röhögtek a Bruce Willises ötleten (eleinte én is) de ennél sokkal jobb lett volna. Biztos.
  • RaveAir
    #63
    Több helyen is előfordult, sőt volt olyan helyszín, ahol többször is (azt hiszem, hogy a mosdó előtti folyosón). Meg az idióta kamerabeállítások, majd "kameracsúsztatások" is elég zavaróak és erőltetettek voltak.
  • RaveAir
    #62
    Jahh... Meg nem értem, hogy miért erőltették annyira az orosz szavakat. És most akkor mindenki folyékonyan beszél angolul? (de azért csak kell nyögni néhány da-t, és málcsikot, mert tudunk néhány idegen szót)

    Szerintem előbb nézzétek meg a filmet, és utána mondjatok véleményt, hogy milyen volt a főhös. Mert szerintem nem miatta rossz a film.
  • Dynamic
    #61
    Na, ezt mondom már mióta!
    Ráadásul Diesel kurvára nem hasonlít 47-esre.Kopasz.És? Emellett Dieselnek gorilla feje van, barna bőre, meg testépítő alkata.
    47-es meg magas, szikár, fehér bőrű és csontos fejű.Szal erről ennyit...
  • Blasta
    #60
    "ugyanis Genz direktor meglehetősen gyakran használja a 47-es ügynök tarkóját követő kameraállást."

    Én összesen egy helyszinen maximum kétszer láttam a játékra jellemző kameraállást, ezt nem nevezném "gyakrannak"...
  • Tzupi
    #59
    Hitman mint figura egy semleges arcu vki volt, viszont ettöl volt karakteres.
    Ez a szinész nem stimm. Megláttam az elsö képet a filmböl, és megijedtem hogy ne...
    Az összes képen megprobál nagyon félelmetesnek tünni, kinyitja a szemét, nagyon, én most félelmetes vagyok. Megprobálja eljátszani azt amit nem tud.
    Sajnos. Én is egyetértek, h Jason Statham megfelelt volna a szerepre teljesen, mert neki nem kell grimaszolni ahhoz, hogy egy ilyen karaktert eljátszon, belöle természetesenjött volna.
    Aztán meg a Hitman játékokban, nem nagyon láttam olyan jeleneteket, hogy félig rommá lött egy várost egy célpontért. Elöretervezés, lopakodás, és egy pillanat alatt elvégzi a melót. Nincs nyom, nincs szemtanu (és utobbi nem azért mert a járulékos halottak közt lenne az összes:). Én sajnálom.
    De hát a filmeket el kell adni és a pénz nagy ur :)

    Rena11: ahhoz nem kell szakácsnak lenni, hogy érezd, hogy vki elb*szta az ételt ;)
  • Atisz #58
    Ja, kihagytam még a csajt, aki marhára idegesített a 10 percenkénti "Da"-zással... ha végig tud angolul beszélni, akkor minek mondja az igen-t oroszul?

    A célnak megfelelt, bár hiányzott róla 5-10 kiló (nem tudom mikor gyógyul már ki Hollywood az anorexiából).
  • Atisz #57
    Nos számomra nagy csalódás volt a film.

    A történet vmi hihetetlenül zagyva, lehet hogy jobb lett volna egy ovisra bízni, nem kizárt hogy jobb sztorit tudott volna kihozni (enyhe túlzással). Semmi nem derül ki a végén, a sokak által említett a csavar (hogy egy 3 hónapos hullát elcipel a nyomozó lakásába, miszerint is "fogd rá hogy ő én vagyok", nekem valahogy nem okozott akkora katarzist. Értelmetlen dolog volt továbbá, hogy a film főgonosza nem az aki a "hősünket" sok társával együtt gyilkológéppé avanzsálta, hanem egy orosz elnökjelölt hasonmása. Egy jó forgatókönyvvel emelkedhetett volna ki a film a középkategóriából, ehelyett ez lett a leggyengébb pontja.

    A másik nadír a párbeszédek intellektusa volt. Ez mondjuk már megütötte a korábban említett ovodás színvonalat, lehet hogy erre a feladatra tényleg egy kisgyereket béreltek fel...

    A filmen valóban látszódik kicsit a B-kategóriás megvalósítás, érdekes módon ez főleg a film 2. felében válik láthatóvá. Mégis, szerintem elfogadhatóak az akciójelentek, emiatt nem kell szégyenkeznie a filmnek (nagyságrendekkel jobb a helyzet, mint néhány hasonszőrű alkotásban, pl. Szállító 1-2).

    Timothy Olyphant szerintem tökéletes volt a szerepre, nem értem azokat akik oltják. Van benne egy kis hűvös elegancia és kellően karizmatikus, mint egy kifinomult bérgyilkos. Játékbeli hasonlóság szempontjából még erősebb a karaktere, hiszen ott is egy magas, szikár alak volt a főhős, nem pedig alacsony és tagbaszakadt. Jason Statham ezért is lett volna nevetséges ebben a szerepben (egyedül talán a kopasz fej szólt volna mellette, de az sem igazán, mert pl. nem elég hosszúkás a feje). Vin Diesel nagyon jó volt a Pitch Black-ben, abszolút magáéva tette a figurát, de itt... hmm, szétszakadt volna a hátán a zakó. Robert Knepper sajnos szenved a szerepében, nem igazán áll neki jól ez az orosz mufti szerepkör, a Prison Break után sajna túlságosan belerögződött a sunyi, hidegvérű gyilkos image.

    A cikkíró által is említett Sötét Angyalos intró (esküszöm hogy nekem is az ugrott be elsőre, amikor a 2 szókni próbáló kisgyereket lelövik a szögesdrótos kerítésen) elég szánalmas, ráadásul ha jól emlékszem a játékban nem árvagyerekek, hanem klónok voltak, ezért is kaptak sorszámot és vonalkódot...

    Az apró poénok teszettek a filmben (a 2 kisgyerek amint épp a Hitman-nel játszik, vagy a lapockalövés fergetegesek voltak), kár hogy elenyésző számban fordulnak elő.

    4/10 (pár apró dologgal kiegészülve simán lehet volna jó a film) :(
  • dronkZero
    #55
    Hm.

    Mondjuk sztem a játékban sem egy testépítő a 47-es...

    "sőt ez a csávó ránézésre !!!fiatalabb!!!, mint a 47-es!"

    Hát, arra is gondolni kell, hogy majd a 8. részt is el tudja majd játszani... :P

    Egyébként sztem azért egy ilyen kevésbé nagy "sztrárt" választottak, mert (azon kívül, hogy olcsó), lehet neki ez egy "nagy" szerep, ami felfuttatja.
    Illetve lehet, hogy Stathaméknek derogál egy játékadaptációban játszani. Bár Diesel nagy gémer...

    Én túl tudom tenni magam a csóka fején, és az elmosott/sötét képeken (3. csoport jobb alsó kép, utána a jobb oldali, meg lent a plakát) egészen "hitmenes".
  • Tinman #52
    Dehogy... nem emiatt.
    Személy szerint Diesel filmes karaktere (Pitch Black, Chronicles of Riddick, XXX, stb.), hangja, mozdulatai, külleme, az egész orgánuma hasonlít a játékban látott 47-es ügynökéhez. Emiatt gondolom úgy sokadmagammal, hogy már a képek alapján is gáz ez a Mr. elefánt.
    Ha jól megnézitek, ez az elefánt gyerek vékonyabb, kevésbé izmos, a feje sem olyan elnyúlt, hosszabb a nyaka, nem olyan karakteres az arca, mint a játékbeli főhősnek, sőt ez a csávó ránézésre !!!fiatalabb!!!, mint a 47-es!


  • dronkZero
    #51
    Nekünk van időnk, és ha fikázni van kedvünk, akkor fikázunk. Ki a pöcsnek képzeled magad, hogy megmondod nekünk mit csináljunk? Lehet elhúzni a picsába, ha nem tetszik.

    Egyébként neked meg ennyi időd van, hogy fikázó kommenteket olvass?
  • winnie
    #50
    dronkzero-nál a pont. jóformán ismer a nép két kopasznak tűnű színészt és odáig tart a fantázia, hogy ők legyenek a hitmanek.

    nyilván 100 embert lehetett volna találni, aki ugyancsak el tudja játszani egy kis kopaszra nyírással, mint ahogy olyphantnek is hajét vették. (ha már kopasz, akkor michael rosenbaumot miért nem emlegette senki?)

    sőt, ugye ott van david bateson, aki hitman játékbeli hangja és, aki dettó színész és kopasz. neki nincs fanklubja?:)
  • dronkZero
    #49
    Eléggé meg vagytok vezetve a színészek kopaszsága által... Miért csak Diesel, meg Stratham jó? Mert nekik más filmben sincs hajuk? Na jó, nem biztos hogy megnézném pl Richard Gere-t Hitmannak beöltöztetve, mert azért a jóízlésnek is vannak határai, de bárkinek le lehet nyírni a haját...
  • Tinman #48
    Szerepeltem már filmben, mely egy fesztiválon elhozta az első díjat. ^^
    Na, akkor most mi van? Kritizálhatok? :-D

    11 évesen ne senkiházizz itt senkit sem, mert csúnya vége lesz.
  • Tinman #47
    Eredetiben megvan mind a 4 Hitman, nem kicsit rajongó vagyok.
    Bennem van a Hitman életérzés, ismerem a 47-es ügynök történeteit... Diesel vagy Statham külleme, egyéb filmekben nyújtott alakításaik miatt hangsúlyozom, hogy bűn volt nélkülük Hitman filmet csinálni.